Red Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 xvideosa girdik i fişlenicez yani haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 4chan'a giren herkesin evine baskın düzenleyeceklermiş. teröristlikten ve hükümeti düşürmekten yargılayacaklarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 hükümeti trolledi diye burdan çok kelle gider !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 escape said: gerge, vnp nin 14 dolarlık olanından mı kullanıyosun? ya da biz alacaksak bize hnagisni öneriyosun 5.99 olanı kullanıyorum. 14.99 olan US/UK/NL/DE benimki sadece US. Şimdi bundan daha ucuz olanları var, şunun gibi (daha ucuzunu görmedim) ama içlerinden sadece benimki düz proxy de veriyor. Hatta neredeye hiç bir VPN şirketi (en pahalılar, en ünlüler bile) proxy vermez yanında. Proxy olduğu için ve fiyatı nedeniyle benimkini öneririm. Proxy'nin söyle bir faydası oluyor: FoxyProxy ya da Chrome'un Proxy Switchy'si ile websitesine özel proxy ayarlayabiliyorsun. Yani Pandora açınca sadece Pandora tabı için proxy kullanıp öteki tablarda normal bağlantını kullanabiliyorsun. L2TP/IPsec'de hepsinde yok. Sözün özü, VPN alacaksanız bunu alın: http://www.hideipvpn.com/premium_vpn/ Google Checkout kullanarak alıyorum ben ama PayPal da var. P2P desteği de var artık. Son hızımla da kullanabiliyorum, Hulu da High modunda video izleyebiliyorum rahatlıkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 abi tam alıyodum paypal ile mastercard la ödeyemiyomuşuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 ama mail geldi şimdi ödemişim gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Google Checkout kullan, çok iyi ve rahat bir servis. Bir sürü ıvız-zıvır siteden onu kullanarak alış-veriş yaptım. Paypal ile mastercard kullanıyorsun hem :S Ödemişsin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 abi hideipvpnden fatura oluşturmuşlar ama unpaid görünüyo ödeyememişim yani sdf google'a kredi kartı ekliyorum şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 us4.hideipvpn.com ile bağlanıyorum ben, en hızlı o. us.hideipvpn.com diyince bazen takılıyor Hulu'ya. Gariptir, 1-2-3-4 diye şeçince takılmıyor, otomatik bırakınca takılıyor. 4 en hızlısı ama bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 dur abi, unpaid sonraki ayın fatura da olabilir. tarihine bak. bende de unpaid var ama due date 01/08/2010 My Products & Services'den gir bak. anasayfadan değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Aluriel said: Trias said: ama çocuklar için web ve zaman filtresinin şart olduğuna inanıyorum. Ailelerde önemsemedikleri için devlet bir şekilde buna bir çözüm bulmalı. nasıl ayırtedeceksin çocuğun veya yetişkinin girdiğini? devlet çözümü sunar ona kimsenin laf edeceğini sanmıyorum zaten. ama uygulamak ebevynlere düşer. dahasına da karışamaz devlet. karışırsa onu adı başka şey olur. Ayırt etmek imkansız gibi bir şey, ama çözüm bulmak lazım. Bizim Türk milletinde "bi şey olmaz" mantığı ile zor. Biraz da işim olduğu için biliyorum, 10 yaşındaki çocuklar bile günlük internet kullanımında o yaşda görmemeleri gereken şeyleri görüyorlar. Belki çocuklu aile bağlantılarında normal internet kullanılır, evin büyük oğlunun canı milf çektiğinde ekrana gelen şifre ile siteye girilir. (diye düşündüm ben) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 SpiderS_DangeR said: Ödenmemiş gibi görünüyor. My Invoices'e girip bak bir de, orada da unpaid diyorsa view invoice diyip oradan ödeyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 evet orda da ödenmemiş duruyordu bende google ile ödedim fakat faturada ödeme methodu paypal görünüyor ve hala unpaid görünüyor. Gerçi googlecheckout un transaction 40dk sürebiliyomuş bekleyeyim bakalım nolucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Abi, ne hata oldu anlayamadım ben hiç. Google Checkout ile hep kullandım düzgünce aylardır. 15 dakika bekletiyor Google Checkout belki iptal etmek istersin diye, sonra parayı çekip yolluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 abi afedersınız boldum de msn den biyerden yapsanız ya sunu konunun vehametini baltalıyor.çare bulunması değil olay vpn filan durumun böyle boktan,özgürlük kısıtlayıcı bişey olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 tamam abi bir sorun yok, paid oldu, mail de geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Lorrotar said: utandım yemın edıyorum türk oldugumdan türkiyede yaşadıgımdan. fiks cümle kullanıldı dağılabiliriz. bi de terkedicem ülkeyi desin biride combo tamamlansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Bilgisayararımız VPN kullanarak terk etti bile =) Daha neyi savunuyorsun sen? Çok istiyorlarsa default aile korumasıyla gelsin, sonra isteyen kaldırsın. Zorunlu olması szvunulacak bir şey değil. Size güven olmaz, gözlerinizin ne göreceğine, kulaklarınız ne duyacağına biz karar veririz diyorlar. Yakında Wikipedia'yı da kaparlar ıvız-zıvır şeyler öğrenip konuşuyorlar diye. http://www.hyscience.com/3%20monkeys.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 abi paticik psikopat dolu galiba bu paket sisteminin nesinden rahatsız oldunuz? standart paket alırsanız şimdiki gibi kullanabiliyosunuz bunun amacı erişkin olmayan internet kullanıcılarının istenmeyen içeriğe erişememesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Napolyonn said: abi paticik psikopat dolu galiba bu paket sisteminin nesinden rahatsız oldunuz? standart paket alırsanız şimdiki gibi kullanabiliyosunuz bunun amacı erişkin olmayan internet kullanıcılarının istenmeyen içeriğe erişememesi. ve yine napolyon. evinde çoluk çocuk olup standart paket almak suç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Standart paket gibi bir şeye gerek olması o paketle yasaklanacak şeyler olduğunu da göstermez mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Napolyonn internette ahlak düzenini kurması için padişahımız tarafından gönderilmiş bir elçidir bre zındıklar. Kendinize gelin ve itaat edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Napolyonn said: Lorrotar said: utandım yemın edıyorum türk oldugumdan türkiyede yaşadıgımdan. fiks cümle kullanıldı dağılabiliriz. bi de terkedicem ülkeyi desin biride combo tamamlansın. onu da dedim ben hadi dağıl sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar