Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 applev0dka said: bana hemen bir nick uyarlayn plüüss :( abi senin nick baştan faill, vodka bozuyo işi. şarap olsa yine kurtarırdı da vodka sakat. appletini falan desek o zaman da gay diye götürürler, malum yasaklı kelime gay. applev0dkerim nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 o değil de korktum cidden ya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 applev0dka said: yan taraf turuncu yazilar tam ortada 1 tane daha site söyleyn pati diil diyenler :D polyanacılık oynamayalim.. hapisde görusurz.. Bak, gördün mü, gündüz diyordun ki günüm kötü geçiyor? Hep birlikte sıkılırız içeride B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 ÇOK DA STELYO PİPİS. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 nileppezdel said: o değil de korktum cidden ya :S niye ya nileppezdellah olursun işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 oha heprbirlikte alcaksalar neden sıkılalım? beni alıp tryannus u falan almasalar o zaman canım sıkılır işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 abi beni hapiste kütür kütür yaparlar çok tatlıyım yalnız ben ya. of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HighSelf Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 high-seyfullah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 nileppezdel said: Aslında napolyonn o kurcalayan adammış mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 geçmiş olsun tümümüze.. avukatımız varsa yazsın yalnız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Pasta said: abi beni hapiste kütür kütür yaparlar çok tatlıyım yalnız ben ya. of. http://www.youtube.com/watch?v=95hjwRg4NSI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Bismillahirahmannirrahim, Arkadaşlar başka kaynak bulan var mı aranızda? Allahaısmarladık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=KcMPo0vttYY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Rewendor said: applev0dka said: bana hemen bir nick uyarlayn plüüss :( abi senin nick baştan faill, vodka bozuyo işi. şarap olsa yine kurtarırdı da vodka sakat. appletini falan desek o zaman da gay diye götürürler, malum yasaklı kelime gay. applev0dkerim nasıl? ahaha yöneticiler gerekeni yapsin.. 22 agustos da hesap gunu gelmeden herkes gerekli nickleri alsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 ayni kogusa dussek bare. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 hadi bakalım hepinizi hükümet yanlısı olmaya bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 küheylan said: oha heprbirlikte alcaksalar neden sıkılalım? beni alıp tryannus u falan almasalar o zaman canım sıkılır işte. Ya işin kötü tarafı diyelim 1000 tane üyesi var Pati'nin. Çoğu kişi birbirini gerçek isimleri ve halleriyle tanımıyor. Mahkeme salonunda bir yanımda Napolyon, diğer yanımda Sipeyskeyk saatlerce otururmuşuz ifade vermek için. Ama tanımıyorum tabi ben onları. Onlar da beni tanıdıklarını çaktırmıyorlar(neticede ben Çetin Taş kardeşim, gizlim saklım yok). Bunlar ağlarken falan teselli edermişim, "Korkmayın bir şey olmayacak" falan diye. Önümüzde de meğer dasaa oturuyormuş, dönüp fırça kayıyormuş bize,"size bir şey olmayacak, olan biz modlara olacak, ben dasaa" falan...Ya o ortam da aslında bayağı bir malzeme çıkar he... (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 aquila said: ayni kogusa dussek bare. sen kurtardın ki amerikalı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Olm Napolyonn'la arayı iyi tutun, temiz don atlet getirir bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 ben, ben bilmem beyim bilir diyip yirtabilirim. sizi bilmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Beyler daha 20 gün önce Cezaevi jandarmasıydım. Düşenlerin hali harap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Bismillahirahmannirrahim, ahahaha çetintaş Allahaısmarladık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 vaniLLe said: ben, ben bilmem beyim bilir diyip yirtabilirim. sizi bilmem. kızım biz almancıyız ahah, işime bile gelir. siyasi baskı altındayım iltica talebinde bulunurum derim, vatandaşlığı kaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 şimdi geldim cumadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Bismillahirahmannirrahim, Bugün pazar hacı. Allahaısmarladık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar