barbu Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 barbu-rahman süper oldu lan hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 vaniLLe said: nickleri deistirelim. dasaaa-ül-serifullah mesela vanille-rahim, barbu-rahman falan napolyonn napsın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 cetintas said: dasaaa said: hepimize geçmiş olsun.. dikkat edin lan yazdıklarınıza. valla mod log'lar önceden yazılanları tutuyor beyler.. bişi olursa açıp göstermek zorunda kalırız.. Ya haberin kendisini bulmaya çalıştım ama göremiyorum, ne olmuş, nedir, neden insanlar Pati kapanırsa falan diyor?Bu yeni yasa ile ilgili bir şey belli ama nedir?Bilgilendirsene beni sana zahmet?Mesaj kutunda doluydu, buradan yazdım. TRT deki haberde polisleri patiyi kurcalarken gösteriyolar da... Pati olduğundan emin değiliz gerçi, ama pek fazla turuncu site olmadığından muhtemelen pati. dasaaa said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 benm isimde vodka var :( direk gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 küheylan said: vaniLLe said: nickleri deistirelim. dasaaa-ül-serifullah mesela vanille-rahim, barbu-rahman falan napolyonn napsın? adam köstebek abi bişey yapmasna gerek mi var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 küheylan said: vaniLLe said: nickleri deistirelim. dasaaa-ül-serifullah mesela vanille-rahim, barbu-rahman falan napolyonn napsın? Allahin 99 isminden bi tanesini kosun, hepsi yakisir <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Eyvaaaaah... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 napolyon şikayet etmiştir abi o patiyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Aslında napolyonn o kurcalayan adammış mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 bence son dönem siyaset topikleri silinsin bi süre yine yasaklansın derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Eh napalım, madem polisimiz inceleme başlatmış, Rewendorullah olurum ben de. Fazla uzun olacak ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 yan taraf turuncu yazilar tam ortada 1 tane daha site söyleyn pati diil diyenler :D polyanacılık oynamayalim.. hapisde görusurz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 evet evet çok iyi bir güvenlik önlemi olur. hatta server yansın, eski yazılanlar da silinsin. nası fikir? bu dahil ama silinsin sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 pet topiklerine agirlik verelim. göze batmayiz dsfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 pastallah olarak değiştireyim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HighSelf Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 darbeyle ilgili organizasyon işleriyle uğraşan bi arkadaş vardı burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Ulan bakıyorum da 10 yıllık site sırf bu yüzden kapatılsa ya of ne çirkin olur lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 :) Vay Pati vay... Ama birkaç kez buradaki konu başlıkları altına yazdığımız her şeyin birileri tarafından takip edildiğinden emin olun diye yazmıştım. Bildiğim şeyler var ama özetle durum bu demiştim. İçinizden bazı arkadaşlar beni ukala olmakla suçlamıştı. Neyse. Ben şaşırmadım dostlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 bana hemen bir nick uyarlayn plüüss :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 düsünsene küheylani alip götürüolar falan... ''abi okuyom ben yaaaaa'' falan die bagiriyo böle sdfhsdfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 abi o site pati değil diyenler yüzünü yıkasın, bildiğin pati yahu, vişne rengi başlık bile gözüküyor. tepedeki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 applev0dka said: bana hemen bir nick uyarlayn plüüss :( sen sışdın kankut o kafir nikle. applezemzem al bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 ne okuduğunu biliyoruz lan diyip kafama vururlar. ama erbakan'ı örnek alıyorum, makinacı olcam falan desem ? vaniLLe said: düsünsene küheylani alip götürüolar falan... ''abi okuyom ben yaaaaa'' falan die bagiriyo böle sdfhsdfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Pasta said: applev0dka said: bana hemen bir nick uyarlayn plüüss :( sen sışdın kankut o kafir nikle. applezemzem al bence ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HighSelf Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 tamam arkadaşlar sakin olalım, malzeme bitti başka bi konuya akabiliriz artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar