razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 ahah wwe gibi muhabbet dönüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Ardeth said: Kaede said: sıfır bilgiyle girsem sanırım gene de ok tuşları ile oynıyan birini dövebilirim evet söz ardethte üzülürsün. yazın falan gelirim şimdiden titremeye başlayın Yaz sıcagında titreten erkek olabilecek misin çok merak içindeyim sina. Vücudum sana hazır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 bu akşam da akıyor muyuz millet ? hala pati tagini koymayanlar var yalnız, lütfen PATI_ şeklindeki tagimizi koyalım nicklerin başına. bu arada şaka maka 1 yıl falan geçti heralde düzenli oynamayalı, gene de eski tipler hala oyunda. ne oyunmuş arkadaş, millet hayatını adamış resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Bu akşama vent ayarlamak lazım, skype çok yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Warband e akacaksanız hon çılgınlığına ara verip biraz uğrayabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Dün aktık ya, baya eglendik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 bana öm atın millet, vent detaylarını vereyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quiternoob Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 dün steam grubuna üye oldum fakat server bilgilerini bir türlü bulamadım, sizle oynamak için ne yapmam gerekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 server açık değil şu anda, oyun da çıkmadı zaten paticik.com'a açın forumu da bastıralım biraz açarlar belki yine server ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 paticik.comda illa mount and blade server topici vardır biri uplasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 sakin olun ben fizban'la konuştum haberler güzel. az beklicez ama. Sıkın dişinizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Bende gelmek istiyorum ama bu oyunda biraz beceriksizim ya. Olmadı pati guildinde casual takılırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Ttnetin var bomboş Mount blade serverları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 -Deno- said: bana öm atın millet, vent detaylarını vereyim. bende gelicem yeni oyuna. bekliyorum sabırsızlıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 ttnetin serverları öyle bomboş değil ayrıca bebelerde var kendi adamınlarını kasıtlı kesen falan filan yapan.hani şifre koyup kendi içimizde oynamak daha iyi ayrıca cok fena archer oldum lan.kılıc mılıc boş işler ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Eyvallah, okçu da lazım. Hatta çogu iyi clanda resmen okçu sayısı daha fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 two challengers entered the game. nerdesiniz olm girdik biz ahmetle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 vent bilgilerini bana özel mesajla atın choudai Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 İndirip gelsem mi yea, yoksa hon mu. Bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 hon nedir abi. come plx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 yarın playstoredan alıcam oyunu. görüşelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 xunn said: Eyvallah, okçu da lazım. Hatta çogu iyi clanda resmen okçu sayısı daha fazla. bu yeni cikani mi oynuyorsunuz? finallerim bitsin bi 20 gun sonra ben de gelirim okcu olarak. fps god oldugumdan(ask taylan) akarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Warband oynuyoruz, yeni oyun cıktıgında oyuna tekrar ısınmış olmak amaç. Vent bilgilerini Deno'dan alıyorsunuz, bu. Oynayacak adam otursun ventte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Indiriyorum 20 dk ya gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Biz girdik, hadi go. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar