calimero Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 yabancı (kökenli) kelimeler türkçe okunuşlarına göre ek alırlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Kelime yabancı kökenli değil direk yabancı kelime. u mad. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 mad filan deil, kural oyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 anketli konu açında kendimize gelelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Kural dogru zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 nedanko istemezse, bi zik acilmicak zaten, tartismaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 xunn said: Kelime yabancı kökenli değil direk yabancı kelime. u mad. parantezi geçtim "direkt yabancı kelimeler" yerli kökenli mi oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Yoo, yerli kökenli olmuyorlar. Direk yabancı kelime oluyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 xunn haklı ukalalık yapmaya lüzum yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 @xunn neyse salla... oyunu almadım daha sınavlar falan, grammar nazi'liğe soyundum sinirden :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Warband oyna. FS'e bakacaksan vereyim accountu bakın öyle karar verin almaya. Çünkü süreklilik yok, tam böyle başta OHAHAH diye gülüp sonra bıraktıgınız oyunlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boone Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 xun: benim yazı uslubum veya yanlış yazmam seni ilgilendirmez bir yanlışlık varsa uyarır yönetim modlar egonu başka bir yerde tatmin edebilirsin eğlence bölümü veya konu dışı tam sana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 xunn haklı tek onemli olan sey bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 boone said: xun: benim yazı uslubum veya yanlış yazmam seni ilgilendirmez bir yanlışlık varsa uyarır yönetim modlar egonu başka bir yerde tatmin edebilirsin eğlence bölümü veya konu dışı tam sana göre. http://i.imgur.com/fIpV6.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Xunn haklı. http://i.imgur.com/KYFcy.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 xun değil bir tane daha n olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 xunn tüm nefretleri toplamış yine haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 our god is an awesome god resmi ile ne alakası var onu çözemedim ben arkadaşım şu imagemacroları uygun yerlerde kullanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 xunn said: Ya sezgin, şuna kim karar veriyor? Bana bunu söyle. Kaç kişi fire and sword aldı, kaç kişi alacak, kaç kişiye sordun da bana şöyle bir kesinlikle geliyorsun? bütün popülasyonu Warband oynuyor patilerin, saçma salak "BU"larla gelmeyin bana. Yeniye ayak uydurmalısın Ahmet. Ben oyuna para verdim ve FS oynamak istiyorum. Red'in dediği gibi bir çok kişi yeni oyuna para verdi ve denemek oynamak istiyor. Okuduğun kadarıyla da oynayıp zevk alan insanlar da var. Daha önce yazdığım gibi, farklı bir oyun alışmak gerekiyor azıcık. Ayrıca sen de gördün ki eğlenceli(bu arada benle oynarken başka konuşuyorsun burada başka bu da dikkatimi çekmedi değil). Kendi aramızda oynarsak daha da eğlenceli olacaktır. Fevri bir harekete girdin alakasız da ciddileştiriyorsun olayı. Eski oyuna neden server açalım şimdi yeni oyun varken ? 2 hafta sonra bıkaktığında neden server açtırdınız diyecekler ki çok büyük ihtimalle bırakılacak çünkü ne yeni map var ne bir şey var. En azından yeni oyunda heyecan yaratacak şeyler var, yeni oldukları için. En azından söyle yapmayı kararlaştırdık, öncelikle FS açıyoruz. Oynamak isteyenler deniyor oynuyor görüyoruz, haters'larda hatin' yapıp warband oynayabilirler kimse karışmıyor. Sonrasında warband'a çeviririz. Kısacası anket üzerinden veya senin fikrin üzerinden insanları yönlendirmektense seçim şansı veriyoruz işte deneme üzerinden. Düzgün bir serverda tanıdıklarıyla FS oynayıp kararını verir sonra da tamam abi bu oyun olmamış warband'e dönelim diyebilir ve server değiştirilir. Ayrıca oyuna zor diyenler için FS daha kolaya kaçıyor. Diğer oyun için kesinlikle bir sürü dinamik öğrenmek gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boone Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Steam id boone147 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 şimdi gelin lan 60fps karşımda duramazsınız sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Red said: şimdi gelin lan 60fps karşımda duramazsınız sdf Steam'ini alırım çocuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quiternoob Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 sereglin teke tek kalmamızdan sonra benim de bağlantım koptu ve şu an serverların hiçbiri gözükmüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 nicklerinizle girsenize abi oyuna, ona göre dalga geçicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quiternoob Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 ben sandnigger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar