Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Epic Fast Food Lasagna


Penthesilea

Öne çıkan mesajlar

ben de hep düşünmüşümdür acaba bir oturuşta kaç kg tereyağı yersem ölürüm diye. ya da bir oturuşta max kaç kcal alabilirim diye. biyoloji hocamız vardı lisede gidin kavurma yiyin, şöyle yağına da ekmeğinizi banın atın ağzınıza ardından kanınızı aldıklarında içinde yağlar yüzüyor olacaktır derdi ne derecede doğru bilemem.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi çok iğrenç bir şey ki yaptıkları o burgerlarda bikere 15-30 dkdan sonra bakteri üremeye başlıyor mclerde,bkte falan belli bi dakkadan sonra satılması yasak mesela onların.avrupada öyle en azından.
heriflerin ordaki bütün malzemeyi toplaması en az 1-2 saat sürer.kazan dicem artık onun içine koyduklarında hamburgerlerin hali ortada zaten.

baconlar güzel ama sdfs.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

epic meal time'daki adamlar bildigin ascilik falan okuyorlar ve adamlar cidden guzel yapiyor yemekleri. ha igrenc gelebilir o ayri da, o malzemelerle en guzel sekilde yapiyorlar yani :)

paraya gelince, adamlar koseyi dondu ki. 70 milyon viewleri var, partner olduklari icin 600 view basina 1 dolar aliyorlar. onun haricinde jay leno'ya falan ciktilar, kendi tv showlari cikar yakinda.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...