Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

4.2 PTR

knox

Öne çıkan mesajlar

Masquerade said:

ben s1-2-3-4-5-6 rank 1 gladdim ama iste en cok ben bilirm. dk fotm class. rogue skill class.
/end

rogue la tbc de glad olmayanı dövüyolardı zaten. dediğim gibi bende glad idim. Napalım madalya mı verelim sana /end falan noluyor anlamıyorum ki bu burnu havada durumlar nedir he sen aşırı op bi classla glad idin herşeyi biliyosun tamam genede tebrik ederim. He bu arada bırak expensionları patchden patche bile class dengesini bırak bildiğin classlar komple değişiyo gelipte bide bıraktığın oyunda şu şudur şudur diye atıp tutuyosun hala. Münakaşa çıkmasın daha elimden geldiğince kibar olmaya çalışıyorum ama şu egonuzu yenin artık /end
Sosyal ağlarda paylaş

Oyun easyleştikçe normal dostum.Arenaların hali ortada itemasyonun etkisi büyük,sınıfların bazılarındaki ritmik bozukluklar her zaman arenayı kökten etkiledi.Glad vs.. olan çok tanıdık var bu forumda cata 2 ay pvp yapıp daha atım atmadım şuanda cancel account.

Pixel için kırmayın boşa birbirinizi çünkü ekstradan yaptığınız bir yaratıcılık birşey yok blizz nederse o..ufak tefek arena trickleri dışında tabi dedeğim.Theorycraftdaki gibi herşey kolay olsa durum malum ran kelde etmiş ladder zorlamış herkesin respect kavramını öğrenmesi lazım.Bu hayatta herkes bildiğini biribirne lap diye aşılayamaz herşey tecrübe alt tarafı wow...eskisi gibi olmayan wow diyelim.

/unsummon
Sosyal ağlarda paylaş

herkezin yüksek conquesti alt charlarına dahi kolayca kasabilmesi itemlardan rating gereksinimini kaldırmaları catada pvpnin içine etti bence. He derseniz herkezin itemı eşitse skill konuşur ama şöyle birşey var class dengeleri bu yüzden daha çok açığa çıktı. nasılmı misal bana göre çoğu durumda melee ye karşı op olan frost mage kolayca sadece haftada 0 ratingle 5 oyun kazanarak 2 ayda full vicious oldu. Bu mage alt char olabilir hatta 12 yaşında bi isveçli slacker velet de olabilir. Yani eleman pvp de başarılı olmasada en iyi itemları alıp (372 silah hariç) hakkını vererek oynayan ve 1 ayda aynı gearı alan adama zulüm olabiliyor şuan. eskiden böyle değildi bazı itemlar rating istiyordu ve rating yüksek olmadan güzel arena point gelmiyordu.

Sonra hplerin bukadar abartılması bazı classlara çok yaradı bazılarını batırdı. Tamam combatların biraz uzaması ve stun lockta ölmemek güzel pvp de kontrolün elinde olmasını sağlıyor ancak dediğim gibi rogue warrior vbz classlarda oyun tarzını iyice değiştirdi. Eskiden 1 interrupt kaçırmadan blindı gauge'u stunlarını kullanarak caster kesebiliyordun hiç dmg dahi almadan nerdeyse, şimdi ise rogue recuperate açıp defensive skillerle tanklık yapıyor combat uzadıkça uzuyor. (ps: gerçi tbc dede s3 ve s4 de yüksek ressi ile combatlar uzamıştı ama genede çok daha güzeldi hatta s3 de combat rogue oynuyordu herkez maceleri alıp) ama oyun ona göreydi tabiki.

Sonuç olarak arenanında pek bi amacı kalmadı ki ben biara 5 charla capliyip pve ye devam ediyordum hepsinede dolu vicious aldım ee ne anlamı var bunun saçmalık. iyi itemları iyi oynayan adam alsın ki oyunun kurulumayan dengesinden daha az şikayet etsin. he kötü oynayan adamda zaten düşük ratingte onlarla karşılaşmıycaktır.

Bende tbc nin arena ve pvpsini şuankine yeğlerim. Ama bakalım belki yeni patchlerle biraz dengeye yaklaşmaya çalışırlar umarım ama gözünüzü seviyim yeni itemları almak için rating ekleyin ya en düşüğü 1600 den başlasın. Chest leg falan 1.7k olsun shoulder gene 2k olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Bende artık son 2 senedir oyunun içine edildiğini düşünenlerdenim. Arenaya fazla bulaşmamış biri olarak bile TBC dönemi Blizzard ın tüm arena base PvP acemiliğine rağmen en iyi PvP dönemiydi herhalde. Yine bazı claslar OP idi evet ama solid in söylediği gibi Arena set için istenen rating den dolayı öyle her alt chara Merciless vs kasma lüksün yoktu. PvE desen yine TBC ilk releasinde bile KZ, Gruul, SSC, TK sı ile dolu doluydu. 5 man hc lerin kalitesini zaten tartışmıyorum. Wotlk ile çözülme başladı ve Cata ile (birkaç güzel şey dışında) iyice kan kaybediyor. Kısır döngü her zaman vardı ama bu paketteki kadar Orgrimarr da pineklediğimi hatırlamıyorum.

Ayrıca anlamadığım şey, extra bi Vanilla, TBC serverı açmak çokmu zordur yav. O mekanikleri isteyen adam gitsin orda oynasın. En azından bir tets serveri açlıp deneyebilir Blizzard. Bir Vanilla yada TBC serveri olsa valla acc yi kaptmazdim sanırım. En az 2-3 ay oyalardı beni.

* Naçizane görüşlerim isteyen dilediği gibi eleştirebilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben halen lvl 80 bir classın hp sinin neden 100k arttığı merak ediyorum yani nedir amac? Oyunun bokunu çıkarmayı bırakın daha da aştılar resmen saçma sapan şeyler var. 6 yılın sonunda bende oyunu bıraktım gittim HoN oynuyorum resmen öldü umarım wow daha da kötü duruma düşer çok büyük kitleyi kaybederler ve wow biter. Yani bitsin artık oyunu maymun ettiler resmen rezillik en azından iyi şeylerle akılda kalsın.Oh kustum içim rahatladı.
Sosyal ağlarda paylaş

healm mekanikleri derken ne gibi ? self heallerden bahsediyorsan hem hplerin okadar artması hemde dpslerin heallamasıysa zaten gereksiz. HP ler direk dengeleyemediğim class ve skiller yüzünden kimse 10 saniyede ölmesin toparlıyabilsin diye arttı pvp açısından bakarsan. Pve açısından ise kastın evet orda farklı bir durum daha var 30k canın varken 20k critliyordun buda demek oluyorki saçma bi heal sistemi vardı hani ms yüksek ken falan tank direk ölmesin healerlar hem manayı hem skilleri uygun şekilde kullanırken onlara zaman kazandıralım diye 200k hp verelim tanklara ama en fazla 50k critlesinler 30k 30k max heal atsınlar dediler evet mekanikler o yönde farklılaştı. Ama pvp her zamanki gibi pve yi değiştirelim derken b.ka sardı.
Sosyal ağlarda paylaş

osur osur ipe diz bu setler ne ya cidden bokunu çıkardılar artık son 2 sezondur shamanın gearının hiç bi espirisi yok saçma sapan yüzeysel shamanlıkla alakalı hiçbirşey yansıtmayan dizaynlar Warriorun kafasına soba borusu geçirmiş şimdide korlanmış hali fln, Priestın gear bile daha çok warrior gibi duruyo hatta herkezin dediği gibi şıredır Dk desen sürekli gülen kurukafa dizaynı böle lakayıt saçma sapan bi gear, paladinin sanki sadece shoulderı değiştirmişler yorulmuşlar tasarlarken, warlockun omuzluklar plate gibi duruyor ; evet yaratıcılığın son noktası bu oluyor demekki http://www.mmo-champion.com/content/2201-Season-10-Armor-Models-Art-Gallery-Update-Comics
Sosyal ağlarda paylaş

su oyunu kac senedir oyniyorum, hani karakterler lore filan hayraniydim ve ilk defa bir content patch karsisinda zerre kipirdanma hissetmiyorum icimde

boyle wow diyince bir bosluktan baska birsey hissetmiyorum artik, cidden bu kadar gec content patch cikarip bu kadarda kotu olmasi bitirdi isi

cata contenti ile 1 sene one tansitim beta invite ile, 1 senedir zerre yeni bisey yok hani ve 5 senedir kesintisiz su oyuan para oderken 2 aydir kurus odemiyorum, ilk defa iptal ettirdim

setlere bakiyorum, itemlara bakiyorum, class degisikliklerine bakiyorum zerre bisey yok (en azindan bana), birde sutune nerf var ki zaten baymisim oyundan, iki uc ay once cok daha zevk alarak oynadigim seyin daha kotusunu oynamak icin niye para veriyim yine diyorum

iyi bi mmo gelir ve topluca gecersek bir daha wow a kolay kolay geri donucegimi sanmiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

wowdan iyi oyun çıkması için önce wowdan çalıntı olmayan gelişim sistemi üretmesi lazım.

swtor çok iyi fırsattı , o da en fazla 1-2 ay idare eder.

haydin geri wowa ondan sonra.

o yüzden devam oynamaya , tadını çıkarmaya çalışmaya. tabi 4-5 senedir oynayanlar için bi oldukça zor , ama benim gibi bi nebze yeni oyuncular için gayet keyifli halen wow.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...