herhavzindibayni Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 ne garip canlılar bilae ? çarşıdaydım "eve geçerken dondurma alırmısın bana tadımdan limonlu geçerken bırakırsın" dedi, evlerimiz yakın. yoluma ters taraf diye başka yerden aldım verdim. 3.5 saattir kavga ediyoruz "sen benim tadımdan başka yerden dondurma yemedigimi bile bilmiyosun" (2 kere ordan dondurma almışız, 1 kere bi konuşmada oranın dondurmasının çok güzel oldugunu söylemiş) "sen benim neyi sevip neyi sevmedigimi bile umursamıyorsun" vırt zırt bık bık diye gitti taa 3 sene önceki tartışmada ondan bi önceki sevgilimsime laf söylediğinde "o sana on basar" mı ne demişim bi konu hakkında oraya kadar. hatırlamıyorum bile ben. pes ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 dırdırdırdırdırdır Allah büyüktür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 dondurmanı beğenmemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 herhavzindibayni said: ne garip canlılar bilae ? çarşıdaydım "eve geçerken dondurma alırmısın bana tadımdan limonlu geçerken bırakırsın" dedi, evlerimiz yakın. yoluma ters taraf diye başka yerden aldım verdim. 3.5 saattir kavga ediyoruz "sen benim tadımdan başka yerden dondurma yemedigimi bile bilmiyosun" (2 kere ordan dondurma almışız, 1 kere bi konuşmada oranın dondurmasının çok güzel oldugunu söylemiş) "sen benim neyi sevip neyi sevmedigimi bile umursamıyorsun" vırt zırt bık bık diye gitti taa 3 sene önceki tartışmada ondan bi önceki sevgilimsime laf söylediğinde "o sana on basar" mı ne demişim bi konu hakkında oraya kadar. hatırlamıyorum bile ben. pes ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 eski sevgiline dön bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 nereye basıyoruz onu ? bi de mesaj ekliyeyim. bu hatun kısmı sayar sayar sayar bi tartışma çıktığında mala döenrsiniz savunma da bulamazsınız çünkü aklınızda kin tutmuyorsunuzdur veyahut unutmuşsunuzdur savunma yapmak veya karşı saldırı yapmak için bir süre düşünmeniz gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 gel bunu sev WHA-PAP end of discussion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
herhavzindibayni Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Rynza said: dondurmanı beğenmemiş yok bi orda problem yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 pms gibi duruyor burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoShiZzle Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 e yerleştireydin sümsüğü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 fil hafizasi normal. daha önce yedigin her bok alehinde delil olarak kullanacaktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 aquila said: gel bunu sev WHA-PAP end of discussion Her tartışmanın bittiği yer WHA-PAP değilse o ilişkide sorun görüyorum ben. iddqd gibi birşey. ps: WHA-PAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 iddqd olsaydi WHA-PAP'a gerek kalmazdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Rynza said: dondurmanı beğenmemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Marty said: iddqd olsaydi WHA-PAP'a gerek kalmazdi iddqd WHA-PAP zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 xunn bence çok haklı ^_^ ps:ah bide doğru yazabilsem O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 ahmedinejad said: pms gibi duruyor burdan demeye gelmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Tartışma konusuna bak, kaç yaşında bu kız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 tartışma cıkarıp digerine geçiş yapmak için kücük ayrılma hazırlıgı kavgaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Cümle içinde "kadın milleti" kalıbını kullanan adam tanımıyordur kadınları. u gonna get mad. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 sen nerden bilicen xunn senin kadın olmana birkaç sene daha var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Beklemedeyiz o günü :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 eski kız arkadaşına da limonlu dondurma ver ama tadımdan olmasın. bu kadar dır dır etmiyorsa kız arkadaşın ile WHA-PAP'lere devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 xunn said: Cümle içinde "kadın milleti" kalıbını kullanan adam tanımıyordur kadınları. u gonna get mad. her boku sen bilion zaten bi sen bi viktor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 kadınlar aslında erkektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar