Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CL: Real Madrid vs Barcelona 27.04.11 @ 21.45

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

TD)Pentagram said:

ya barca nın niyeti belli gol yemeyelim atarsak hamdolsun, bunun noyy kampıda var orada döveriz demiş.morinyo reizde demişki,bu tırtırlar işi çözmüştür ben yine nolur nolmaz pek saldırmaayım, aradan buluruz bitane yeter demiş.

barça "gol yemeyelim, arada da bi zorlarız atarsak ne güzel atamazsak nou campta alırız" demiş, mourinho ise yarısı sakat barçadan bile ölesiye tırsıp "ben bu takıma 0-0-0 oynattım, hiçbi oyuncusuz, 11 kaleci. 11ini de dizdim böyle kaleye, bi adam dediğin kaç santim? 70, 11 adam ne eder?" demiş.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

barça "gol yemeyelim, arada da bi zorlarız atarsak ne güzel atamazsak nou campta alırız" demiş, mourinho ise yarısı sakat barçadan bile ölesiye tırsıp "ben bu takıma 0-0-0 oynattım, hiçbi oyuncusuz, 11 kaleci. 11ini de dizdim böyle kaleye, bi adam dediğin kaç santim? 70, 11 adam ne eder?" demiş.

bkz.

Sosyal ağlarda paylaş

yahu barcelonaya kim saldırark oynuyor real madrid oynasın

şuan oyuna benzema adebayor kaka girse ortada sıçan oynar barcelona.cunku pas olayını çok iyi yapıyorlar.bunu iyi yapan takıma saldırırsan silkelerler adamı

barcelona dinlenerek durark oynuyor

kupa maçındaki ilk 45dk yı izlediyseniz öyle bi tempo her zaman olmaz.it gibi koştular pas yaptırmadılar.şanslı olsalar 3-0 yapıyorlşardı olmadı

ayrıca cok kapanmıyor ki real

ortasaha civarında 6 adam cin gibi bekliyor
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

futbolu sadece hucum sanan.. aslinda oyunun en önemli parcasinin savunma oldugundan bihaber insanlar diilsinz umarim ?

okthxbai

Şunu diyosan niye ağlıyosun barcelona full saldırmıyo diye. Bi mourinho akıllı zaten, taktik zekası, takımı full geri çekip kontraatak yapcam diye bekliyo. Guardiola'da salıcak takımı full ileri gol atiyim kapanan takıma da rahat kontra atak yapsınlar diye.

Evet maç çok zevkli geçmiyo ama bunda iki takımın da etkisi var. İkisi de doğal olarak çok açılmıyo, zaten real bi gol atsa hem burda hem nou camp'da üstüne çok net yatar yani :) Barcelona gol atarsa bu sefer real defans yapamıycak, ikinci maçta işler boka sarar diye kapanıyo mecburen.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Red said:

kendi kalesi önünde 350 hazırlık pası yapan takıma karşı pres ve saldırı beklemek katalanların işidir anca

e yapma o zaman baskı, 3 ön liberoyla sahana kapan. kaleye bile gideme ondan sonra 90 dk boyunca. 2. maç kendi evlerinde 1 tane atar kapağı takarlar sonra.

1 tane madrid atarsa nou campda kapak kime taklır belli olmaz ama :D
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

rew sanirim anlamak istemedgn nokta.. stoperlerine 400 tane pas yaptrnca iyi takım olmuyorsun

doğru, ama o pasları orta sahada da aynı şekilde sürdürünce, üstüne forvette deplasmanda bile baskın taraf olunca, rakibin 3 katı kadar topla oynayıp rakibe pozisyon bile vermeyince oluyorsun.

yoksa 4 defans önüne 3 ön libero 0 forvet maça çekip 10 kişi yusuf yusuf kapanarak iyi takım hiç olmuyosun.
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

barca pas yapamıor mu ne :p

rew haklisin dedignde ama karsindaki rakibe göre oynamak zorundasin.. getafe ile böyle oynamıor madrid

ama barca.. her abuk subuk macta stoperleriyle 400 pas yapıp en iyi takımım hell yeahh havasinda geziyor..

hah işte ona katılmıyorum ben, büyük takımsan sen rakibe ayak uydurmazsın rakip sana ayak uydurur. Tabii ufak ayar çekersin, rakibe göre önlem alır tehlikeli adamlarını tutarsın falan o ayrı, ama futbol kimliğini her maç değiştirmek ayrı bunlar ayrı. Bak barçaya "ben buyum oyunum bu, buyrun yenebiliyorsanız yenin" diyor, r.madrid de olsa karşısındaki kasımpaşa da olsa aynı oyunu oynuyor. Fenere bak mesela türkiyede, o da aynı. 2000lerdeki GS'ye bak onun da genel taktiği aynıydı.

Oyyy kırmızı kötü oldu bu arada, maça gölge düşürecek.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...