Delyyyy Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 iki tarafta gerektiğinde yatıyor, pro ve dünyanın sayılı oyuncularından hepsi. sadece top oynamak olayını aşmış oyuncular. iki tarafında fanboylarına karşının yaptığı acizlikmiş gibi geliyor, durum bundan ibaret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 ya barca nın niyeti belli gol yemeyelim atarsak hamdolsun, bunun noyy kampıda var orada döveriz demiş.morinyo reizde demişki,bu tırtırlar işi çözmüştür ben yine nolur nolmaz pek saldırmaayım, aradan buluruz bitane yeter demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Lafı çevirmeye gerek yok şimdi, Rewendor her şeyi güzelce özetlemiş, cevap verememişsin zaten eheh. Tek forvetin "5 adam geçer de gol atar belki" şeklindeki kanat oyuncusu ise, biraz ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Silphatos said: senko said: ben daha kimi tutacagima da karar veremedim normalde guclu olani tutarim ama hangisi guclu belli olmuo suan bandwagonu mu kaçırıdn lan :( yok la bandwagonculardan degilim ben, ama bi takimi tutmak lazim biraz seyrederken yoksa zevki olmuo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 TD)Pentagram said: ya barca nın niyeti belli gol yemeyelim atarsak hamdolsun, bunun noyy kampıda var orada döveriz demiş.morinyo reizde demişki,bu tırtırlar işi çözmüştür ben yine nolur nolmaz pek saldırmaayım, aradan buluruz bitane yeter demiş. barça "gol yemeyelim, arada da bi zorlarız atarsak ne güzel atamazsak nou campta alırız" demiş, mourinho ise yarısı sakat barçadan bile ölesiye tırsıp "ben bu takıma 0-0-0 oynattım, hiçbi oyuncusuz, 11 kaleci. 11ini de dizdim böyle kaleye, bi adam dediğin kaç santim? 70, 11 adam ne eder?" demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 kim 10 kişi kalmış yok yedek kaleci kırmızımı görmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Rewendor said: barça "gol yemeyelim, arada da bi zorlarız atarsak ne güzel atamazsak nou campta alırız" demiş, mourinho ise yarısı sakat barçadan bile ölesiye tırsıp "ben bu takıma 0-0-0 oynattım, hiçbi oyuncusuz, 11 kaleci. 11ini de dizdim böyle kaleye, bi adam dediğin kaç santim? 70, 11 adam ne eder?" demiş. bkz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 yahu barcelonaya kim saldırark oynuyor real madrid oynasın şuan oyuna benzema adebayor kaka girse ortada sıçan oynar barcelona.cunku pas olayını çok iyi yapıyorlar.bunu iyi yapan takıma saldırırsan silkelerler adamı barcelona dinlenerek durark oynuyor kupa maçındaki ilk 45dk yı izlediyseniz öyle bi tempo her zaman olmaz.it gibi koştular pas yaptırmadılar.şanslı olsalar 3-0 yapıyorlşardı olmadı ayrıca cok kapanmıyor ki real ortasaha civarında 6 adam cin gibi bekliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 hangi yedek kaleci atılmış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 çok pas yaparak felaket sinir bozuyor barca.bırak tehlikeli yerde de değil.bildiğin dalga geçiyor yah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 applev0dka said: futbolu sadece hucum sanan.. aslinda oyunun en önemli parcasinin savunma oldugundan bihaber insanlar diilsinz umarim ? okthxbai Şunu diyosan niye ağlıyosun barcelona full saldırmıyo diye. Bi mourinho akıllı zaten, taktik zekası, takımı full geri çekip kontraatak yapcam diye bekliyo. Guardiola'da salıcak takımı full ileri gol atiyim kapanan takıma da rahat kontra atak yapsınlar diye. Evet maç çok zevkli geçmiyo ama bunda iki takımın da etkisi var. İkisi de doğal olarak çok açılmıyo, zaten real bi gol atsa hem burda hem nou camp'da üstüne çok net yatar yani :) Barcelona gol atarsa bu sefer real defans yapamıycak, ikinci maçta işler boka sarar diye kapanıyo mecburen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 kendi kalesi önünde 350 hazırlık pası yapan takıma karşı pres ve saldırı beklemek katalanların işidir anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 real madrid 2 den fazla hazılık pası yapmıyor istese onlarda yaparlar kale önünde onlarca pas.casillas ramos xabi ramos casillas döndürürler direk ileri oynuyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 yuksek makamlardan mesaj gelmis. barca oynamaya basladi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Yalnız barca fanlarını gittikçe kaybediyor. Millet anladı 100 pasın 70'inin boş paslar olduğunu. Rakibi "öohh lan yeter" artık konumuna getirip açık bulup gol atmak bi yere kadar ilgi çekiyor artık. Hadi kavga edelim şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Red said: kendi kalesi önünde 350 hazırlık pası yapan takıma karşı pres ve saldırı beklemek katalanların işidir anca e yapma o zaman baskı, 3 ön liberoyla sahana kapan. kaleye bile gideme ondan sonra 90 dk boyunca. 2. maç kendi evlerinde 1 tane atar kapağı takarlar sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Rewendor said: Red said: kendi kalesi önünde 350 hazırlık pası yapan takıma karşı pres ve saldırı beklemek katalanların işidir anca e yapma o zaman baskı, 3 ön liberoyla sahana kapan. kaleye bile gideme ondan sonra 90 dk boyunca. 2. maç kendi evlerinde 1 tane atar kapağı takarlar sonra. 1 tane madrid atarsa nou campda kapak kime taklır belli olmaz ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 dert olmaz, 5 tane attılar 2 tane de atar yine geçerler turu. Ki gole daha yakn taraf bariz barça şu anda edit: aha ilk defa atak yaptı real, helal. bi de 29-71 topla oynama oranı nedir, bi de kendi evindesin. rezalete bak ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Ya her maçta adebayor girince çok daha etkili oluyo real aslında ama nedense hiç ilk 11'de başlamıyo şu adam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 rew sanirim anlamak istemedgn nokta.. stoperlerine 400 tane pas yaptrnca iyi takım olmuyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 aha ramos yok diğer maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 applev0dka said: rew sanirim anlamak istemedgn nokta.. stoperlerine 400 tane pas yaptrnca iyi takım olmuyorsun doğru, ama o pasları orta sahada da aynı şekilde sürdürünce, üstüne forvette deplasmanda bile baskın taraf olunca, rakibin 3 katı kadar topla oynayıp rakibe pozisyon bile vermeyince oluyorsun. yoksa 4 defans önüne 3 ön libero 0 forvet maça çekip 10 kişi yusuf yusuf kapanarak iyi takım hiç olmuyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 barca pas yapamıor mu ne :p rew haklisin dedignde ama karsindaki rakibe göre oynamak zorundasin.. getafe ile böyle oynamıor madrid ama barca.. her abuk subuk macta stoperleriyle 400 pas yapıp en iyi takımım hell yeahh havasinda geziyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 applev0dka said: barca pas yapamıor mu ne :p rew haklisin dedignde ama karsindaki rakibe göre oynamak zorundasin.. getafe ile böyle oynamıor madrid ama barca.. her abuk subuk macta stoperleriyle 400 pas yapıp en iyi takımım hell yeahh havasinda geziyor.. hah işte ona katılmıyorum ben, büyük takımsan sen rakibe ayak uydurmazsın rakip sana ayak uydurur. Tabii ufak ayar çekersin, rakibe göre önlem alır tehlikeli adamlarını tutarsın falan o ayrı, ama futbol kimliğini her maç değiştirmek ayrı bunlar ayrı. Bak barçaya "ben buyum oyunum bu, buyrun yenebiliyorsanız yenin" diyor, r.madrid de olsa karşısındaki kasımpaşa da olsa aynı oyunu oynuyor. Fenere bak mesela türkiyede, o da aynı. 2000lerdeki GS'ye bak onun da genel taktiği aynıydı. Oyyy kırmızı kötü oldu bu arada, maça gölge düşürecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Barcelona'nın bütün olayı defansta top çevirmekmiş gibi salak bir hale de getirdiniz muhabbeti sonunda, açıklama yapmak yerine sadece tebrik etmek istiyorum. Şampiyon da böyle olmuşlar galiba senelerdir, FB de yapsa lan keşke böyle Lugano-Yobo-Lugano-Yobo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar