aquila Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 konusunu bulamadim, yok galiba, name of the wind okumus olan varsa, 2. kitap cikmis, wise man's fear. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 2. kitabı dinleme aşamasındayım ben şu anda. Audible'dan aldım. Çok iyi o da. Kitabın ne olduğunu da ben c/p edeyim (ilk kitap için yazmıştım): GERGE said: 45)Patrick Rothfuss - The Kingkiller Chronicle: Kitabımız medeniyetten uzak bir kasabada, bir handa başlıyor. Hancının oraya bir şeylerden kaçıp saklanmaya geldiğini öğreniyoruz. Asıl öykü hancımızın orada saklandığı öğrenip hikayenin aslını birinci ağızdan dinlemeye gelen bir tarihçi-yazar-biyografici kişilik ile başlıyor. Hancı öyküsünü en baştan, çocukluğundan anlatmaya başlıyor ve kitabın sonuna geldiğimizde sadece karakterlerle tanışmayı ve kaçmasına neden olan şeyler hakkında biraz ipucu almayı beceriyoruz. Hangi kralı, neden öldürdüğü hakkında bir bilgi yok. Yazar seriyi tek kitap halinde, "The Song of Flame and Thunder" adı altında bitirdikten sonra yayıncı aramaya başlamış ve DAW ile anlaşmış. DAW kitabın üçe bölünmesini tekrar üzerinden geçilmesini istemiş. İkinci cilt 7-8 ay içinde çıkıyor. Kitabın birinci ağızdan anlatılan kısımları epey iyi. Sesli kitap olarak dinlemiştim kitabı, belki de o yüzden öyle gelmiştir bana ama. Kahramanımız çingenelere benzetilebilecek gezici-tiyatrocu bir aileden geliyor ve kitabın iyi bir kısmı da karakterlerin anlattığı hikayelerle geçiyor. Hikayeler öyküyü yavaşlatmaktansa iyice kitabın dünyasının içine girmemizi sağlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 ben de simdi okumaya baslicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Bayağı akıcı bir dille yazmış yazar. Ben sağda solda düzensiz okuyarak yarısını devirmişim bile. Kvothe(mc), jack of all trades ama all trade master aynı zamanda. Arka plan da geçen ve geçmekte olan olaylar en az ana hikaye kadar ilgi çekici. Bir de şöyle bişey, piyasa da ne kadar tutmuş yazar ve kitabı varsa es geçmemiş patrick abi hepsinden esinlenmiş. Ama nedendir ki bu esinlenme çokta kötü gelmedi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salire Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 harry potter + drizztsi bir kitap , su gibi okunup gidiyor. 3-4 günde bitirdim ilk kitabı yoğun olduğum halde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 frp mi okuyosun lan sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 adamın kendi FEREPE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Turkce versiyonunun kapak tasarimi orjinaline oranla coooook basarili. Orjinali sonuk kalmis yaninda. Kim yaptiysa helal. 2. kitabida okudum. Inanilmaz iyi yazmis adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Kitabın türkçe versiyonunu aldım baya sardı beni ya... biraz kalın duruşma aralarında şehir dışı seyahatlerde taşımak zor oluyor ama artık yapacak birşey yok... Bir solukta baya ilerledim tavsiye ederim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batu Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 İlk kıtabı okurken daha yuksek umutlar beslıyordum ancak 2. Kıtap hayal kırıklığı. Birbirinden ılgısız gecısler vs vasattı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 İki kitap ta çok iyi, hatta 3. kitap çıkış tarihini ararken nasıl oldu bilmiyorum bir kitap listesi de edindim, ilk kitap isimleri değil bunlar: The Rain Wild Chronicles Trinity Moon Sworn in Steel King of Thorns Kharkanas Trilogy The Republic of Thieves First Law Trilogy Best Served Cold The Heroes Red Country Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 The Republic of Thieves bir serinin üçüncü kitabı, yıllardır bekliyorum. Best Served Cold inanılmaz güzel, sarcasm tabanlı mizah dolu, aksiyon dolu, tek ciltlik bir fantezi romanı. Kesinlikle tavsiye ederim. First Law Trilogy de çok hoştur. Aksiyon sahneleri en iyi direk. Ötekileri bilmiyorum. Liste istiyorsan ama: http://forum.paticik.com/read.php?16,2917340 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 The Rain Wild Chronicles ilk kitabı sipariş ettim dnr a, o zaman sırada The Republic of Thieves ilk iki, Best Served Cold ve First Law Trilogy var, iyi iyi kingkiller 3`e kadar taşır bunlar, söylentiler 2013 mayıs diyor, araya da wot atarız mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Buldum 2012 nin en antipatik kitap listesiymiş: http://fantasy-faction.com/2012/most-anticipated-fantasy-books-of-2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Şu kitaptan aldığım keyfi başka hiç bir fantastik kurgu kitabından almadım. LotR ve diğer kitapları, Dragonlance, ASOIAF serisi, Drizzt, Branden Sanderson vs bir sürü kitap okudum. Hepsinin yeri ayrı, bununki ayrı. Üçüncü kitap çıkmasına yakın ilk iki kitabın ingilizcelerini okuyacağım. 3. kitaba da yaklaşık 1 seneden biraz fazla var diyorlar. Son kitap en az 1500 sayfa olur inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Kitap çıkmadan uplamayın ya sevindirik oldum 3. kitap çıktı çıkıyor diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 3. kitap gecikir http://i.imgur.com/Hj3JtQe.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 sandersson la rofus bir birbirini bekliyor 3. kitap için :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 hatta king killer 3. kitap ismi: Doors of Stone, stormlight 3. kitap Stones Unhallowed idi, sanırım skybreaker olarak değiştirecek sandersson. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Heyecanlandım birden =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Lionsgate has purchased the rights to Patrick Rothfuss’ bestselling fantasy trilogy The Kingkiller Chronicle. The deal primes Lionsgate to adapt the series across multiple platforms, including film, television, and videogames. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 bu yaz bi arkadaşa kitaptan bir kısmı göstereyim derken iki kitabı da baştan tekrar okudum. üstüne de The Slow Regard of Silent Things okudum, yeter artık çıksın şu kitap :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 pofff =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Hakkını vererek yapamazlar ki ya of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 nereden alabiliriz ilkini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar