Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

A Song of Ice and Fire

GERGE

Öne çıkan mesajlar

Bana göre ana karakterler de öyle aslında da, Jon Lyanna Stark ile Rhaegar Targaryen'in kayıp çocuğu diil mi? Azor-ahai diil mi? Daenerys ile evlenip hem ensest geleneğini sürdürüp hem de gelmiş geçmiş en kral kral olmicak mıydı? Hand'i Davos, maesteri Sam, master of coin'i Tyrion yapmicak mıydı?

4. kitabın ortasındayım, teorilerim böyle. Bu teorileri bozan olaylar çıktı mı sdf
Sosyal ağlarda paylaş

Kojiroh said:

Bana göre ana karakterler de öyle aslında da, Jon Lyanna Stark ile Rhaegar Targaryen'in kayıp çocuğu diil mi? Azor-ahai diil mi? Daenerys ile evlenip hem ensest geleneğini sürdürüp hem de gelmiş geçmiş en kral kral olmicak mıydı? Hand'i Davos, maesteri Sam, master of coin'i Tyrion yapmicak mıydı?

4. kitabın ortasındayım, teorilerim böyle. Bu teorileri bozan olaylar çıktı mı sdf

ben bitirdim 4ün 1ini şöyle diyeyim abi evet jon öyle fakat büyük ihtimalle kuzeyin hakimi o olacak eddard stark gibi. tyrion en son asshaiye gidicem diyordu orada bir ejderha muhabbeti olabilir direk egglerde zaten oradan geldi. ejderhalar zaten baya bir çükecek ama şöylede bir şey var benim fikrim olarak söylüyorum hikaye isminden ve tezat eşleşmesinden yola çıkarsak, ejderhaların ilk hedefi wall olacak direk.wall hala yıkılmadı ne kadar yabanılların bir kısmı kaçıp geçmişte olsa. jon kara kardeşleri elite team gibi bir şey yapar başınada mancei verir. cait zaten direk jonun yanına gidecek sanırım intikamını aldıktan sonra. arya ise o saydığı isimleri tamaladığında son major bir targeta dalacak onuda indirecek gibi bir his var içimde. ha son olarakta jamie'yi ve bilmemkaç tane kıral muhafızını ilerleyen kitaplarda kimin kılıçtan geçireceğini tahmin etmek zor değil, sir barristan selmy. böyle düşünüyorum bakalım ne olacak, okuduktan sonra 2 arkadaşa verdiğim için ingilizce almıyorum kitapları 4ün 2sini alıcam gidip inşallah 1. kısım gibi anlatmamıştır.
Sosyal ağlarda paylaş

aquila said:

belki hicbiri degildir.

arya herkesi kesip, demokrasi getiricek.

abi arya young guru academye gitmiyor, gelmiş geçmiş en iyi assassin örgütünün bir elemanı oluyor, o kadar abartacaklarını düşünmüyorum. ama "buz"u nedin kılıcını alacak.

sormak istediğim bir soru var bu arada, eddard stark'ın başka bir ismi olmamasına rağmen neden herkes ned diyor?
Sosyal ağlarda paylaş

Ejderhalarla gelip hastalıklı herkesi ve her yeri yakıp blood&fire mirasına sahip çıkmaması için bi neden var mı? Mereen knot da gordion knot gibi kılıçla kesilecek işte. Bütün o bayık mereen bölümlerinin danynin karakter gelişimi için yazılmış olması lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...