Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Yeşil kiraz kim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 songul karli ben de anlamadim o kim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Snow dışındaki ikinci ana karakter işte http://images5.fanpop.com/image/photos/27200000/Daenerys-in-1x06-A-Golden-Crown-daenerys-targaryen-27207393-450-250.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 tek sağ kalan sansa olucak ve hepsini tek yüzük altında birleştiricek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Bence son kitaba kadar yaşayacağı kesin olan beş karakter var: Jon Snow Daenerys Arya Bran Tyrion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 stannis the mannis e de bişey olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Heh, sahiden bütün kazmalığına rağmen hala yaşıyor. Gerçi ben 6. kitapta öleceğini düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Bana göre ana karakterler de öyle aslında da, Jon Lyanna Stark ile Rhaegar Targaryen'in kayıp çocuğu diil mi? Azor-ahai diil mi? Daenerys ile evlenip hem ensest geleneğini sürdürüp hem de gelmiş geçmiş en kral kral olmicak mıydı? Hand'i Davos, maesteri Sam, master of coin'i Tyrion yapmicak mıydı? 4. kitabın ortasındayım, teorilerim böyle. Bu teorileri bozan olaylar çıktı mı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dsici Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 stannis fazla bile yaşadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Kojiroh said: Hand'i Davos, maesteri Sam, master of coin'i Tyrion yapmicak mıydı? Maester olarak Sam tamam da, Tyrion'ı Hand yapıp Davos'u donanmanın başına getirse daha iyi olur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Ha doğru o daha güzel olur, Sam kesin maester ama, kuşlarla arası iyi çünkü sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 su anda neden millet kosa kosa gelip spoiler veriyo anladim. zor tutuyorum kendimi. ama hayaller guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Azor-ahai için 3 aday var, belki 3`ü birden Azor-ahai`dir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 belki hicbiri degildir. arya herkesi kesip, demokrasi getiricek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Arya valyria'yı tekrar kurcak. Orada 50 tane ejder yımırtası bulcak. Sonra overkill yapıcak yedi krallığa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 benim tek merak ettiğim mereen düğümünü nasıl çözecek, arada barristan başkana bişey olmasa bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 ne dugumu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Kojiroh said: Bana göre ana karakterler de öyle aslında da, Jon Lyanna Stark ile Rhaegar Targaryen'in kayıp çocuğu diil mi? Azor-ahai diil mi? Daenerys ile evlenip hem ensest geleneğini sürdürüp hem de gelmiş geçmiş en kral kral olmicak mıydı? Hand'i Davos, maesteri Sam, master of coin'i Tyrion yapmicak mıydı? 4. kitabın ortasındayım, teorilerim böyle. Bu teorileri bozan olaylar çıktı mı sdf ben bitirdim 4ün 1ini şöyle diyeyim abi evet jon öyle fakat büyük ihtimalle kuzeyin hakimi o olacak eddard stark gibi. tyrion en son asshaiye gidicem diyordu orada bir ejderha muhabbeti olabilir direk egglerde zaten oradan geldi. ejderhalar zaten baya bir çükecek ama şöylede bir şey var benim fikrim olarak söylüyorum hikaye isminden ve tezat eşleşmesinden yola çıkarsak, ejderhaların ilk hedefi wall olacak direk.wall hala yıkılmadı ne kadar yabanılların bir kısmı kaçıp geçmişte olsa. jon kara kardeşleri elite team gibi bir şey yapar başınada mancei verir. cait zaten direk jonun yanına gidecek sanırım intikamını aldıktan sonra. arya ise o saydığı isimleri tamaladığında son major bir targeta dalacak onuda indirecek gibi bir his var içimde. ha son olarakta jamie'yi ve bilmemkaç tane kıral muhafızını ilerleyen kitaplarda kimin kılıçtan geçireceğini tahmin etmek zor değil, sir barristan selmy. böyle düşünüyorum bakalım ne olacak, okuduktan sonra 2 arkadaşa verdiğim için ingilizce almıyorum kitapları 4ün 2sini alıcam gidip inşallah 1. kısım gibi anlatmamıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 mevcut materyalin hepsini okumadan pilan yapmayin yaasdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 aquila said: belki hicbiri degildir. arya herkesi kesip, demokrasi getiricek. abi arya young guru academye gitmiyor, gelmiş geçmiş en iyi assassin örgütünün bir elemanı oluyor, o kadar abartacaklarını düşünmüyorum. ama "buz"u nedin kılıcını alacak. sormak istediğim bir soru var bu arada, eddard stark'ın başka bir ismi olmamasına rağmen neden herkes ned diyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Ejderhalarla gelip hastalıklı herkesi ve her yeri yakıp blood&fire mirasına sahip çıkmaması için bi neden var mı? Mereen knot da gordion knot gibi kılıçla kesilecek işte. Bütün o bayık mereen bölümlerinin danynin karakter gelişimi için yazılmış olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 aquila said: mevcut materyalin hepsini okumadan pilan yapmayin yaasdf. okuduysan spo versene akila, merak ettim takmam ben öyle spoiler flm pek ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 en son dany sposu iyi de ejderhaya binip uctu dany en son, meereen'e donucek mi, nolcak allah bilir. kendi kendini yicek ordakiler, disardan isgalle filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 bluhd an fayrh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 en son beygirbeylerini görüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar