df Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 red wedding 3'ün ortası gibi. 3.kitap 2 sezon olacağından büyük iht 3'ün finali olur.
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Komutan said: Hayir, o sahne yok. Gemiler denizde yaniyor; nehirde kopru olusturmalari soz konusu degil. Sahne var, konuşmayı yapıyor imp, giriş-gelişme farklı, sonuç aynı tüm 3. sezondaki gibi.
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 df said: red wedding 3'ün ortası gibi. 3.kitap 2 sezon olacağından büyük iht 3'ün finali olur. O bolumun kilit anlarinda arka planda Rains of Castamere calsa ve baska ses duymasak mesela...
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 dreagloth said: Sahne var, konuşmayı yapıyor imp, giriş-gelişme farklı, sonuç aynı tüm 3. sezondaki gibi. Wildifre sahnesi var da, kitaptaki gibi askerlerin nehirdeki gemileri kopru gibi kullanmasi soz konusu degil. Cunku olay nehirde gecmiyor.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 2. sezon finali fist of first men olur heralde
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Evet, ucuncu kitabin girisi ikinci sezonun finalinde kullanilabilir. 3.kitap Tam ucuncu boru sesi duyulup "Others!" dedikleri anda bolum biter.
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Ya Tyrion'un burnu kopmuyor muydu ? Ben mi yanlış okudum kitapları?
erucalavera Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 evet aynen öyle oluyordu da, bu sezonki değişikliklerden sonra şaşırtmadı pek.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 adamın burnunu mu koparsinlar, hoş kılıcı sallayarak bu yarayı nasıl yaptıkları da komik oldu bari kılıcı düz sokaydı
df Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 burun kopmaması fln iyi ya. her sezon makyaja fln para bayılmalarındansa önemli şeylere harcasınlar. ufak yara almış büyük yara almış çok farketmez bence.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 brienne yine birilerini kesiyo promoda allahım kadını bloodthirsty berserker yaptılar
Heimdall Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 o değişiklikler çok sıkmaya başladı ya. her şeyi değiştirsinler anlarım da her biri ayrı epik olan karakterleri niye değiştiriyosunuz arkadaş?
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Kardeşler ben kitapları ingilizce almak istiyorum ama amazon'a bir dünya kargo parası bayılmak istemiyorum ucuz bir yolunu bilen var mı?
Nessaftw Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 ombakkombak said: Kardeşler ben kitapları ingilizce almak istiyorum ama amazon'a bir dünya kargo parası bayılmak istemiyorum ucuz bir yolunu bilen var mı? http://www.dr.com.tr/Kitap/Foreign-Languages/Literature-and-Novel/Fantasy/grupno=00843/1,
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 http://i.imgur.com/66vAy.jpg kral dediniz, kitap dediniz, demir taht dediniz BAK ne oldu ŞİMDİ
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Ucuncu sezonda diziye katilacak karakterlerin bir kismi ortaya cikti: http://insidetv.ew.com/2012/05/29/game-of-throne-season-3-cast/ •Mance Rayder: We’ve heard about him all season. A former member of the Night’s Watch who became the “King Beyond the Wall,” the leader of the Wildlings. •Daario Naharis: A confident and seductive warrior. •Jojen Reed; Meera Reed: A teenage brother and sister duo with special insights. •Edmure Tully: A brash young member of the Tully family. •Ser Brynden Tully (The Blackfish): Catelyn Stark’s uncle. •Lady Selyse Florent: Stannis Baratheon’s wife. •Shireen: Stannis’ daughter. •Olenna Redwyne (The Queen of Thorns): Margaery Tyrell’s sharp-witted grandmother. •Beric Dondarrion: A skilled knight who is the leader of the outlaw group Brotherhood Without Banners. •Thoros of Myr: A red priest who follows the same religion as Melisandre. •Tormund Giantsbane: A Wildling raider Bunlar haricinde Ramsay Snow'un eklenmesi kacinilmaz, bir de gecenlerde Vargo Hoat icin deneme yapan bir oyuncunun goruntuleri yayinlanmisti.
erucalavera Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 iyi bari ya tullyler ve reedler gec de olsa ekleniyor bi de ilk sezon bi oyuncu vardi beric dondarrion icin, degistircekler mi acaba onu
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Cok kisa gorundu, o kadar kisa bir rol icin kullandiklari aktoru kalici olarak dusunmemis olabilirler. Mesela bu sezondaki Jaqen, Rorge ve Biter da ilk sezonun sonunda gorunen adamlar degil.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 dondarrion iyiydi ya niye değiştirmişler, bide reedleri winterfell e koymayıp nerede buluşturcaklar of allahım 2 tane cocuk cast etmek kaç paraydı
Öne çıkan mesajlar