Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 ya böyle yine tek ana hikaye üzerinde ilerleyen fakat her bölüm farklı bi olay anlatan dizilerde mesela bu kadar olmuyor ama bunlarda bekleme olayı öldürüyor beniç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 yok son zamanların en iyisi boardwalk empiredır game of thrones tırt kalır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 rubiconu da sevmiştim ben ama bok yoluna gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 kitaptan theon spoilerlari theon greyjoy, adindan da belli oldugu uzere bir greyjoy, kallvai ailelerden biri, greyjoylar iron islandsta ikamet etmekte, kuzeyin batisinda adalar. robert isyan ettigi zaman greyjoy da firsattan faydalanip kendi isyanini baslatyio, sonra ned gelip azini kiriyo greyjoyun, bunun uzerine theonu wardu olarak aliyo, savas esiri olarak. gelenek gibi bisey bu savastan sonra aile uyesi alinmasi, daha cok gorucez ilerde, genelde noble rehineler makamina yakisir sekilde konuk ediliyolar, ya da iste boyle cocuklar ward filan oluyo, theon da ned'in wardu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 peki o aile devam ediyo mu o bölgeyi yönetmeye yoksa başka aile mi var yoksa aile gidince bye bye diyip bölgeyi nukeluyolar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 yok, onlar devam ediyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 sembolu en güzel aile bunlar, yazık olmuş http://www.6forty.com/wp-content/uploads/2011/04/640.036_final.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 RELEASE THE KRAKEN! enteresan seyler oluyo ilerde greyojoylarla ilgili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 XXXXX: 1565 YYYY: bu game of thrones da o conanda oynayan eleman sarı kızı ne zalım ***** rla ahuahu XXXXX: harbiden bütün işler ***** üzerine dönüyor farktınmı birde şu çirkin kralla evlenmek zorunda kalıp, genç aşıklarla takılan kız modası fix oldu lan. aman frp ci arkadaşlar gaza gelmesin bu mesajım üstüne. //yok spoiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 alın bu edepsizi dışarı alalaalalal. FEĞREPECİ arkadaşlarla ne alakası var ki olayın? Ayrıca adam çirkin mirkin değil. Kız olsam veririm direkt, nitekim kızın da içinin yağları eriyor arada aşk başlıyor. Spartacus izleyip "EVED PANPA HAYVANİ SİGİS VAR" diyen öküzlerden de bir farkı yokmuş şu dizi için olay sex üstüne dönüyo diyenin. Tabi bazı insanlar bir çift meme görünce şalter atıyor heralde bilemedim ben onu. "Ne... n-ne'oldu lan? Aha bölüm bitmiş. Nolduydu bölümde? 2 ÇİFT MEME GÖRDÜM BU BÖLÜM!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 valal benim dizide dikkatimi çekenler bunlardı, niye başka yöne çekmeye çalışıyorsunki gaye akılda kalan kısımlar, kurtlar, beyaz gezginler ve o 2 kadın. ayrıca gayette üstünde duruluyor o işin, mektepten hoca getirdiler kıza öğrenmesi için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 fazla sizin gibilere bu diziler yeminle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 olay sadece gerçekçi. üzerinde durulduğu falan yok. yani sex varsa al sana sex diyip gösteriyorlar. eski mentalitede 2 kişi yatak odasına giriyodu, ışığı söndürüyodu ve diğer sahneye geçiyoduk. Amerganyalılar 2000lerin başından beri bizde özgürlük var edasıyla sex'i de gerçekçiliğe yavaş yavaş ulaştırdılar dizilerinde. Olay bundan ibaret. MEMEĞ değil yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 zihniyete bak dfs sekse takılmıslar ya alışmışlar tabi bizim dizilere.herkes mukemmel insan.sigaraları yok alkolleri yok sevişmiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 abi siz ne kadar alıngan olmuşsunuz. harbiden yaratılmak istenen ayrımlar güzelce yaratılmış ülkede. oh oh, bilinçli olmasını beklediğimiz kitlede böyleyse vay halimize. neyse konuya geleyim, seks e karşı değilim dizilerde, biraz daha değişik bir atraksiyon olsun ,spartacus gods of the arenadaki gibi olsun misal, karımı becerdi yıkacam kırallıklarını olmasın olay, benim sıkıcı bulduğum bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Niye hemen aksiyon bekliyorsunuz ki? 7000 sayfalık bir kitap okurken ilk 200 sayfada aksiyon olmadı diye kitabı kapatır mısın? Bekle biraz, daha 6800 sayfası var bunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 bilemiyorum ilerisinde ne olacak, savaşlar vesaire action olacağı kesinde, olayın temelinde "karımı mikti yıkacam krallıgını" olmasında, hani işin biraz orjinalitesi bozulmuş oluyor benim gözümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Olayın temelinde o yok ki? Tekrar izle istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Red said: zihniyete bak dfs sekse takılmıslar ya alışmışlar tabi bizim dizilere.herkes mukemmel insan.sigaraları yok alkolleri yok sevişmiyorlar. daha geniş düşün, daha , daha. yoksa o zihniyete bak dediğin, sevişmeden ürediğimizi zannedenlerden farkın olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 izlediğini de anlamamışsın sen. önce bi rahatla git, sonra tekrar izle baştan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 adam diziyi izlememiş ztn ahaha kitabıda okumamıştır 2 tane seks sahnesi vardı 3 bölümde.toplasan 5 dakka ve dediği şeyle alakası yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 güzeldi sahneler ama asdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 ya harbi siz alıngan olmuşsunuz, biraz relax. diziyi gördüm sevindim, izleyecek birşeyler cıktı diye. sadece bir yere dikkat çekmek istedim. kanıtlamak zorunda olduğunuz bir şey yok come down body. come down. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 ingilizceni yirim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 0ne-tvo olmuş ama bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar