Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 GERGE said: Dark Tower'ı sevenedim ben bir türlü. Ya başkası olsa neyse de senin gibi adamdan hiç beklemezdim bunu be Gerge, ayıp ettin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 dark tower çok güzel başladı ama zaten önceden planlanmış bir sonu yoktu; king de ne yazacağını bilemeyip batırdı sonlarda bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Rewendor said: GERGE said: Dark Tower'ı sevenedim ben bir türlü. Ya başkası olsa neyse de senin gibi adamdan hiç beklemezdim bunu be Gerge, ayıp ettin :( sen sevdiysen, gerge hakli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 seni de severim ama aquila Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 King tarzını sevmiyorum ben. Hearts in Atlantis diye bir kitabı vardı, en sevdiğim, o dahi çok güzel diyebileceğim bir şey değil. Biçemini sevmiyorum adamın. Dresden Files da okuyabilirsin bu arada df. Mükemmeldir o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Rewendor said: seni de severim ama aquila en buyuk hatan o zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 aquila tam bi littlefinger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 heralde hepsini okuyacak zaman olacak askerde. ingilizce baskılı olarak bulabildiğimi alırım artık. Tabi astek olursam Kindle'ı da götürebilirim. O zaman askerlik az da olsa çekilebilir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Böyle bir şey yazmıştım ben birkaç yılda: http://forum.paticik.com/read.php?16,2917340 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 valla güzel bi yere düşersem askerlik tatil gibi geliyo bana artık. kafa dinlersin eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Rehber sağlammış eyv. Başlıkları güncelden takip ettiğim için denk gelmemişim hiç =) Bi liste çıkartıp istiklal'e akayım madem. Gentleman Bastard da eğlenceli gibi duruyor. Bu arada konu biraz kaydı millet söylenmeye başlar birazdan =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Descartess Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 aquila said: Rewendor said: seni de severim ama aquila en buyuk hatan o zaten. Kaede said: aquila tam bi littlefinger ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 3. kitap 3. kitabın 2. catelyn pov u itibariyle robb serideki en gerizekalı karakterler listemde 1. sıraya oturuyor aptal bebe ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Ergen abisi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 starkların geleneksel aptallığı o. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 robb yine of bide grey winde kötü davranıyo, ah ah ned reisin ruhu gelsede şu andan itibaren ocak dışısın dese şu ite Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 sansa povları da iyice yeşil kiraza bağladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Sparkcaster'in malum bolum hakkinda mesaj atmasi yakindir sanirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 ahaha cok sakat var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 yok sansada durdum yarın devam etçem of BEKLENTİ OLUŞTU ŞİMDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 malum bölümün sposunu yemiştim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 red wedding mi, onu 4chande görmüştüm zaten detaysız olarak kitabın da gittim sonuna felan baktım ama az çok tahmin ediyorum :((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 valla bende bu kitaplarla ilgili hiç bi spo açmıyodum bi tane açtım o da red weddingin alayını anlatıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 ben kitaba baslamadan wikiden bakmistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 ben deli gibi spoiler yedim dizi yayınlanırken 4chanda kitap zevkinden bişey yitirmedi yinede fsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar