hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 b&n'de ki 4 kitap 20 dolar olayı yeni bi indirim mi yoksa hep öyle miydi fiyat acele edip alalım mı yani indirim bitmeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 http://images.4chan.org/tv/src/1308588713211.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 ha şeyi sorucaktım cercei o bebeyle sevişme olayı kitapta var mıydı yoksa maksat torba dolsun sahnesi miydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 var, sahne olarak hatırlamıyorum ama o olay var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Son bolume ikinci kitaptan eklenen bolum Jaqen, Rorge ve Biter'i bu bolumde gormek guzel bir surpriz oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 insna unutuyor 1. kitabı taze bitirdik ama yinede detaylar gidiyor kafadan dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 onu da unutma lan artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 uyumadan önce okuyorum ondna herhalde sdf mesela pycell sahneside kitapta yoktu sanırım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Yoktu. Onu nereye baglayacaklarini merak ediyorum. Gerci Pycelle ile ilgili yukarilarda spoiler icinde belirttigim turde seyler vardi ama bu sahnenin yarattigi beklentiyi karsilayacak duzeyde bir sey degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 sacmaliktan baska bisey degidi o sahne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 hakkaten ne gerek vardı sdfs hani bu krallıkta herkes dalavereci herkes oyuncu anlamında bi sahneydi herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 onu koyucaklarina varysin sekilden sekile girmesini duzgun yapsalardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 peki bu 1. sezon finali olayları kaçıncı kitabın neresinde bıraktı? okuyanlar bi açıklayabilirse=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 1. kitabin sonunda genel olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 lan hani drogo savaşta cenk ederken ölüyodu ? bölüm sonuna kadar nasılsa burda ölmicek belki canlanır diye bekledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 spo ölümü hayatının ayının elinden oldu..ben de şaşırdım,çok saçmaydııı:(koskca khal sonunda yatalak oldu,fişini çektiler ya! smarthan said: lan hani drogo savaşta cenk ederken ölüyodu ? bölüm sonuna kadar nasılsa burda ölmicek belki canlanır diye bekledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 abi hayır öyle olmasını istediğimden değil. burda sormuştum. cevap olarak ilerde savaşarak demişlerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 kapisirken aldigi yaradan oldu iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 zeper said: spo ölümü hayatının ayının elinden oldu..ben de şaşırdım,çok saçmaydııı:(koskca khal sonunda yatalak oldu,fişini çektiler ya! smarthan said: lan hani drogo savaşta cenk ederken ölüyodu ? bölüm sonuna kadar nasılsa burda ölmicek belki canlanır diye bekledim abi nasil izliyonuz bu diziyi dsagfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 aquila said: kapisirken aldigi yaradan oldu iste. sendin dimi beni kandıran. sana çok kızgın ve kırgınım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 herseyin detayi soylemiyoruz heralde, ne anlami var o zaman asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 detay metay değil abi direk yanlış bilgi. savaşta cenk ederken dendi. aynen ifade buydu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Sparkcaster said: 1. kitabın sonunda dany nin saçları yanıyo mu? diğer kitaplarda saçı çıkıyo mu yoksa hafif uçları mı kavruluyo crisped diyo kitapta tam karar veremedim kitapta elbiseleriyle beraber saçlarının da yanıyor olması lazım ama es geçilmesi daha iyi olmuş bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 dizide bahsetmedi de bu targaryenların olayı ne? yani nerden geliyo ejder falan özellikleri ? misal stark ulumuyo ya da lanister kükremiyo. daha ilerki kitaplarda mı bahsedicek bundan yoksa dizide atladılar mı ? ne bilim ejderleri kontrol edersin de onların özelliklerini almak falan ? edik: ya da ayrı yazılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 ozelliklerini almak filan yok, bi tek danyde oldu bildigimiz. aciklanmadi saniyorum. hani valyriada ejderler nerden cikti, nasil kontrol ettiler, nasil bu kadar gelistiler filan onlar bilinmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar