cicibeybe Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Kaede said: edmure denyosunu denyo biri oynasın ya Sen bıraktın mı abi okumayı 3. kitapta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 ne valei abi edmureun ne isi var valede. catelyn riverruna gidince goruyo. veilde cikan blackfish ki, tamamen atlandi, cok sacma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 edmureu da haftaya goruruz buyuk ihtimal. dicektim ama gormucekmisiz, ikinci sezona atmislar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 blackfish reyise ayıp ettiler göstermeyerek ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 harbiden onu bu hafta gösterseler bari. kaynadı araya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 riverruna giderlerse gostersinler, yoksa ayip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 cicibeybe said: Kaede said: edmure denyosunu denyo biri oynasın ya Sen bıraktın mı abi okumayı 3. kitapta evet 700. sayfa civarı bıraktım işte o malum catelyn chapterı bitince sinirden bi ara arya ve jon chapterlarını okuyacam geriye kalan biraz diziyi izledim felaket şirin yapmışlar aryayı. onun hatrına işte. syrio da felaket egzantirik olmuş "just so" lar süper. onun malum sahnesini de kesin izlerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Kaede said: evet 700. sayfa civarı bıraktım işte o malum catelyn chapterı bitince sinirden bi ara arya ve jon chapterlarını okuyacam geriye kalan Bence Tyrion bolumlerini de oku; hosuna gidecek bazi gelismeler olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 hepsini oku lan iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 ne okıycam ya 4. kitap povlarına baktım hele hiç çekilmez okurum bi ara istanbula dönünce oruç + sıcak pis kombinasyon olucak nasılsa bahane olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 la bişeyi çok merak ediyorum dany ile ilgili soraki kitaplarda ejderhalar önemli hale geliyor mu yoksa ölüyolar mı nedir spesifik spoyler vermeyin genel olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Sparkcaster said: la bişeyi çok merak ediyorum dany ile ilgili soraki kitaplarda ejderhalar önemli hale geliyor mu yoksa ölüyolar mı nedir spesifik spoyler vermeyin genel olarak geliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 3. kitapta kanat açınca 3m falan olmuştu ejderler komut üstüne 3d6 dragon breath falan yapabiliyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 iyi ya yollasın sümüklülerin üstüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 3. kitap Abi, oku tüm kitabı, sana büyük spo olabilir bura sonunda işler değişecek çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 bu amca bu hizla tamamlayamadan olmezse iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ezio Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Biri taht oyunları serisinin kitaplarının isimlerini yazabilir mi yarın gidip aliyim? Sadece ilk kitabı var bende sanırım isimleri değişik oluyormuş kitap kitap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 A Game of Thrones A Clash of Kings A Storm of Swords A Feast for Crows A Dance with Dragons (Temmuz`da cikacak) The Winds of Winter (5+ sene sonra) A Dream of Spring (10+ sene sonra) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 internetin en güzel tarafı her türlü bilgiye ulaşabilmen kanka.. biliyon mu? http://en.wikipedia.org/wiki/A_Song_of_Ice_and_Fire loooooooooooooool millete internet-101 öğretmek lazım gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 7. kitap son kitapdır herhalde 10 sene sonra kim ölür kim kalır 5 kitap okuduktan sonra hikayenin sonunu göremezsem bulurum george u kafasına sıkarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 abi vikide tüm hikaye varmış zaten. bakınırken hayvani spoilerlar gördüm de ahaha vay arkadaş neler oluyormuş öyle ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ezio Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 dasaaa said: internetin en güzel tarafı her türlü bilgiye ulaşabilmen kanka.. biliyon mu? http://en.wikipedia.org/wiki/A_Song_of_Ice_and_Fire loooooooooooooool millete internet-101 öğretmek lazım gerçekten AYIKTIM KANKA SAOL l o l Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 önemli deeeeil yeeğen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 yalnız 10+ sene civarı o adam mefta olur diyim, eğer arkasında birine bırakmadan giderse emaneti QQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 amazonda 4 kitap 19€ hmm cok iyiymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar