Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 O vardı bir de sanırım. İlk kitabı okuyalı 7 yıl oldu abi, bir olay hatırlamıyorum ama ben. O kadar etkisizmiş yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 kitapta klişe yok o çok iyi mesela suan 1. kitap bitmek üzer 100 satfa filan var.lannister ve stark savaşındayım.hani normalde starklar iyi ve haklı taraf.diosun bunlar alır robbda kral olur.fakat starkların kökü kazınıp tyvinde kral olabilir.yani tahmin edemiosun pek herkesi harcıyorlar drogo reyiste yemni etti 7 kırallıgı alacagın karışıcak ortalık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 4. kitap bitmek üzerede bu yazar kardeş ne tembel çıkmış ya. yazsa ya şu kitapları. yavaşta gidiyor gayet. başka bir zaman çarkı olacak galiba. 10 küsür kitap boyu sürecek. sağlığı yerindedir umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 7 kitap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 bsg'den beri en bomba dizi bu olabilir. bu ned stark tam ikinci adam yalnız, kafa sadece kurallara basıyor. ben seviyorum ama kendisini ve kitabı okuyanlara tek soru: ned stark ölüyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 lan om aticaktim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 huun said: ned stark ölüyor mu? Evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 hayıııırrr dizi konusu diye girdim yukardaki spoilera tıkladım... Hayııııırrrrrrr Acımasızlarrrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 abi neden winter is coming? yani bunlar daha büyük bi gezegenin uydusunda mı yaşıyorlar? spoiler değil rüyamda westeros'taydım. portaldan geçip gidiyormuşuz. bizim, işte dünya gezegeni adına embassy gibi bişi açıyorduk. adamların gezegende teleskop ile gökyüzünü incelerken "baba siz uydusunuz lan ahuahuahau" diye gülüyordum. bi metrelik çubukla adamların dünyasının radiusunu hesaplayıp bizim dünyamızın bunlarınkine göre 2,7kat daha büyük olduğunu falan söylüyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Olayin cok bilimsel bir aciklamasinin yapilabilecegini zannetmiyorum. Zaten yaz ve kis sureleri duzensiz uzunlukta; bazen 3 sene oluyor bazen de 9 sene. Yani sadece gezegenin capi ile aciklanamaz bu durum. Bu arada bence yaratilan dunyanin en zayif yani, bu garip iklime ragmen bitki ortusu ve hayvanlarin bildigimiz dunyadan farkli olmamasi. Halbuki senelerce suren yaz ve kis cok farklilik yaratir. O kadar uzun suren kis icin yiyecek nasil depolanir, insanlar dahil canlilar nasil ac kalmaz turu sorularin cevabi yok kitaplarda. En azindan simdilik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Kitaplar mı daha iyi dizi mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 lulz.. abi orbitin irregular olduğunu düşünürsen olur aslında. ama bununla iligi bi açıklama var mı hiç? yok mu? bu arada politika kısmı gerçek de lojistik kısmı cidden sorunlu. uzun süren bi kış olmuş olsa dünyada. atıyorum 10senede 1 uzun bi kış mevsimi (8ay mesela) yaşıyor olsak bile ortaçağ gibi bi dönemde stok bulundurmak o kadar önemli olur ki.. sadece en büyük stok sahibi olmak bile inanılmaz politik güç getirir. biraz yüzeysel geçmiş amca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Komutan said: huun said: ned stark ölüyor mu? Evet. ne zaman bu sezonda mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 dasaaa said: lulz.. abi orbitin irregular olduğunu düşünürsen olur aslında. ama bununla iligi bi açıklama var mı hiç? yok mu? bu arada politika kısmı gerçek de lojistik kısmı cidden sorunlu. uzun süren bi kış olmuş olsa dünyada. atıyorum 10senede 1 uzun bi kış mevsimi (8ay mesela) yaşıyor olsak bile ortaçağ gibi bi dönemde stok bulundurmak o kadar önemli olur ki.. sadece en büyük stok sahibi olmak bile inanılmaz politik güç getirir. biraz yüzeysel geçmiş amca. Mevsimlerdeki dengesizliği açıklayacam ilerde demiş George Martin. Ama Sci-fi bi açıklama değilda daha büyüye dayalı bir şey olacakda demiş. Ayrıca Westeros'lular uzun kıştan korkuyıorlar zaten. Hani kış gelecek aç kalıcaz donucaz ölücez korkusu var. Ve birde kış bütün kıtada çok ağır geçmiyor sanırım. Birde öbür kıtadan yemek filna getiriyorlardır illa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 1. kitap bitti.güzel bi final oldu ağır spo ned reyisin kafayı alıcaklarını ztn biliyorduk.fakat joffrey piçi anasını da dinlemez hale geldi.ned reyis yaşabilirdi.jaime ile takas olurdu falan drogo reyisin ölüceğini beklemiodum lan yazık oldu.duvarda işler güzel gidiyor iyi oldu. dany nin ejderler uyandı.karı savaşa gelicek kuzeyin kralı robb reyis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Asıl bunlar dizide olunca o topic ne hale gelecek eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 yalnız iyiki kitabı okuyorum ya dizi güzel ama kitap daha doyurucu bence.hemen 2-3-4 sipariş vericem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 bütün spoilerları okudum internette, abv ne kitapmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Red said: 1. kitap bitti.güzel bi final oldu ağır spo ned reyisin kafayı alıcaklarını ztn biliyorduk.fakat joffrey piçi anasını da dinlemez hale geldi.ned reyis yaşabilirdi.jaime ile takas olurdu falan drogo reyisin ölüceğini beklemiodum lan yazık oldu.duvarda işler güzel gidiyor iyi oldu. dany nin ejderler uyandı.karı savaşa gelicek kuzeyin kralı robb reyis ü ben okudum siz okumayın ayrıca vizyon bölümünde ne gereksiz bir topicdir bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 said: Game of Thrones A Song of Ice and Fire (Dizi + Kitaplar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 onu bırak ağır spor ve 1. kitap bitti demişim dsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 uyarmak için yazdım, spoilerı severim zaman aralığını bilirsme olacak olayların ama bu topik saçma işte, siz 250. sayfadayken 354. sayfadaki birinin gelip sizi spoiler etmesi var vizyona 2 topik fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 abi ben okumuyorum ki spoları okumayan bi zarar görmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 gerçekten çok cins insanlar var alemde. biz burada kitabı tartışıyoruz. siz gidin öbür başlıkta diziyi tartışın. başlığın adından belli olmasına ve eşşek gibi uyarı ve spoiler taglarına rağmen ağlayanlar var, ayıptır. ama bu başlığı kitaplar ile ilgili bir yer varsa oraya almak lazım, bu da başka bir gerçek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar