Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 jon cersei ve ned in oğlu mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 yok ebenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 iyice fantezi yapmışsın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Jon Snow ile ilgili olarak asagidaki linkte epey detayli bir analize dayali tahmin var. Simdiye kadar cikan kitaplardan spoiler iceriyor: http://www.westeros.org/Citadel/FAQ/Entry/2291/ Aslinda gereksiz derecede fazla ihtimali goz onune almislar. Bence en sonda vardiklari sonuc %99 dogru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 bu kadar detaylı açıklamasa da wiki'de de yazıyor o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 jon snow aslında himym'in çocuğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 bunlar aslında yohmuş dasaaa. hepsi araftaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 abi lost'u izlemedim ben! niye spoiler veriyorsun ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 ep0'ı izlemeye gerek yok di mi panpalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 eyv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 dasa bi sus allahaskina, gene dersler zorlamis seni belli ki, bi uyu kafani toparla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 lord vader'a haksızlık yapıldı dizide ama. ben bunu bilir bunu söylerim! gideyim yavaştan. daha house of atreides'den paul ile lord voldermort'a adam ol, senin burnunu alırım demeye gidicez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 kutsala hakareti de kaldıramayız, kötü sense of humourunu al git dasaaa =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 yok gittim say zaten de hangisi kutsaldı abi? valla merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 hepsini elden geçirdin işte =( bu arada o 7. bölüm sonu sposu çok kötüydü, willpowera az stat vermem tatsız oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 hepsini andım say. dil uzatmadım. ama anmış oldum.. bi de uysa söyleyim, uymasa da.. gandalf is magneto. banlanmadan kaçtım. al simmons lives! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 1. kitap spo abi ak yürüyenler gayet duvara geldiler işte hani fazla yoktular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Red said: 1. kitap spo abi ak yürüyenler gayet duvara geldiler işte hani fazla yoktular. yüzlerce yıldır hiç görülmemişler ama bir şekilde yeniden çıktılar piyasaya. az fln da değil. duvarın bu tarafındakiler öyle sanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 yok o anlamda değil yani pek olaya dahil olmicaklar demişti gerge.ama daha ne olsunlar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Red said: yok o anlamda değil yani pek olaya dahil olmicaklar demişti gerge.ama daha ne olsunlar sdf o kadarını olaya dahil olarak saymayabilir =) diziyi direkt yönlendirmiyorlar şimdilik. tabi uzun vadede ne olur bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 bende beklemediğimden öyle bişi okurken lan noluo oldum ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 akyürüyen ne ya nameft gibi şalskdf (undead) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 df said: Red said: yok o anlamda değil yani pek olaya dahil olmicaklar demişti gerge.ama daha ne olsunlar sdf o kadarını olaya dahil olarak saymayabilir =) diziyi direkt yönlendirmiyorlar şimdilik. tabi uzun vadede ne olur bilemem. Bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 whitewalker deil ki onlar, wight. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar