Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL : Bucaspor-Fenerbahçe / 24.04.2011 @ 19.00

benjani

Öne çıkan mesajlar

suBzer0 said:

Maraton çok komik abi , markus filan penaltı değil dicekler , penaltı değilde dediler ama sonra fener kızmasın diye dedikleri şeyler çok komik ya :) yok verse de bişey diyemezsin , hakemin işi çok zor , böyle 100 tane penaltı veriliyor filan..

fener kazanmış maçı gerisi hikaye.. ama fener ilerde puan kaybedebilir gibime geliyor bu oyunu ile..

Yalnız Markus haklı, "o kadar kısa mesafeden" çarpmaya normalde penaltı verilmiyor, geçen beşiktaşın kupa maçında da tartıştık. Hatta kural kitabının linkini koydum, "kasti topla oynama olması gerekiyor" diye. Haklılar yani. Kısa mesafe olmazsa ve eller vücuttan ayrıysa elini kasti olarak çekmedi diye penaltı veriliyor, ancak kısa mesafede çarpmalara penaltı veya faul verilmiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Markus: penaltı değil
Çakar: penaltı değil
Toroglu: penaltı değil
Fizban: penaltı

Bu arada, geçen hafta Markus Merk açıklama yaptığında ciddiye alınmıyordu kimse tarafından. yok efendim iki penaltının ikisi değil de sırf ikincisi penaltıymış da, hatta ilki dışardaymış da olurmuş da bilmemneymiş falandı. şimdi otorite olmuş yine.

bu arada markus merk tam olarak şöyle bişiler dedi: penaltı da denmez, penaltı değil de denmez. ben vermezdim, ama verilmesi de çok yanlış değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Holy said:

Markus Merk'i kim satın aldı lan?

Ben vermedim bunun parasını, mokoko sen mi aldın Markus'u?

Ben bu hafta parayı Bülent Uygun'a bastım. Haftaya Tolunay'a birisi bassın, ben hakemle görüşürüm bu sefer.

yok abi ben son hafta için emenikeyi alıorm, merk'i alan başkasıydı.
Sosyal ağlarda paylaş

Maçı adam gibi izleyememiştim, şimdi baktım penaltıya: sanki adam çok karambol bir pozisyonda elle oynamış ya da Gökhan çok beklenmedik bir anda çok sert bir şut atmış da yüzünü korumuş gibi 40 saat geyik yapmışsınız da, tam Gökhan'ın bariz şekilde orta yapacağı anda gayet normal koşan adamın da faraş gibi kulaç atacağı tutmuş, gerçekten tesadüf falan mı diyorsunuz buna anlamıyorum ki artık ben bu at gözlüğünün ve düşmanlığın sınırlarını?

O pozisyonda yerden orta yapacağına inanıyorsan, ki kaydığına göre buna inanıyor, sol elini yere doğru indirirsin, sağ elini de karnına kapatırsın. Yok suratına gelir diye korkuyorsan, yine dirseğini karnına doğru kapatırsın, kafanı biraz eğip yumruğunla falan da yanağını/yüzünü korursun. Sen hepsini bırakıp topun koltuk altına gömüleceği bir şekilde havadan kulaç atarak "ay ben kayıyordum top kazara koluma çarptı" ayaklarına yatarsan kasıt olur, dolayısıyla çarpma olmaz.

"Şöyle durayım da belki top çarpar atağı keseriz, hem çarpma olur işte hakem de np" düşüncesiyle yap(tır)ılan çarpmalar çarpma değildir, elle oynama kabul edilir gayet.
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:

Penaltıdan bağımsız not, Santos'unkini anca izleyebildim de, ben Emre'nin golünü daha çok beğendim lan niye kimse dememiş :p

bir trabzonsporlu olarak soyluyorum ki mukemmel gol emrenin ki. 4. golde kalecinin sola dogru kacarak cikmasi biraz garip gelse de fener haketmis bence. uzulerek soyluyorum bunu tabi :)

edit: penalti net olarak dogru.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...