Evr Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Özet geçiyim tam trollface HAHAHAHAHHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 suBzer0 said: Maraton çok komik abi , markus filan penaltı değil dicekler , penaltı değilde dediler ama sonra fener kızmasın diye dedikleri şeyler çok komik ya :) yok verse de bişey diyemezsin , hakemin işi çok zor , böyle 100 tane penaltı veriliyor filan.. fener kazanmış maçı gerisi hikaye.. ama fener ilerde puan kaybedebilir gibime geliyor bu oyunu ile.. Yalnız Markus haklı, "o kadar kısa mesafeden" çarpmaya normalde penaltı verilmiyor, geçen beşiktaşın kupa maçında da tartıştık. Hatta kural kitabının linkini koydum, "kasti topla oynama olması gerekiyor" diye. Haklılar yani. Kısa mesafe olmazsa ve eller vücuttan ayrıysa elini kasti olarak çekmedi diye penaltı veriliyor, ancak kısa mesafede çarpmalara penaltı veya faul verilmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Markus: penaltı değil Çakar: penaltı değil Toroglu: penaltı değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Ama sonuc :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Lİ- DER. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Polisten hakem bu kadar oluyor. Geçmişini sevdiğimin adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Markus: penaltı değil Çakar: penaltı değil Toroglu: penaltı değil Fizban: penaltı Bu arada, geçen hafta Markus Merk açıklama yaptığında ciddiye alınmıyordu kimse tarafından. yok efendim iki penaltının ikisi değil de sırf ikincisi penaltıymış da, hatta ilki dışardaymış da olurmuş da bilmemneymiş falandı. şimdi otorite olmuş yine. bu arada markus merk tam olarak şöyle bişiler dedi: penaltı da denmez, penaltı değil de denmez. ben vermezdim, ama verilmesi de çok yanlış değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 herkes istediği zmaan istediğini muhattap alıyo işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 belkide şampiyonluğu getiren golü guiza attı.dün gökhan zan gol attı.buca 3 gol attı.inanılır gibi değil.2012 cidden geliyor sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Esnaf said: belkide şampiyonluğu getiren golü guiza attı.dün gökhan zan gol attı.buca 3 gol attı.inanılır gibi değil.2012 cidden geliyor sanırım hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 off çok kalp kırdık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 yok ben şey demek istedim.. yani penaltı değil diyemiyor adam gibi çıkıp korkuyor bişeylerden onu anlatmak istemiştim.. bana göre de penaltı değil ama kendi evinde 3-1 den 5-3 maç verirsen penaltı bıkbık ağlamıcan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Markus Merk'i kim satın aldı lan? Ben vermedim bunun parasını, mokoko sen mi aldın Markus'u? Ben bu hafta parayı Bülent Uygun'a bastım. Haftaya Tolunay'a birisi bassın, ben hakemle görüşürüm bu sefer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Holy said: Markus Merk'i kim satın aldı lan? Ben vermedim bunun parasını, mokoko sen mi aldın Markus'u? Ben bu hafta parayı Bülent Uygun'a bastım. Haftaya Tolunay'a birisi bassın, ben hakemle görüşürüm bu sefer. yok abi ben son hafta için emenikeyi alıorm, merk'i alan başkasıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 aman abi sırayı karıştırmayın son haftada kaybetmeyelim yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 penaltı olmasa bile ele çarptı ya hakem korkudan verdi herturlu bende o sıra hakem olsam öyle bi pozisyonda verirdim herehalde 3-1 maç.penaltı olmasa gidiyordu şampiyonluk.hakem vermese ve fener yenilse kıyamet kopardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 yok abi ben son hafta için emenikeyi alıorm ki adam gibi oynasın tsye karşı. ztn para yetmicek sivasa son hafta için herzaman olduğu gibi son hafta zam gelio ya takımlara. en azından bi adam alalımda tsye karşı oynasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Maçı adam gibi izleyememiştim, şimdi baktım penaltıya: sanki adam çok karambol bir pozisyonda elle oynamış ya da Gökhan çok beklenmedik bir anda çok sert bir şut atmış da yüzünü korumuş gibi 40 saat geyik yapmışsınız da, tam Gökhan'ın bariz şekilde orta yapacağı anda gayet normal koşan adamın da faraş gibi kulaç atacağı tutmuş, gerçekten tesadüf falan mı diyorsunuz buna anlamıyorum ki artık ben bu at gözlüğünün ve düşmanlığın sınırlarını? O pozisyonda yerden orta yapacağına inanıyorsan, ki kaydığına göre buna inanıyor, sol elini yere doğru indirirsin, sağ elini de karnına kapatırsın. Yok suratına gelir diye korkuyorsan, yine dirseğini karnına doğru kapatırsın, kafanı biraz eğip yumruğunla falan da yanağını/yüzünü korursun. Sen hepsini bırakıp topun koltuk altına gömüleceği bir şekilde havadan kulaç atarak "ay ben kayıyordum top kazara koluma çarptı" ayaklarına yatarsan kasıt olur, dolayısıyla çarpma olmaz. "Şöyle durayım da belki top çarpar atağı keseriz, hem çarpma olur işte hakem de np" düşüncesiyle yap(tır)ılan çarpmalar çarpma değildir, elle oynama kabul edilir gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Penaltıdan bağımsız not, Santos'unkini anca izleyebildim de, ben Emre'nin golünü daha çok beğendim lan niye kimse dememiş :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 ben maci izlemedim, o yuzden penalti degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 simdi izledim ve ben haksizmisim, dumduz penalti lan. fener ne kotu goller yemis, bi de alex gene mis gibi kafa golu atmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Baggio said: Penaltıdan bağımsız not, Santos'unkini anca izleyebildim de, ben Emre'nin golünü daha çok beğendim lan niye kimse dememiş :p bir trabzonsporlu olarak soyluyorum ki mukemmel gol emrenin ki. 4. golde kalecinin sola dogru kacarak cikmasi biraz garip gelse de fener haketmis bence. uzulerek soyluyorum bunu tabi :) edit: penalti net olarak dogru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 alex hile gibi lanet olasi pislik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 alex: bir takim nasil sampiyon yapilir. senol&umut: sampiyonluk nasil sabote edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 penaltı irdeleyicisi aygut dilmene duyrulur ; kolpacı kuruluş ve angus merk bile pozisyon için penaltı değil demiş ama hakem abi şerefli bir şekilde gitmiş penaltıyı vermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar