Napolyonn Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 geçen ay avea faturası 370tl gelince tcell e geçtim bu ayda 200tl geldi. hangi tarifeyi öneriyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 telgraf çekseniflah olmazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 şu an hemen her operatörün bi sürü güzel tarifesi var. seç birini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 AHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 turkcellin 60 liraya mı 70 lirayamı ne tarifesi var gold paket gibi bişi inan o kadar dakikayı ve mesajı falan bitiremezsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Asya Finans'tan kredi çek öde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 hangi tarife işte bana tarife ismi verin abi. iletişim çağında şu ödenilen faturalar sinirlerimi oynatmaya yetiyor daha ayın 6 sında fatura gelicek bugün 200 ü geçmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Kız arkadaşınla otur konuş hallet mmevzuyu.Operatörlerde suç arayacağına konuşmayı az kıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 http://www.turkcell.com.tr/bireysel/tarifeler/faturali aha direk gold paket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 maşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 gold paket iyi.benim gold paket.fakat telefon taksidi oldugundan 200 geliyor dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 abi tarife ismi söyle diyosun da, hangi operatörsen git bayiisine ben böyle böyle sınırsız istiyorum de, eğer operatör değiştirmek istiyorsan direk tüm operatörlerin sitelerinde bulabilirsin patiye gerek yok bunu bulabilmen için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 yada cok pahalı diyenler için bu iyi bakın ama mesaj paketi yok http://www.turkcell.com.tr/bireysel/tarifeler/faturali/superpaket lan liseli misinz qq mesaj falan. olm bende mi buna geçsem lan bak şimdi. Red said: gold paket iyi.benim gold paket.fakat telefon taksidi oldugundan 200 geliyor dfs hangi telefonu aldın lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 bi tarifeye geçememek bile büyük başarı bu devirde. Hattı alırken zaten 8 tane farklı tarifeye sokup çıkarıyorlar adamı nasıl becerdin tarifesiz konuşmayı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 ya da mabadına güvenen varsa buyursun: http://www.turkcell.com.tr/bireysel/tarifeler/faturali/goldplus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Gold Plus ne lan, fakir misiniz? Alacaksanız Platinium Plus falan alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 her yöne 300dk + 300 mesaj aldım en az 150 dksı kalıyo o 300 dk nın ve mesajların da çoğu kullanılmıyo. forever alone.jpg koymak selbes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 sms nedir ya zaten, sms atani falan contact listimden siliyorum artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 sms cok ineffektif yol hakikaten haberlesme icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 ben asla biriyle iş harici telefon görüşmesini sevmiyorum. tüm işlerimi sms le hallediyorum. yolda trafikte, otobüste, orda burda en iyi yol sms. telefon konuşmalarında o girizgâh, gelişme ve kapatma klişeleri beni kusturuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 off sms çok ergen yaa, yazana kadar canım çıkıyor zaten. genelde arıyorum çat diye bişi diyeceksem. ha yok nerdesin falansa sms atarım tabii. hatta sms ne abi whatsapp varken skype varken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 konuşma çok overrated Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 ha ben de iş konuşmaktan nefret ediyorum abi bildiğin, uzuyoorr da uzuyooorrr, gerek teknik destek için arıyolarsa, gerek yönetici arıyosa, hep aynı. 1 dakikalık iş için 40 dakika telefonda tutuyorlar. genelde çağrıyı reddedip sms atarım: merhaba ben roket adam, şu anda telefona cevap veremiyorum. hede ile ilgili destek talebinizi [email protected]'a iletebilirsiniz. atsın maili, ben anlamaya kasacağıma o anlatmaya kassın, yazsın abicim. off vallahi dolmuşum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 bu tarz sablon bi mesaji benim de tanimlamam lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 aveanın 1000dk heryöne 29 tl olan tarifesini kullanıyorum 850-900 dk gidiyor aylık 33 - 35 tl falan geliyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar