Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bahar Şenlikleri

Cthulhu

Öne çıkan mesajlar

-9 Mayıs PAZARTESİ- İ.Ü.Avcılar Kampüsü
Ceza (Ana Sahne)
Kadıköy Acil (Ön Grup)
Asya Connection (Ön Grup)

-10 Mayıs SALI- İ.Ü.Avcılar Kampüsü
Çilekeş (Ana Sahne)

-11 Mayıs ÇARŞAMBA- İ.Ü.Avcılar Kampüsü
Moğollar (Ana Sahne)
kül (Ön Grup)

-12 Mayıs PERŞEMBE- İ.Ü.Avcılar Kampüsü
Marsis (Ana Sahne)
Tolga Burkay (Ön Grup)

-13 Mayıs CUMA- İ.Ü.Avcılar Kampüsü
Yalın (Ana Sahne)
Dj Funky C (Ön Grup)

-14 Mayıs CUMARTESİ- İ.Ü. Avcılar Kampüsü
Badem (Ana Sahne)
Gölge Hayat (Ön Grup)

-15 Mayıs PAZAR- İ.Ü. Avcılar Kampüsü
Mor ve Ötesi (Ana Sahne)
Gren (Ön Grup)
Sosyal ağlarda paylaş

Bu şenliklerde 24 yaş altı için alkol satışı olmayacak ya. Bu yasal olarak gelen bir durum, yani satışın olmaması. Kendi alkolümüzü kendimiz bir şekilde temin edip içmemizde bir sorun yok yasal olarak. Peki organizasyonu düzenleyenler kendi kafalarından hayır burada içemezsiniz diyecek mi? Eğer öyle olursa bu onların hiç bir şekilde zorunlu olmadan uyguladıkları bir sınırlama olacak.

yamuluyor muyum?
Sosyal ağlarda paylaş

Kardeşim,ne biçim üniversitelisiniz siz? Aslanlar gibi alacaksınız nevaleleri,sokacaksınız içeri,içeceksiniz...Ne yasağı?Politik duruşunuz olmazsa,böyle korkak olursunuz işte.Orası üniversite.Hayata atıldığınız zaman daha iyi,daha özgürlükçü koşullarda olmayacaksınız.Ne yaparsanız,ne yapabiliyorsanız orada yapacaksınız.Bırakın bu 24 yaş altı alkol yasak falan saçmalıklarını yahu.Ne demişti bir büyük?"Benim memurum işini bilir."E siz reşit insanlar olarak aslanlar gibi içki içme hakkınızı kullanacaksınız,rüşvet almıyorsunuz,memur da değilsiniz ama benim üniversitelimin in de işini bildiğini gösterin.
Sosyal ağlarda paylaş

Önce iptal dendi, yürüyüş düzenlendi bunun üzerine. Açıklama geldi hemen, "iptal edilmedi" diye. Şu an yine iptal edildi diye söylentiler var ama emin değil kimse. Siyasi bilimlerden senato başkanı bi hoca iptal olacak gibi birşeyler demiş, ama yine net değil.

AĞzına edeyim kamil'in ben. Mete cengiz'e şakirt diyen gerizekalıların önüne örnek diye koymak lazım bunu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...