DeadSkinMask Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 -9 Mayıs PAZARTESİ- İ.Ü.Avcılar Kampüsü Ceza (Ana Sahne) Kadıköy Acil (Ön Grup) Asya Connection (Ön Grup) -10 Mayıs SALI- İ.Ü.Avcılar Kampüsü Çilekeş (Ana Sahne) -11 Mayıs ÇARŞAMBA- İ.Ü.Avcılar Kampüsü Moğollar (Ana Sahne) kül (Ön Grup) -12 Mayıs PERŞEMBE- İ.Ü.Avcılar Kampüsü Marsis (Ana Sahne) Tolga Burkay (Ön Grup) -13 Mayıs CUMA- İ.Ü.Avcılar Kampüsü Yalın (Ana Sahne) Dj Funky C (Ön Grup) -14 Mayıs CUMARTESİ- İ.Ü. Avcılar Kampüsü Badem (Ana Sahne) Gölge Hayat (Ön Grup) -15 Mayıs PAZAR- İ.Ü. Avcılar Kampüsü Mor ve Ötesi (Ana Sahne) Gren (Ön Grup) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Nile güzel değil denmişz ama nil güzel hatun.Gerek fiziğiyle gerek tavırlarıyla.Eyyorlamam bu kadar hadi size hayırlı işler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 yurdum tipik türk kizindan daha güzel. tarzi var hatunun bi kere. minyon sevmio olabilirsiniz de azcik objektif olun gözünüzü seviyim. tipim degil demek var cirkin demek var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 nil, nil hakkinda hakli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 cirkin degil, guzel de degil. insan iste normal insan. vasat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 eger birni seviyorsak, o dunyanin en guzel insanidir, ama dunyanin en guzel insanini sevmiyorsak, iste o dunyanin en guzel insani degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 sendeki güzellik neye yarar bendeki bu aşk olmasa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 nil yuvayıkan kadın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 kardes is buldun mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 sen buldun mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 ben koca buldum mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 begendigim bir ise rastlamadim henuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 gratz (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 yok ya bulamadım, 1 ay daha arıcam sonra dönücem olmadı. tatil matil yapar askere giderim sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 ooo askerlige gitmediysen git tabi sonra ararsin is mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 isi simdi bulursa askere gitmek gibi bi derdi olmicak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 evt gitmek lazım, ayıp oldu tsk'ne baya beklettim edit: bulursam gitmeme gerek kalmıcak o da güzel evt, bakalım 1 ay uğraşcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 haa o zaman bul lan is bul hemen. donme geriye. askerlik kotu sey. pis kaka oggyykk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Bu şenliklerde 24 yaş altı için alkol satışı olmayacak ya. Bu yasal olarak gelen bir durum, yani satışın olmaması. Kendi alkolümüzü kendimiz bir şekilde temin edip içmemizde bir sorun yok yasal olarak. Peki organizasyonu düzenleyenler kendi kafalarından hayır burada içemezsiniz diyecek mi? Eğer öyle olursa bu onların hiç bir şekilde zorunlu olmadan uyguladıkları bir sınırlama olacak. yamuluyor muyum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Kardeşim,ne biçim üniversitelisiniz siz? Aslanlar gibi alacaksınız nevaleleri,sokacaksınız içeri,içeceksiniz...Ne yasağı?Politik duruşunuz olmazsa,böyle korkak olursunuz işte.Orası üniversite.Hayata atıldığınız zaman daha iyi,daha özgürlükçü koşullarda olmayacaksınız.Ne yaparsanız,ne yapabiliyorsanız orada yapacaksınız.Bırakın bu 24 yaş altı alkol yasak falan saçmalıklarını yahu.Ne demişti bir büyük?"Benim memurum işini bilir."E siz reşit insanlar olarak aslanlar gibi içki içme hakkınızı kullanacaksınız,rüşvet almıyorsunuz,memur da değilsiniz ama benim üniversitelimin in de işini bildiğini gösterin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 yürü be çetin abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 bidahaki secimlerde cetintas patiden milletvekili adayligini koyar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 pati inciden zengindir bence, her türlü alırız. en azından okumuş adam çetin abi. eskişehir de diyebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 uludağ 2011 şenlikleri iptal oldu büyük ihtimal ile. 3 ay önce mete cengiz vefat edip yeni rektör kamil dilek'in ilk icraati oldu. kampüs çığırından çıkıyormuş şenlik haftası, sebep bu. bursa işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Önce iptal dendi, yürüyüş düzenlendi bunun üzerine. Açıklama geldi hemen, "iptal edilmedi" diye. Şu an yine iptal edildi diye söylentiler var ama emin değil kimse. Siyasi bilimlerden senato başkanı bi hoca iptal olacak gibi birşeyler demiş, ama yine net değil. AĞzına edeyim kamil'in ben. Mete cengiz'e şakirt diyen gerizekalıların önüne örnek diye koymak lazım bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar