Leopoldin Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Aslan Kral Sarı zeybek te film bittikten bile sonra aglamaya devam ettım The pianist Titanic te yaşlı kadın ve adam yataktalar el eleler altlarında su gecıyor Bi tane robotlu film vardı ewe rıobot alıyorlar fln ya cok bilindik film aklıma gelıcne edıtlıcem once ewın cocoukları fln sevmıyolar robotu vs sonra kucuk kız olurken elınde robotun onda verdıgı hedıyeyı tutuyordu ordada cok aglamıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selocan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 pianistte adamın alman komutanın yanında piyano çaldığı sahne forrest gump ta tom hanksin jennynin evine gittiği ( çocuğu gördüğü ) bölümü + jennynin mezarının başında konuştuğu sahne ( ama filmi baştan çok iyi izlemek lazım )[signature][hline]Kanatlarım olsaydı bağışlayıcı olur muydum ? Boynuzlarım olsaydı gülüşümü küçümseyen alevler olur muydu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Aslan Kral (babası ölünce) Son Samuray (son sahneleri) Titanic (gemiyi su bastığında çocuk FATHER FATHER diye bağrıyor sonra ölüyor ya) başkada gelmio aklıma =)[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Yukarda titanic hariç bahsi geçen her filmde ağlamışımdır. Ama "The Perfect World" de resmen zırıl zırıl ağlamıştım gözlerim şişmişti yani o derece. çokmu sulugözüm ha? :D [Bu mesaj homoid tarafından 04 Eylül 2004 01:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dooman Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 forrest gump'tan sonra yatağa gidip hüngür hüngür ağlamıştım 9 yaşındaydım galiba. Bir de gladiator'de sonda çok gözüm yaşarmıştı. Onun dışında bide love story de ağlamıştım ama en az 10 sene olmuştur o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 said: blackchaos, 04 Eylül 2004 00:43 tarihinde demiş ki: Aslan Kral (babası ölünce) Son Samuray (son sahneleri) Titanic (gemiyi su bastığında çocuk FATHER FATHER diye bağrıyor sonra ölüyor ya) başkada gelmio aklıma =) bune yaw babası ölünce herkez ağlamış lol[signature][hline]sevdiğin birine seni seviyorum demek ne kadar zormuş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 anakinin anası ölüp de anakinin sandmanleri doğradığı sahneleri zırlaya zırlaya seyretmiştim ilk seferinde.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 aslan kral(babası ölünce) güle güle(adamı uçakla sevgilisinin ülkesine yollarlarkene orda vedalaşmalar falan) vizontele tuuba(gülümse girince o kadar psikolojik baskı oluşmusken zaten) baska hatırlamıyorum ama elbet ağlamışımdır[signature][hline]yanlızlık, hayatta yanlız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yanlız kalmanı sağlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 evet vizontele tuuba gülümse girince bende ağladım. o zamanlar çok kötü günler geçiriyordum. tek sorun ben ağlıyamam çok zor ağlıyorum istiyorum ama olmuyor.Hastalık flm herhalde bu yüzden filmlerde sadece gözlerim yaşarmıştır dolmuştur. Hiç ağlıyamıyorum buna ağlamak istiyorum ne lan bu![signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 aynen ulan varya aynı seler ağlayamıyorum ulen[signature][hline]yanlızlık, hayatta yanlız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yanlız kalmanı sağlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fixx Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Green Mile Forrest Gump Bicentennial Man ( Önceki postlardan birinde bahsedilen robotlu film) Saving Private Ryan Shawshank Redemption Titanic [Bu mesaj Fixx tarafından 04 Eylül 2004 12:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 sarı Zeybek belgeseli de oldukça huzunluydu.[signature][hline]I love you but, i love your butt. Warning! A nuke has been launched! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narmolanya Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Monte Cristo kontundaki Elemanın haksiz yere jail'e atilmasi ve jail'den kacarken pederin sansiz yere can vermesi beni uzmustu...[signature][hline]Bödöf Bödöf Bödöf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Thread i okurken gözlerim doldu :([signature][hline]my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 vardir gozlerimin doldugu bir cok film ama green mile bi ayriydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vitae Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 son samuray son sahneleri ve pearl harbor ın son sahneleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 ya ağlamak değil de duygulanmak adına çok güzel sahneler vardı duygulandığım ama leon da ki bir çok sahne(özellikle sonu ve parçanın girdiği nokta) requiem for a dream den sahneler hele sonuna doğru çok etki,lemşti beni başka kesin vardır da hatırlamıyorum şu anda[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 ben en aptal türk filmlerinde bile ağlıyorum, forumun sağlığı için cevap vermiyorum bu nedenle. :p[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 forrest gump, green mile, bide 24 2. sezonda nekadar uyuz olsamda mason oldugunde uzulmustum[signature][hline] My loving heart Lost in the Dark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 said: blackchaos, 04 Eylül 2004 00:43 tarihinde demiş ki: Son Samuray (son sahneleri) +1[signature][hline]:."Earth and Fire! Heed my call! zuhaha.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 yeşil yol - son idam sahnesi yapay zeka - sona doru bütün sahneleri. gökdelenin tepesinden kendini atması, suya düşüşü we dibe batışı, suyun altındaki mawi periye bakışı we onunla konuşması, we bunların ardından gelen bütün sahneler de dahil bunlarda gözlerim dolmadı da bi garip hissettim kendimi we son olarak (bnm için en yaralayıcı olan, cidden gözlerimi yaşartan): star wars return of the jedi'da luke un darth vader ın kostümünü yakması, phantom manace'da qui-gon ın cesedinin yakılması[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy [Bu mesaj -MrBomb- tarafından 04 Eylül 2004 22:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 ağlama diil de en çok duygulandığım sahnedir sanırım, baya yaklaşmıştı hatta.. big fish - evladın babaya hikaye anlattığı kısım[signature][hline]Fıleşşh off follınn encılsss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 truman show - setten çıkma adaptation - araba çarpışma ve hemen sonrası lord of the rings - "siz kimsenin önünde diz çökmeyin, biz sizin önünüzde çökeriz" lion king - babası öldüğünde, babasını uyandırmaya çalışırken (tabi 11 yaşımda falandım) last samurai - harakiri sahnesi (ağlamadım ama gözüm doldu) sulugözüm galiba ben =)[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... [Bu mesaj LvL_Sabo tarafından 05 Eylül 2004 02:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halueth-N Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Kardesimin zoruyla seneler once Aslan K1ral'a gitmistim.Aslan k1ral olurken ve sonunda baya duygulanmıstım.Balık burcuyum belki ondandır :P Terminator 2 sonu Gladiator son sahne Bide Cüneyt Arkının oynadıgı bi filmde o na sakat kopek falan diolardı sonra oglu falan gelip aglatıcı bi konusma yapmıstı ilk ve son agladıgım filmdi bide lotr rotk sinema filmine gitmeden once evde ilk ikisini segredip ole gitmistim merry yada pip krala sarki soluyodu bence 3 filmin en muhtesem sahnesiydi baya duygulanmıstım [Bu mesaj Halueth-N tarafından 05 Eylül 2004 03:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 hala öyle bi film cevrilmedi =)[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar