LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Assassin's Creed II oynuyorum. Leonardo ile Venice'e geldik falan. Oyunun ortaları. Onca olay atlatıp Leo'ya yardım ettikten sonra cutscene sırasında Ezio'ya sarılmak istiyor. Orda oyunda hiç sık olmayan bir şekilde tuşa basma olayı çıkıyor. Ve ben hiç beklemediğim için öyle bişeyi kaçırdım. http://www.youtube.com/watch?v=7VY7K_wHeWE Nasıl içimde kaldı o surat ifadesi anlatamam. Geride alamadım. Onca şeyden sonra dostluğumuzu perçinlemek gerekiyordu, olmadı, olamadı. Nette arayayım dedim olayı, bir baktım bi dünya insan kaçırmış olayı ve herkesin içine oturmuş. Herkes hüzünlü, içinde bir ukte. Leonardo, affet noolur. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Hazır durucan abi eheh, ben de daha ileride Spaniard ile ilgili bir durumda (söylemiyim görünce anlarsın zaten, spoiler'ımsı çünkü) bir interaktifi kaçırmıştım, sonuç değişmiyor da yine de içime oturmuştu, baştan oynadım sonra mission'ı komple :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 ASSASİNO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 2 de inanılmazdı, ama brotherhood o kadar iyi ilerliyor ki anlatamam yani. şu an %80 senkronizasyondayım, side questler, toplama questleri falan bitmek üzere. heralde 100'e yakın bir senkronizasyon yaparım gene. oturucam, detaylı bir inceleme yapıcam. konuşulacak, anlatılacak o kadar çok noktası var ki oyunun. dünya görüşümü değiştirdi lan bildiğin AC serisi. video da iyiymiş yalnız ha, ben tuşa basmışım demek ki zamanında hatırlamıyorum böyle bir burukluğu eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Benim dünya görüşümü konu alıyor AC serisi :D O kadar iyi oyun ki anlatamam. Bu kadar zengin içerik zor bulunur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 e sarilirken videous koysaydin bare. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 harbiden ben de videodan sarılacak zannettim. merak ediyorum simdi, kacırmıstım ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=4UooEI899Js Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 bro fist yakışırdı http://30.media.tumblr.com/tumblr_lbsjfhkPHt1qznavao1_500.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 ya ben daha bisürü yan görev varken falan oyunu bitirdim, eski save'e dönme olayı falan da yok sinir oldum. romulus armor'u falan da almamıştım, son key kalmıştı kahretsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 niye eski save'e donesin ki, hikaye bittikten sonra free roam seklinde takılıp yan gorevleri, toplamaları falan yapabiliyorsun ? bi tek animus'dan cıkamıyorsun, villa'da toplayacak bir seylerin veya bakmak istedigin mail varsa onlar olmuyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 ahah böyle pek samimi olmadığın kişi ayrılırken ya da buluşurken elini uzatırken senin kafanı başka yere çevirmen gibi bişi. oyuna gerçekçilik katmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Demekki baya kaçıran insan varmış :D Bende başta bi kaçırınca huzursuz olmuştum. Ondan sonra hiç aksiyon kaçırmadım hatta her videoda elim hazır beklediğimden :D Sonradan sarılıyorlar ama bak her gördüklerinde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 o sahne geldiğinde ben hala hangi klavye tuşu hangi el kol bacağa denk geliyor bilmediğim için kaçırmıştım ololol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 socially awkward leonardo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 ben direk uzerine atlamaya hazir oldugum icin elbetteki kacirmamistim. leoba$kan ya, candir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Kaede said: o sahne geldiğinde ben hala hangi klavye tuşu hangi el kol bacağa denk geliyor bilmediğim için kaçırmıştım ololol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar