Mortis Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 hah harika anlattın shadowfury okdir eyvallah
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 homuraya bide "mutlaka seni yeniden gorucegime inanaiyorum" fila ndiyor, homurada gg olcak tabi soel bi teoride var, warpurgis carkalr filan homuraya cok benziyor, acaba future homura warpurgisemi donusuyor en sonunda ve egriye donuyo diye teorilerde vardi, homuranin kalkani kayebdip bow a gecmesinide buna bagladilar filan ama bence withcler yeni merge pointte yok oldugu icin yeni homura dilegini madokayi kurtarmak icin gecmise gitmeye kullanmadi haliyle, warpurgisde olmadigindan bu timeline da bi sorun cikmadi ole
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 hay spoilerlarınıza yedi ceddinize fate zero spoillıycam başlayınca
Salire Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Bu animeyi az once bitirdim . izlemeyenlere şöyle bir fikir vereyim , evangelion mecha türünü ne yaptiysa. Bu animede aynisini magical girl genre 'ye yapiyor. Kesinlikle izleyin.
Borastus Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 devamı gelebilir cidden şimdilik böyle bir haber var http://animapple.blogspot.com/2011/04/madoka-madoka-magica-hasnt-finished.html yalnız kyubey i nasıl kato emiri seslendiriyormuş halen inanmıyorum bu işe.
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 http://images.4chan.org/a/src/1304414600861.jpg
Magnum Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 anime izlemeyi seviyorum, pek fazla da kültürüm yok acıkcası. toplasan 15 tane falan anime serisi bitirmişimdir. şimdiler de yeni bi tanesine başlamayı düşünüyorum ve bunu gözüme kestirdim. karı, kız, okul öğrencisi eşittir aşk olayları falan tarzını sevmiyorum. yazılan şeylerin bi kaçını okudum da (spoilerlar haric) istemediğim tarzlardan değil gibi. neyse asıl soruya geleyim, click to watch izlemek istiyorum. (öğrenci evinde indirmek gercekten zor oluyor) ve dublajlı mı yoksa ingilizce alt yazılı mı? teşekkürler.
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 anime izlemeyi sevmiyen biriysen madokayı sevmezsin
Magnum Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 hayır anime izlemeyi seviyorum hatta busou renkin, rurouni kenshin, basilisk ve cowboy bebop'u senin tavsiyen ile izlemiş ve çok beğenmiştim. sevmediğim tarz aşk üzerine kurulmuş animeler, o onu sever diğeri onu ayırmaya çalışır falan.
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 ha kusura bakma hızlı okuyup cümlenin gidişinden negatif bir anlam çıkarmışım pardon şimdi şöyle madoka pek gerçekçi değil, birkaç saçmalık dışında bayağı tutarlı ama. özünde bir dram ve umut hikayesi. büyük ihtimalle izlediğin hiçbir animeye benzemiyor eğer ağır dram altında umut, umutsuzluk içinde arkadaşlık ve fedakarlık güzel müzik ve tabloluk sahneler eşliğinde izleyebilirim dersen kesin denemen lazım
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 tek haftada 53000 satarak bakemonogatarinin rekorunu kırmış tv animeleri arasındaki
Borastus Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 evet en çok satan tv serisi oldu bakalım KAJIURA YUKI x UFO x UROBUCHI ile fate zero ne yapar.
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=6lcottCoAjk&feature=player_embedded
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 AHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAH hayatımda izlediğim en mükemmel hitler parodisi bu resmen.
Borastus Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Üçleme film geliyormuş kimse de söylemiyor herkes fate/zero ya daldı herhalde http://www.animenewsnetwork.com/news/2011-11-08/madoka-magica-film-project-to-be-trilogy
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 uu bir tanesi yeni hikaye olucakmış me gusta
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Her hafta bir bölüm modunda izliyorum iki aydır, 8. bölüme bitirdim biraz önce. Abiiiiiii. Süper.
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 oha her hafta bi bölüm, yürek dayanmaz
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Crunchyroll'da yayınlanıyor haftada bir. En iyi çeviri. Görüntü kalitesi süper. En iyi çeviri için değer. Kullanmaya başladığımdan beri orayı çevirisinin daha bir kaliteli olduğunu kesin olarak anladım.
Öne çıkan mesajlar