Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Baya deli uyuyordum ama ne akla hizmetse açtım telefonu. Bölgenize yüksek hızlı acaip internetler getirdik dediler, ben de ah be güzelim çok isterdim ama telekomdan 2 sene kontratım var malesef dedim, peki efendim dedi kapattı. Benim bu taahhütü iptal edebilmek için teknik aksaklıklar yaşıyor olmam gerekiyor sanırım ve şu anda gün içinde 8mbit internet ile 270 ile falan download yapıyorum, geceye doğru normal hızına yaklaşmaya başlıyor, bahane olarak bunu gösterebilirim, olmazsa cezasını da veririz ne yapalım. Ama şimdi şöyle bişey var, beni arayan bu kişilerin nereden aradıkları hakkında hatırladığım en ufak bir şey yok, superonline'a falan baktım onlarda yok. Bulunduğum bölge Göztepe, soyak değil ama Bağdat Caddesi tarafları. Biliyor musunuz yakın zamanlarda buralara fiber falan çeken bir provider? Rüya mı gördüm yoksa ondan bile emin olamıyorum gerçi ama görmedim yüksek ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 telekomdan aramışlardır yine. aptallar çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 beni de kablonetten aradılar. kablotv hd oldu şöyle oldu böyle oldu dediler (kablo tv var bende) 3 dakika dinledim. saol tv izlemiyorum ben dedim. peki diyip kapattı. iyi sövmüştür merve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 kocnet olabilir arayıp duruyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 koça bulaşmayın ben biri den çok çektim. aman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 abi günde 2 kere aradıkları oluyor. en son yemek yapıyorum kusura bakmayın dedim. afiyet olsun dedi kadın. bi dahakine pardon tam seksin ortasında aradınız diyecem bi ağzu yüzü uyuşsun. bu ne lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 abi kocnet deli ediyor beni. geçen hafta günde en 2 kere ayrı ayrı arıyorlardı. hep de hoş sesli bir kız oluyo kıyamıyorum terslemeye "hayır teşekkürler" diyip kapatıyorum dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Bende göztepe deyım superonlıne olmadıgı kesın.GEcen aradılar form mu ne doldurmusum sızın adresınızde baglantımız yok dıo deyno .Yoksa arama ne dıe heyecanlandırıyorsunkı . Yanlız merakta ettım tekrar ararlarsa barı ne oldugunu yazda bu tarafda oturanlar sebeplesin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 koçnet sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 bobreklerini bi kontrol ettir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 xaenin yalnız o sebeple iptal ettiremezsin kontratı. senin paket zaten 8mbit'e "kadar" diye satılıyor hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 superonline mevcut kontratı iptal ettiğinde ödediğin parayı sana veriyodu. cepten para vermiyodun mis gibi. ayrıca 8mbite kadar olan tarifenin şartı 800kb-8mbit arasıdır. 800kb den azsa hızın o zaman teknik sorunu bahane edebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 "8mb'e kadar" derken 0-800kb arasını kastediyor. Yani hiç bir şekilde bahane edemezsin. Ha direk 100TL lik 8MB bağlantı kullanıyorsan direk git bas küfürü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 kozalak said: superonline mevcut kontratı iptal ettiğinde ödediğin parayı sana veriyodu. cepten para vermiyodun mis gibi. ayrıca 8mbite kadar olan tarifenin şartı 800kb-8mbit arasıdır. 800kb den azsa hızın o zaman teknik sorunu bahane edebilirsin. Bu maalesef doğru. Adamlar 'sözleşmemiz maksimum 8mbit hız' diye sıyrılıveriyorlar bu işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar