Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

El Classico Vol 2 : Real Madrid -Barcelona @ 22.30

Red

Öne çıkan mesajlar

Red said:
ilk yarı real madrid 3 maçlık koştu resmen.ezdi tokatladı ırzına geçti barcelonanın

2-0 lık ilk yarı 0-0 bitince 2. yarı barcelona daha iyi oynadı ama ezici bir üstünlüğü yoktu.klasik barcelona paslaşmaları falan

2-3 pozisyonuda casillas cıkarınca tamam

LazTV'de Trabzonspor maçı izlercesine yeto bir maç özeti olmuş abi üzgünüm. "0-2'lik ilk yarı" gibi yüzeysel gideceksek "3-2'lik maç sonu" da diyelim o zaman.
Sosyal ağlarda paylaş

Deathblade said:

El-Barto said:

Ronaldo'nun oyununa veya reale laf eden yok ama nedense 3-4 mesajda bir aynı saçma şeyi söylemekte ısrar ediyosun.

Bak ne yazmışım 00:43'te
Deathblade said:

C.Ronaldo haters are typing....

( Fazla düşünmeyin ne yazcağınızı, dökün içinizi )

20dk'da bu kadarını mı düşündün. :)

Lan madridli falan da diilsin bu gurur, bu gaz niye anlamıyorum ki. Ben açıyorum adamların maçını zevk için izliyorum. Biri kazanmış, diğeri kaybetmiş umrumda diil.

Hadi türk takımı tutarken fanatikliği bi yere kadar anlıyorum da, başka ülkenin takımı bu kadar fanatikçe tutulur mu ya :D Hayatta tutuncak başka bişeyiniz mi yok?
Sosyal ağlarda paylaş

4Ever said:

goldbären said:

beş sıfırlık maçı ne çabuk unuttunuz lan, adamlar uzatmalı 0-1'de EZDİK KODUK YOKETTİK falan demiş.

ilk yarı pepenin üç dört sarı kartı var bi kere, 120de nezaketen adam atmakla olmuyor o iş.

bakalım şligindeki hakem takımların tiyatral oyununa karşı napacak. çatır çutur kart gösteren biri gelse bari

Sag açıkda ronaldaya kaç kere faul yapıldı. hiç birisini calmadı hakem onları neden söylemiyorsun. Ayrıca Alvese verilmeyen rahat 2 sarı kart var

Bu macta hakem faulleri saysaydi messiye yapilan fauller sayedinde utanmasa kaleci bile sari gorurdu
Sosyal ağlarda paylaş

Real Madrid dediğiniz takım "Gerçek Kötüler" gibi bişi, maç boyu tekme tokat daldılar. Pepe ve Ramos gibi katiller gitmedikçe tutulmaz o takım.

Ama bu sefer güzel oynadılar. Mourinho Porto günlerinden beri ilk defa adam gibi ofansif oynattı takımını (2. yarı hariç, o dönemde bayağı bi baltalandı) En azından bu yüzden kazanmaları iyi oldu.

Bu arada unutmadan, "Servet forvet oynuyo lan ahuhahoa" diye gülenlerin Pique'ye de aynı şekilde gülmesini bekliyoruz :)
Sosyal ağlarda paylaş

escape said:

tolga.. messi götünü kaldırsın önce. oynatmadılar adamı tamam ama ronaldo'yu da oynatmadılar. ama adam depar manyagı yaptı barçayı.

messi'yi 90. dk sonra ben pek göremedim..
messi iyi ama bir ronaldo deil.

2.yarı messi gayet iyiydi ama forvet yoktu resmen villa ölmüş.Araya attığı toplar hep yok oldu 1 tanesinde de eleman ofsayta yakalandı gol sayılmadı.

2.yarı tam ronaldo için ideal bi futbol vardı.Adriano barcanın zayıf halkası ve barca defansta açık oynayarak realin sahasında oynanan bi oyun vardı.Süratiyle de dövdü resmen ronaldo helal olsun.

Bi messi değil

messi ve ronaldo bi alex değil.
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

o değilde 6-2'lik maçta buradaki tek tük Real Madrid fanlarındandım, ezilmiştim o takım tutulur mu diye,

sayıdaki artış neye bağlı acaba sdfds mourinho reyize mi yoksa utançlarından mı çıkamamıştı o gün millet asdfdsf

Barcelona şişirmesi. United çocuğu apaçi Ronaldo yaptı yine şovunu. Seviyorum seni büyük apaçi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...