Baggio Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Red said: ilk yarı real madrid 3 maçlık koştu resmen.ezdi tokatladı ırzına geçti barcelonanın 2-0 lık ilk yarı 0-0 bitince 2. yarı barcelona daha iyi oynadı ama ezici bir üstünlüğü yoktu.klasik barcelona paslaşmaları falan 2-3 pozisyonuda casillas cıkarınca tamam LazTV'de Trabzonspor maçı izlercesine yeto bir maç özeti olmuş abi üzgünüm. "0-2'lik ilk yarı" gibi yüzeysel gideceksek "3-2'lik maç sonu" da diyelim o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Deathblade said: El-Barto said: Ronaldo'nun oyununa veya reale laf eden yok ama nedense 3-4 mesajda bir aynı saçma şeyi söylemekte ısrar ediyosun. Bak ne yazmışım 00:43'te Deathblade said: C.Ronaldo haters are typing.... ( Fazla düşünmeyin ne yazcağınızı, dökün içinizi ) 20dk'da bu kadarını mı düşündün. :) Lan madridli falan da diilsin bu gurur, bu gaz niye anlamıyorum ki. Ben açıyorum adamların maçını zevk için izliyorum. Biri kazanmış, diğeri kaybetmiş umrumda diil. Hadi türk takımı tutarken fanatikliği bi yere kadar anlıyorum da, başka ülkenin takımı bu kadar fanatikçe tutulur mu ya :D Hayatta tutuncak başka bişeyiniz mi yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 mesut göğsümüzü kabarrttı sdfsdad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 bariz bariz bariz hakem hatası var, + sadece 1dakika mı uzatma oldu? neyse maçın adamı: 1.Hakem, 2.Kasilyas, 3.Ronaldo ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Ronaldo ne ya? Adam 3-4 tane net pozisyonu çarçur etti. İki depar bir golle gözünüz boyandı birden. Ramos Casillas Arbeloa'ya helal. Ortasahaya da helal. Hırs, azim,inanç. İşte görmek istediklerimiz. GUTS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 4Ever said: goldbären said: beş sıfırlık maçı ne çabuk unuttunuz lan, adamlar uzatmalı 0-1'de EZDİK KODUK YOKETTİK falan demiş. ilk yarı pepenin üç dört sarı kartı var bi kere, 120de nezaketen adam atmakla olmuyor o iş. bakalım şligindeki hakem takımların tiyatral oyununa karşı napacak. çatır çutur kart gösteren biri gelse bari Sag açıkda ronaldaya kaç kere faul yapıldı. hiç birisini calmadı hakem onları neden söylemiyorsun. Ayrıca Alvese verilmeyen rahat 2 sarı kart var Bu macta hakem faulleri saysaydi messiye yapilan fauller sayedinde utanmasa kaleci bile sari gorurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 şu diarrayı nası kullanmıyor anlamadım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Real Madrid dediğiniz takım "Gerçek Kötüler" gibi bişi, maç boyu tekme tokat daldılar. Pepe ve Ramos gibi katiller gitmedikçe tutulmaz o takım. Ama bu sefer güzel oynadılar. Mourinho Porto günlerinden beri ilk defa adam gibi ofansif oynattı takımını (2. yarı hariç, o dönemde bayağı bi baltalandı) En azından bu yüzden kazanmaları iyi oldu. Bu arada unutmadan, "Servet forvet oynuyo lan ahuhahoa" diye gülenlerin Pique'ye de aynı şekilde gülmesini bekliyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 arbeloayı sevmiyorum cunku maçı satıyor hatta direk kırmızı kartlık pozisyonu var hakem görmedi allahtan. normalde ilk yarı bitmesi gereken maç gereksiz 120 dakka uzadı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 escape said: tolga.. messi götünü kaldırsın önce. oynatmadılar adamı tamam ama ronaldo'yu da oynatmadılar. ama adam depar manyagı yaptı barçayı. messi'yi 90. dk sonra ben pek göremedim.. messi iyi ama bir ronaldo deil. 2.yarı messi gayet iyiydi ama forvet yoktu resmen villa ölmüş.Araya attığı toplar hep yok oldu 1 tanesinde de eleman ofsayta yakalandı gol sayılmadı. 2.yarı tam ronaldo için ideal bi futbol vardı.Adriano barcanın zayıf halkası ve barca defansta açık oynayarak realin sahasında oynanan bi oyun vardı.Süratiyle de dövdü resmen ronaldo helal olsun. Bi messi değil messi ve ronaldo bi alex değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 maçı izlemedim. iyiki de izlememişim. mourinho yine kale önüne set çekmiştir. öyle değil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 DarKRideR said: o değilde 6-2'lik maçta buradaki tek tük Real Madrid fanlarındandım, ezilmiştim o takım tutulur mu diye, sayıdaki artış neye bağlı acaba sdfds mourinho reyize mi yoksa utançlarından mı çıkamamıştı o gün millet asdfdsf Barcelona şişirmesi. United çocuğu apaçi Ronaldo yaptı yine şovunu. Seviyorum seni büyük apaçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 bu arada real bi kişiye 3 kişi daldıgı için sert oynuomus gibi gozuktu cok.cunku cıkamadı hiç mi barcalı onların arasından profesyonel fauller ile ezdiler haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fde Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 uzatmanın uzatması olmaz diye bi olay falan mı var maç sonuna dakikalar eklenmesi gerekmiyor muydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 abi stadda herkesin elinde iphone 4 var lan. çekiyolar böle :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 abi pepe gelirken pozisyona,barcalı oyuncular' gelio gelio' diye sesleniyorlar gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Polyushka said: maçı izlemedim. iyiki de izlememişim. mourinho yine kale önüne set çekmiştir. öyle değil mi ? ilk yarı barcelonanın şutu yok 2. yarı kapandılar 3. yarı ve 4. yarı ortadaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 ya alexe vuriym sana bişi olmasın tolga :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Ramos muhteşemdi abi, kirli falan da oynamadı bence. Bildiğin mahvetti Barça'yı. Harika savunma. Rüya takımımın sol beki direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Ramos sağ bek değil mi abi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 o zaman barça'nın kendini yenileme vakti gelmiş demektir. pedro veya villa yetemiyor demekki bazı zamanlarda. pedro out, aynı mevkiye aguero in. böylece yine tüm kupalar barça tarafına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 LÖY LÖY LÖY LÖYL ÖLYÖLY ÖLÖYLÖLY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 http://2.bp.blogspot.com/_3wo1gBMU8TA/TKHEnnKcWXI/AAAAAAAAA4o/yZiLK6_Y7cc/s400/jose%2Bmourinho.jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 adam rüya da sol görmüş kljash rüya takımı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Sol da oynatırız. Sağa Alves'i koyuyorum sdgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar