Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Hıncal Uluç, Previously on El Clasico: Barcelona- Real Madrid maçını izlediniz mi? Tüm dünyanın dikkatini verdiği bu 90 dakikayı nasıl buldunuz? Bana kimse Barcelona'nın iyi futbol oynadığını söylemesin bundan sonra. Barcelona'nın futbolu anti futbol. Topu ayağında tutacaksın! İstatistiklere bak; yüzde 75 Barcelona'da top, yüzde 25 Real Madrid'de. Real Madrid 5 korner atmış, Barcelona sıfır! Çünkü topu rakip kaleye götürmüyor Barcelona. Kendi arasında bir sağa, bir sola çeviriyorlar. Haa bir punduna getirip de rakip savunmanın arkasına bir top atarsa oradan da pozisyona girecek. Şutu yok, pozisyonu yok, böyle bir şey. Yani o maçı kaydetmediğime üzüldüm. Kaydetseydim uykusuz bütün gecelerimde takardım 15. dakikada hor! Bu kadar... Düşünebiliyor musun El Clasico'yu bütün dünya izliyor. Bütün dünya ile alay ettiler futbol adına. Barcelona alay etti. Yüz karasıdır. Bundan sonra Barcelona maçlarını bana çok zor seyrettirirler. Seviyorum Hıncalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 sen sampiyon olsan da kupalari alsan da reale de koysan da sevmiyorum lan iste demis hincal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 of ercan taner yine ya murat kosova varken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Masquerade said: Hıncal Uluç, Previously on El Clasico: Seviyorum Hıncalı aynen. Barcalılar yine ıslıkladı marşı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 LAN ŞİFRE GİRDİ digiturkte izliyim içerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 abi su sifreye bi cozumu olan var mı? azına ediyim boyle seyin ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Xabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 şu maçı sırf c. ronalda için izlicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Asıl bu maç real yönetiyo işte ya. Önceki maçta saçma sapan kapanmışlardı, bi bok yapmıyolardı. Yenicekse böyle yensinler ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 hıncal haklı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 tribünlerin yarısı turist belli.salak salak şeyleri alkışlıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 escape said: şu maçı sırf c. ronalda için izlicem. ne kaçırdı ama apaçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 doğru konuş lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 yildiz tvden baska bi yer bilen var mı yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
msuuut Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 ahmedinejad said: yildiz tvden baska bi yer bilen var mı yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 escape said: doğru konuş lan sen bana lan demişin. Real Madrid'e sempati ile yaklaşmamın tek sebebi Ronaldo'dur, ama bu onun apaçi olduğu gerçeğini değiştirmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 di maria çok kötü ya.şunun yerine adebayoru alsada zenci görsek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Real iyi oynuyo. Hıncal kısmen haklı. Barca dişne göre rakip bulursa tehlikeli bölgede yapaibliyor o pasları, ama karşıdaki takım iyi olursa anca kendi yarı sahasında paslaşıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 OOOoo maçta kavga havası var. haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 küheylan said: escape said: doğru konuş lan sen bana lan demişin. Real Madrid'e sempati ile yaklaşmamın tek sebebi Ronaldo'dur, ama bu onun apaçi olduğu gerçeğini değiştirmez. neresi apaçi. bana en az 3 örnek ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 saçları, hareketleri, portekizliliği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 küpesi, saçı, sakızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 barça şut atamadı galiba daha, dakika 35. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 double post olmuş valla bilerek olmadı mod bey silebilirsiniz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 ronaldo yüzünden başlık mı kitlicez sakin olun gençler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar