Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ZTK | Gaziantepspor - Beşiktaş | 20 Nis - 19:00

Llama

Öne çıkan mesajlar

escape said:

DarKRideR said:

ya şu quaresma'ya çalınan ofsayt ...

allah belasını versin o yan hakemin, 2 adım gerideymiş resmen ve bu maçta 3 kere oldu birebir aynı karar ...

yok arkadaş, böyle rezil bir yönetim olamaz.

ofsayt olmasaydı bile atamazdı emin ol

senin haxball oynadgn gibi futbol oynamuyor onlar :D atarlar raat ol
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

atıp atmaması önemli değil, 2 adım geriden çıkıp kaleci ile karşı karşıya kalacak adamı kesiyorsan sen, art niyet vardır.

aha yine quaresma'ya yapılan hareket, direk ayak ve yine sadece faulle geçiştirildi ...

Yahu ne art niyeti, 4 tane daha gol mü attıracaklar Antepe? O gol olsa ne olur olmasa ne olur? Tamam rezalet bir karar da art niyet yapılabilecek bi maç değil zaten bu
Sosyal ağlarda paylaş

vaperon said:

Rew o zaman itiraz etmeyeceksin biz hakemlerimiz çok rezalet durumdalar dediğimizde...

İki hafta öncesine kadar tüm Fenerliler söz birliği ettiniz hakemler rezalet dediğimizde. Eğer bu art niyetli değilse, o zaman Türk hakemlerinden bir cacık olmaz.

1- hiçbir zaman itiraz etmedim, sezon başından beri hakemlerin ne rezil olduğunu defalarca dile getirdim.

2- fenerli değilim zaten, söz birliği etmem pek mümkün değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

applev0dka said:

ahahahahah yalcin'in penalti olmasn die numarasi :D ahahah

o kadar kısa mesafeden penaltı olmuyor zaten, numaraya gerek yok.

abi nasıl bir futbol bilginiz var yahu. mesafesi mi var? o zaman mesafe kısaysa ellerini havaya kaldırıp girsin defanlslar şutlara. yapılan ortalarda neden defanslar ellerini arkada birleştirirler sizce o kadar yakın mesafe olmasına rağmen?

Her kısa mesafe çarpma değildir. Eğer futbolcu saklamaya çalıştıysa fakat yine de topa elle müdahale ettiyse o zaman penaltı (ya da serbest vuruş) olmaz.

buz gibi penaltı o pozisyon, ha önemli mi çok değil. ama uyuz olduğum, yalçın ın ayak yapması kafasına, karnına gelmiş gibi...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...