calimero Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 simao abi bu sezonun en kaliteli transferi baştan beri de söylüyorum. quaresma gibi artisliği yok, acaip profesyonel. görevini gerektiği gibi yapıyor adam. gençlere de zaten örnek olacaksa bu adam olacak, quaresma fln değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 bu pozisyonu göremicek adam yan hakem olmasn lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 ya şu quaresma'ya çalınan ofsayt ... allah belasını versin o yan hakemin, 2 adım gerideymiş resmen ve bu maçta 3 kere oldu birebir aynı karar ... yok arkadaş, böyle rezil bir yönetim olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Şu yan hakemlere birşey desem mi demesem mi... Hakem triosu şaka gibi cidden bu gün... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Her 10 dakkada bir spiker maçın ağzına s...sakarya fırat,leyla ile mecnun.gereksiz kanalın gereksiz spikeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 DarKRideR said: ya şu quaresma'ya çalınan ofsayt ... allah belasını versin o yan hakemin, 2 adım gerideymiş resmen ve bu maçta 3 kere oldu birebir aynı karar ... yok arkadaş, böyle rezil bir yönetim olamaz. ofsayt olmasaydı bile atamazdı emin ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 abi manisa gs maçında çok net ofsayt olmayan ve 2 kişinin kaleciyle karşı karşıya kaalcagı pozisyona ofsayt verdi hakem maç 3-0 olcaktı sonra 2-1 oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 escape said: DarKRideR said: ya şu quaresma'ya çalınan ofsayt ... allah belasını versin o yan hakemin, 2 adım gerideymiş resmen ve bu maçta 3 kere oldu birebir aynı karar ... yok arkadaş, böyle rezil bir yönetim olamaz. ofsayt olmasaydı bile atamazdı emin ol senin haxball oynadgn gibi futbol oynamuyor onlar :D atarlar raat ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 atıp atmaması önemli değil, 2 adım geriden çıkıp kaleci ile karşı karşıya kalacak adamı kesiyorsan sen, art niyet vardır. aha yine quaresma'ya yapılan hareket, direk ayak ve yine sadece faulle geçiştirildi ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 siz benm haxballıma kurban olun ayrıca ben isterimki beşiktaş alsın kupayı. ama bir ibb faktörü var.. onlar gelirse zor hacılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 su macta verilmeyen rahat en en az 5 sari 1 kirmizi kart var.. ayni kartlar fenere karsi cıkıp besktasa cıkmaynca insan bişey arıyor.. gitsn tost yapsn kuddisi futboldan uzak dursn pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 DarKRideR said: atıp atmaması önemli değil, 2 adım geriden çıkıp kaleci ile karşı karşıya kalacak adamı kesiyorsan sen, art niyet vardır. aha yine quaresma'ya yapılan hareket, direk ayak ve yine sadece faulle geçiştirildi ... Yahu ne art niyeti, 4 tane daha gol mü attıracaklar Antepe? O gol olsa ne olur olmasa ne olur? Tamam rezalet bir karar da art niyet yapılabilecek bi maç değil zaten bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 umuyoruz ki gençlerbirliği kapanıp, çıkacaktır finale hehe yoksa IBB'ye karşı daha şanslıyız lakin hem onlara karşı olan basiretsizliğimiz, hemde Ekrem'in oynama riskine karşılık defansın dengesizliği finali kaybetmemize sebep olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 ahahahahah yalcin'in penalti olmasn die numarasi :D ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 bu adamlar finalde kupayı vermezler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 applev0dka said: ahahahahah yalcin'in penalti olmasn die numarasi :D ahahah o kadar kısa mesafeden penaltı olmuyor zaten, numaraya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Rew o zaman itiraz etmeyeceksin biz hakemlerimiz çok rezalet durumdalar dediğimizde... İki hafta öncesine kadar tüm Fenerliler söz birliği ettiniz hakemler rezalet dediğimizde. Eğer bu art niyetli değilse, o zaman Türk hakemlerinden bir cacık olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 yalçın içe doğru sıçmıştır o an penaltı sanmıştır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 yok pozisyon penalti demedim zaten :) ama eline gelen toptan sonra yerde kıvranmasi hakem saglik ekibi cagrnca da ayaga kalkip iyiym demesi komikti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 vaperon said: Rew o zaman itiraz etmeyeceksin biz hakemlerimiz çok rezalet durumdalar dediğimizde... İki hafta öncesine kadar tüm Fenerliler söz birliği ettiniz hakemler rezalet dediğimizde. Eğer bu art niyetli değilse, o zaman Türk hakemlerinden bir cacık olmaz. 1- hiçbir zaman itiraz etmedim, sezon başından beri hakemlerin ne rezil olduğunu defalarca dile getirdim. 2- fenerli değilim zaten, söz birliği etmem pek mümkün değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 hakemlere iyi diyen yokki sadece beşiktaşa kötü olmadıgını soyluyoruz haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Llama said: yalçın içe doğru sıçmıştır o an penaltı sanmıştır :D ha o olabilir bak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 My bad. Nedense hep fenerli diye hatırlıyorum seni... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 fizbanla karıştırıyorsundur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Rewendor said: applev0dka said: ahahahahah yalcin'in penalti olmasn die numarasi :D ahahah o kadar kısa mesafeden penaltı olmuyor zaten, numaraya gerek yok. abi nasıl bir futbol bilginiz var yahu. mesafesi mi var? o zaman mesafe kısaysa ellerini havaya kaldırıp girsin defanlslar şutlara. yapılan ortalarda neden defanslar ellerini arkada birleştirirler sizce o kadar yakın mesafe olmasına rağmen? Her kısa mesafe çarpma değildir. Eğer futbolcu saklamaya çalıştıysa fakat yine de topa elle müdahale ettiyse o zaman penaltı (ya da serbest vuruş) olmaz. buz gibi penaltı o pozisyon, ha önemli mi çok değil. ama uyuz olduğum, yalçın ın ayak yapması kafasına, karnına gelmiş gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar