fede Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 bekara karı boşamak kolay gelirmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 bi de isin o yonu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 öğle arasıda bitti pof nasıl uyku geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Yemegi yedik sigarayi ictik agirlik coktu tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 ayran içmeyin olm bak diyim.benim gibi yayılacak deri koltugunuzda yoksa hadi görüşürüZZzzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 hadi şimdi işlerimizi yarıştıralım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 abi size yayildigim ofisi ve deri koltugu gosterirsem uzulursunuz ama. baya uzulursunuz. basbakan in koltugundan oyle soyleyeyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 koltuk patronumun koltugu olm kıskanmayın lan.ofis boş bende yatıom alla alla.siz yarışın yinede işinizle çişinizle hade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Selam. http://i54.tinypic.com/s5dxlw.jpg http://i51.tinypic.com/2s0eeqh.jpg http://img.internethaber.com/news/74853.jpg ayni zamanda sayin basbakanim da kullaniyor bu koltugu tabi. f http://wtfhub.com/wp-content/uploads/2010/11/haters-gonna-hate-gay-batman.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 eski said: ayran içmeyin olm bak diyim.benim gibi yayılacak deri koltugunuzda yoksa hadi görüşürüZZzzz cacık vardı ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 sipeys, fotoğraf koyup seni rencide etmek istemedim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 kafama gore gidiyorum isim varsa yapiyorum yoksa dolaniyorum cok aylagim cok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 ben daha cok insanlarin ofislerine gittigim icin umduguma degil bulduguma oturuyorum arada aci vermiyor degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 5k dan aşağı maaş almıyosan başlarım öyle koltuğa sdf. gerçi sen kendi işini yapıyo gibi duruyosun sipeysikek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 @sipeyskek patronun oglu mevkii? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Kojiroh said: Bizim 9-9 buçuk arası istediğin saatte gelebilirsin, geldiğin saate göre de 18-18:30 arası çıkabilirsin kuralı var. Ben 8:30 civarı burda oluyorum akşam 18'de çıkıyorum mis gibi. Şu an ofisteyim mesela sdf Benzer bi esneklik bizde de var ama geçerli tek kural 9 saat çalışma olayı sanırım. Kaçta başlayıp kaçta bittiği önemli değil. Hatta bi günden eksik kalanı başka gün de tamamlayabiliyoruz. Ama en erken gelen servisin 7.30'da orda olması gerekirken benim servisin 7.20'de orda olması garip oluyor. Zaten servisten yeni uyanmış oluyorum, insanlar gelene kadar geçen zaman yatakta uyanıp da kalkmamak gibi enteresan bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 evet tam olarak o mevkiideyim :' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 bizde mesai 9-6 9.01 de giriş yaptığında otomatik mail gidiyo. neden geç kaldınız nedenini açıklayınız diye de soruyolarmış. benim başıma henüz gelmedi. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 staj yaptığım yerde mesai saati uygulaması yok. istediğin gibi git takıl. ne yaptığını/yapacağını önceden belirttiğin sürece np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Llama said: ofiste ne hikmetse ben geliyorum erken sekizde başlıyan işe sekiz bucukta geliyorum hususi geç kalıyorum ama insnalr hep benden sonra geliyor kısaca herkez geç kalıyor ama bu kanıma dokunuyor enayı gibi hissediyorum geç kalıpta yine erken gelen olmak pof pff fail bu arada patrona yazık be? ya da patron öldü de iş kendi kendini bir şekilde idare mi ediyor nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 devlet dairesi abi patron yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 7:30 da mesaim başlıyo benim ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 kozalak said: bizde mesai 9-6 9.01 de giriş yaptığında otomatik mail gidiyo. neden geç kaldınız nedenini açıklayınız diye de soruyolarmış. benim başıma henüz gelmedi. :D yuh bu ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 9da başlayan işe geç kalma zaten. 7:30-5:30 arası 1 saat fazla çalışıyoruz biz, mail değil ama kart basma var, sistemde gözüküyor geç geldiğinde eksik mesai zamanı olarak, başka bir ara mesaiye falan kalıp tamamlaman gerekiyor ay sonuna kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 ay sonuna kadar tamamlama işi tam bana göreymiş yaa bazen böyle git işe 10da falan takıl yediye kadar sonra ya 5ten sonra zati iş olmuyor koy filmi izle 2 saat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar