Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kazanılamayan rolller

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bahsedeceğim rolldeki hayvancağız %0.8 drop rateli Drake of the North Wind olmakla beraber, az önce 12.ye kaybetmiş olmanın haklı gururunu yaşıyorum.

yanlış olmasın epi topu 1 haftadır oynadığım shamanımla gördüm/kaybettim hepsini.

varsa sizinde bu şekilde kısa zamanda belalınız olmuş itemler anlatın, içim rahatlasın.

not: olay düşmemesi değil, düşüp lootlayamamak.
Mesaj tarihi:
Daha ilk wortex pinnacle yapısımda bu drake dustu 58 fln mi ne attim kazandim..

feral druidim var 10 kere halfus 3 kere de halfus hc kestim...
daha malovelence görmedim

bugn paladin altimla girdim dustu..

nasl güzel dimi
Mesaj tarihi:
ozkolous said:

bütün wotlk boyunca za ve mgt farmladım her resette bende drop görmedim + stonecore mount drop da görmedim ama bu mount sürekli düşüyor.

za yı boşuna farmlamışın reis. kaldırılmıştı o mount.
Mesaj tarihi:
ozkolous zg yerine za yazmış.

Jeeztro yazılanı okuduğu için za ile ilgili konuşmuş.

Masquerade de za okumuş zg anlamış, doğru anlamış ama tersin tersi mantığı tutmuş.

sonuç: lolololol
Mesaj tarihi:
Masquerade said:

za timed event solo yapılacak bişi değildi ya wotlk da bile. :p

ama 100de100 droptu tbcde. wotlkda 5kisi ile anlasaip 2haftada herkes alabilirdi. reset 3gundu cunku.

ps: tabi eğer kaldırılmasaydı diye yazdım, yanlış anlaşılma olmasın :)
Mesaj tarihi:
ozkolous said:

%0.8 drop rateli Drake of the North Wind olmakla beraber, az önce 12.yi kaybetmiş olmanın haklı gururunu yaşıyorum.

lol iyimiş.
Mesaj tarihi:
o mount yeni levelladığım karakter ile ilk girdiğim hc vortexden düştü ve direkt rollde kazandım. ki belirtmeliyim, bu tarz şeylerde çok şanssızım. eski karakterimle mgt farmlar, zg farmlar, karazhan farmlar vs yani mount drobu veren tüm yerleri farmladım aylarca ama hic düşüremedim. ilgilenirsen düşmüyor, ilgilenmessen düşüyor.
  • Yeni Oluştur...