ozkolous Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 bahsedeceğim rolldeki hayvancağız %0.8 drop rateli Drake of the North Wind olmakla beraber, az önce 12.ye kaybetmiş olmanın haklı gururunu yaşıyorum. yanlış olmasın epi topu 1 haftadır oynadığım shamanımla gördüm/kaybettim hepsini. varsa sizinde bu şekilde kısa zamanda belalınız olmuş itemler anlatın, içim rahatlasın. not: olay düşmemesi değil, düşüp lootlayamamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 1 haftada 12 kere mi çıktı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 evet bugün 2.ye kaybediyorum ve doğru düzgün dungeon bile yapmıyorum. özellikle lvllarken çok gördüm çünkü dungeonlayarak lvlladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 2 tane 85 karakterim var yaklaşık 60 70 kere mount drop veren dungeonları yaptım bir kere bile drop görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 bütün wotlk boyunca za ve mgt farmladım her resette bende drop görmedim + stonecore mount drop da görmedim ama bu mount sürekli düşüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 ben de hamlet rolu icin basvurmustum ama senden yorick bile olmaz dediler gonderdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 sonra benim için geldiler,benim için sesini çıkaracak kimse kalmamıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Daha ilk wortex pinnacle yapısımda bu drake dustu 58 fln mi ne attim kazandim.. feral druidim var 10 kere halfus 3 kere de halfus hc kestim... daha malovelence görmedim bugn paladin altimla girdim dustu.. nasl güzel dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 ilk düştügünde şansıma aldım kurtuldum bir dahada gormedim alt karakterlerede bir dusursem guzel olcaktı o mountu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Vortexden mount dustugunu bile bilmiyordum hehe yeni bir hedef var artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 ozkolous said: bütün wotlk boyunca za ve mgt farmladım her resette bende drop görmedim + stonecore mount drop da görmedim ama bu mount sürekli düşüyor. za yı boşuna farmlamışın reis. kaldırılmıştı o mount. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 adam wotlk demiş. cata patch ile kalktı zg mountları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 zul aman diyor ama. wotlkte kalkmadımı za mountu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 ozkolous zg yerine za yazmış. Jeeztro yazılanı okuduğu için za ile ilgili konuşmuş. Masquerade de za okumuş zg anlamış, doğru anlamış ama tersin tersi mantığı tutmuş. sonuç: lolololol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 za timed event solo yapılacak bişi değildi ya wotlk da bile. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hgokberk Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 o north drake dungeon'ı ilk yapışımda ilk kestiğimiz kendini heal'layan dragondan düştü ve bana geldi. u jelly? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 ben de "Küçük Sırlar"daki "Çet" rolünü kaanamadım sağlık olsun dedim hayatıma devam ettim önümüzdeki rollere bakıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Roll'lar* Öf be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Masquerade said: za timed event solo yapılacak bişi değildi ya wotlk da bile. :p ama 100de100 droptu tbcde. wotlkda 5kisi ile anlasaip 2haftada herkes alabilirdi. reset 3gundu cunku. ps: tabi eğer kaldırılmasaydı diye yazdım, yanlış anlaşılma olmasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 kaldırıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cy-x Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 roll'ü boşverdim bi mount düşsede görsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 ota boka portal, summon olan bi oyunda ne bineği tartışıyosunuz anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 ana şehirde en cool binekle afk durana madalya + şöhret var ona kasılıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 ozkolous said: %0.8 drop rateli Drake of the North Wind olmakla beraber, az önce 12.yi kaybetmiş olmanın haklı gururunu yaşıyorum. lol iyimiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 o mount yeni levelladığım karakter ile ilk girdiğim hc vortexden düştü ve direkt rollde kazandım. ki belirtmeliyim, bu tarz şeylerde çok şanssızım. eski karakterimle mgt farmlar, zg farmlar, karazhan farmlar vs yani mount drobu veren tüm yerleri farmladım aylarca ama hic düşüremedim. ilgilenirsen düşmüyor, ilgilenmessen düşüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar