Esh Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 hem cam kenari hem $ofor mahalli hem de 2.5 lira zor beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Nasıl bir güzelliktir o da be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 sen ford mustange bineyim yakıtı da lpg kadar yaksın diyorsun. olmaz o iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 sen diyosun ki, ben calismadan geziim toziim, maasim da her ay yatsin yuklu miktarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 esh babadan acı gerçekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 abi sorunsuz taş vesiare kız istiyosunuz da sizin layık olduğunuzu kim söylüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 seker gibi adamim ben, ben layik olmicam da kim olucak lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 işte adam dogru diyor.herkes brad pitt sanki.angelina colisini arıyor çok şekersin ama yapamayız dicekler aqu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 işte o noktada esh in lafı geliyor synthesizer. adrianaya niyet, fatmagüle kısmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 ancelina da hic yakismiyo bradin yanina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Red said: çok şekersin ama yapamayız dicekler aqu :) insta friend zoneum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 brad pittin fayt klabdaki hali olsak sarışın mavi gözlü hiç çemkirmeyen taş hatun instant geliyor mu evimize şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 "yaki$ikli degil ama sempatik" olanlar diye grup acin facebookta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Masquerade said: brad pittin fayt klabdaki hali olsak sarışın mavi gözlü hiç çemkirmeyen taş hatun instant geliyor mu evimize şimdi spawn oluyorlar evinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 yakısıklı değil ama karizmatiklerde iş yapıyor.sempatikler yancı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 sempatikler çok çakal ya. pusudalar her an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 mesela bazen gelip bana yazılan gudubetlere şaşıyorum, git bi aynaya bak lan, ben gidip reinada manken masasına yazılmıyosam sen de biraz kulvarını bil. yüz vermeyince antipatik tavırlar falan. tamam bi tolerans seviyesi var yani herkes bi bakışta dengini bulama bilemez, gider bi şansını denersin sonra efendi gibi dönersin ama bi de acımasız gerçekler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 feysbukum olsa yakışıklı da değil sempatik de, komik desen hiç değil. grubu kurup gelen üyeleri forever alone kardeşi yapardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 reinada manken masası tümcesini çok sevdim lan ben. aşırı sempatik, beyaz masa gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 barbu said: Masquerade said: brad pittin fayt klabdaki hali olsak sarışın mavi gözlü hiç çemkirmeyen taş hatun instant geliyor mu evimize şimdi spawn oluyorlar evinde. yarın gym e yazılıyorum hadi bakalm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 aquila said: insta friend zoneum zaten. hea :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 güneşi hedefleyen oklar yakına düşüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Güzel olmuş. Zohahaha çok komik değil, direk iyi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 hahah ne tatlı olmuş! Bayıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 çok sevimli ya. dinliyorum hala. adamın mimikleri falan çok sevimli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar