Karag8z Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 hüküm giymeden hapis yattı? mahkeme devam ederken tutuklumuydu? cidden o nokta varsa bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larva Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Akp agir toplarini dogudan aday gostermisti bagimsizlar varken bunlar niye oy alsin ki asil kendi bolgelerinde oy kaybederler diyodum varmis bi bildikleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 hüküm giymedi milli görüş gömleğini de çıkardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 öyle bişey olması lazım.sebahat tuncel de hapisten çıkıp girmişti meclise ama o zaman davası karara bağlanmadan devam ediyormuş. kesim hüküm giyene kadar herkes masumdur muhabbetinden girdi işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 eyvah eyvah. bi dünya mevzu çıkacak şimdi allah kahretsin. bırak girsinler meclise, ne durduruyosun ya. demokrasi falan yok abi bu ülkede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 tıstıstıstıs. "rahmetli aziz nesin yüzde atmış" falan diye konuşuyorsun da, ne kadar kötü bir değerlendirme yaptığının farkında mısın acaba GERGE? ve en komiği de, herkesin bildiği bi konuda iddialaşıp karşındakine bilmeden konuşma demen. dikkat ediyorum çoğu yerde yapıyosun bunu. tayyip erdoğan okuduğu şiirden dolayı "hüküm" de giydi hapiste de yattı. ancak değiştirilen yasalar sonucunda o hükmün nitelikleri milletvekili seçilme engeli olmaktan kalktı. şu an sebahat tuncel'in ertuğrul kürkçü'nün falan adaylığı ise hükümdeki başka nitelikler yüzünden iptal ediliyor. 73. madde falan diyorlar ama 2007'de sebahat tuncel seçilirken neredeydiniz? bu "de facto" durumu değerlendiren bdp'de doğal olarak aday gösterdi tekrar sebahat tuncel'i. ki de facto bile değil, hak iadesi kapsamında değerlendirilmiş bunların hepsi. ertuğrul kürkçü anlatıyor işte şimdi ntv'de, seçimlerden önce mahkemeye de gidip danıştıklarını vs.. bdp kendi tasarladı bunu falan, yani ilkokul çocuğu bile böyle komik argümanlarla gelmez. kendini kültürel ve politik açıdan iyi eğitmesi gereken öğrencilerin, orta sınıfın yüzde atmışının böyle semi-entel kaldığı ülkede münferit tabi bu olaylar. edit: aha ödp de giremiyormuş seçime... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Ben yanlış hatırlamışım olayı, hüküm giymiş ama 4 aya indirildiği için aday olabilmiş. Anayasaya baktım şimdi, 1 yıl altında hüküm giyenlere yasak yokmuş ama 1 üstü aday olamaz diyor açıkça 76. maddede. Pardon diyorum öyleyse ama konuya ilk yazdığım şeyin geçerliliğini etkileyen bir şey yok tabii bu hatamda. Sebahat Tuncel'in filan davası devam ediyordu daha. İşte En az ilkokul mezunu olmayanlar, kısıtlılar, yükümlü olduğu askerlik hizmetini yapmamış olanlar, kamu hizmetinden yasaklılar, taksirli suçlar hariç toplam bir yıl veya daha fazla hapis ile ağır hapis cezasına hüküm giymiş olanlar; zimmet, ihtilâs, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, inancı kötüye kullanma, dolanlı iflas gibi yüz kızartıcı suçlarla, kaçakçılık, resmî ihale ve alım satımlara fesat karıştırma, Devlet sırlarını açığa vurma, terör eylemlerine katılma ve bu gibi eylemleri tahrik ve teşvik suçlarından biriyle hüküm giymiş olanlar, affa uğramış olsalar bile milletvekili seçilemezler. Erdoğan'ın olayının bu olayla doğrudan ilgisi yok zaten; yanlış hatırladım maddeyi, özür de diliyorum. Bunu göre göre aday olmaya çalışmışlarsa fakat, pardon ama altında bir şey ararım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 madem entelsin bileceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 benin hatırladığım rte hikmet sami türk'ün akıl vermesiyle seçilme olanağı bulmuştu. 3 kasım seçimleri öncesi ysk izin vermezken akpnin başarısından sonra tornistan yapıp uyduruk bir siirt seçimi düzenletmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 moncici said: zaten sorun böyle diyen adamların şu kararın sonuçlarına akıl erdiremeyip oh oh canıma deysin demesi. değişen bir sonuç olmayacaktı zaten. havalar ısınınca dağdaki lavuklar sağa sola ateş etmeye başlayacaktı, kar yağınca kardeşliğe ve barışa bir şans tanımak için ateşkes ilan edilecekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 oha noluyo lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 ya haydaaa, ya sen direk git silahlan diyorsun heriflere, ne kadar canımızı sıkan kelimeler konuşuluo olsa da konuşuluodu. Aşılabilecek şeylerdi, ne yapmaya çalışıyorsun şimdi? hayır benim buraya geldiğim gün nie yapıosun abi bunu ne bok yicem şimdi tırsıyorum, başlıomuş yakında bişiler burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Masakari said: kısaca bdp nin bug ını ysk debug etti. /thread Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Korkmayın birşey olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 evlatlarim! metin olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 http://www.hurriyet.com.tr/gundem/17580872.asp?gid=381 ysk bombalıyo bu akşam. ödp de giremiyomuş seçime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 yav said: az haber dinledim şimdi de bu RTE de aynı anayasa maddesinin o vakitte modifiye edilmesi sayesinde girebilmiş meclise. O zaman CHP de bu anayasa maddesinin değiştirilmesine destek vermiş, öyle dedi Nazlı Ilıcak ntv'de. Hiç anlamadım neden böyle bişey olmuş vaktinde RTE söz konusu iken? Chp'nin desteği? wtf Doğru yerden girilmiş. İşte böyle kandırılıyor bütün insanlar, dini inancı olan insanların inançları sömürülüyor. Hoşlarına gitmeyene tü kaka yapıp milleti gaza getirip aynılarının bin kat daha beterini kendileri yapıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 ha bu arada söylemeyi unuttum, baykal heralde dyp de meclisten düşer daha çok koltuğumuz olur gibi salakça bi planla tayyipi milletvekili yaptı yanlış hatırlamıyosam siirt seçimleri tekrarlanınca dyp baraj altı kalmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Napolyonn said: http://www.hurriyet.com.tr/gundem/17580872.asp?gid=381 ysk bombalıyo bu akşam. ödp de giremiyomuş seçime. aa, hurriyet okuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 ahmet abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 ahmet abi eski suçlu değil ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 sise atmaktan hukum giymemis miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 bune abi herkes bir birini trollüyor bu ülkede.chp yargıyı,bdp ysk yı,ysk bdp yi,ordu akp yi,akp >all klşajsdha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 chp yargıyı nası trollüyor ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 silivriden aday göstermek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar