Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Seks Otobüsü 34 TN 1992

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
oglan 1.50 tifil ituluyse $ofor her turlu ezer abi.

kolaysa gelsin 1.90 lik yarmaya desin o lafi.

direksiyonu , hidrolik pompasiyla monte ederler adama..
Mesaj tarihi:
Klapaucius said:

Biliriz biz o sadece sarılmaları. Kim bilir kızı nasıl götürüyodu eleman. Şöför abimiz iyi yapmış güzel yapmış. Medya da nasıl yansıtacağını şaşırmış

yasayan bilir abi sen nasi bilcen?
Mesaj tarihi:
Topluluk içinde sevişilip yiişilmez. Ha sevişiyosan sevişirsin ama sonra bize musallat oldu 10 kişi kız arkadaşımla beni ortada döndürdüler diye haber olma. İlla olcak demiyorum ama burası Türkiye
Mesaj tarihi:
zaten bu 12 13 sayfa muabbet buranın türkiye olmasından ve ortalığın bokunun iyice çıkmasınadn kaynaklı oldugu için konuşulmuş. biz tabiki o kadar egzotik bi toplum değiliz olamayızda tutupta diliyle bademcik ameliyatı yapıcak kıvamda yanındakini öpersen gelip yanındaki yavaş gençler der. ama doğru düzgün ne biliyim nası denirki tam doğru kıvamında öpersen eğer kimse gelipte sana ŞŞ LÖYN ALOW çekemez, çekmez daha dorusu.
Mesaj tarihi:
topluluk içinde yiyişilip sevişilmez muabbetide ah keşke türkiyede bi sensation white düzenlensede topluluk içinde yaptıklarımdan dolayı hürriyet beni ana haber bültenine koysa.
Mesaj tarihi:
yok alla şükür evimiz arabamız tikky_boy6969 diye msnimizde var sıkıntı yok. otobüste öpüşmeye tenezzülümüz yok ama öpüşenede karşı diiliz. yesinler birbirlerini sanane.
Mesaj tarihi:
TD)Pentagram said:

otobüste niye yiyişirler hiç anlamam.görgüsüzlük bence.hadi manzaraya karşı falan anlarım desteklerimde.otobüs ne alaka koku,kalabalık vs.

sarhoşlardır. hiç yapmamışlardır gaza gelmişlerdir. anlayışlı olmak gerek.
  • Yeni Oluştur...