Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Admin Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 topluca paticiksel geleneksel otobuste yiyisme bulusmasi duzenleyin vakit kaybetmeden.
rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 halbuse kaptan şöför o. yetkisi var kıysaydı bir nikah hemen. çiftetelli yapa yapa gitselerdi toplumsal barış sağlansaydı. yannız böyle bir tim var istanbul sokaklarında sanırım artık. geçenlerde taksime giderken de bir amca lise öğrencilerini uyarıyordu durakta öle takılan.
Bittus Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Masakari said: Önce bu zannettim ama değilmiş. ahaha basligi gorunce benim de aklima bu geldi
vaperon Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 DynamicK said: topluca paticiksel geleneksel otobuste yiyisme bulusmasi duzenleyin vakit kaybetmeden. Askerlik şubesi olur o otobüs :D
idilik Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Giovanni said: Beyler bence İran, Suudi Arabistan ve Malezya olduk. olmadıysak ta, sözü edilen otobüs şöförü türündeki pek çok insanın, kendisini eski dönemlere göre daha güçlü, dahe cesur, daha güvenli hissettiği kesin. adam belediyenin otobüsüne para verip binmiş kişileri indirecek cesareti kimden, nereden buluyor? düşünmek gerek...
olitere Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 vaniLLe said: Bone said: vaniLLe said: e hayvan onlar, hayvan gibi uluorta yiyisme, git evinde yiyis. aramizda bi fark var dfs. otobüste sevişmeleri hakkında bişi denmemiş ama nedense "ben biliyorum! otobüste yiyiştiler onlar! ahlaksızlar!" olayına getiriliyor... yiyismek derken, ben söle ekstrem seyleri düsünüyorum sahsen afdshgdf http://www.youtube.com/watch?v=6eFzJge-2vU&feature=player_embedded sevişmekten soğuttun lan beni :/
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 O otobusu yikarlar... ama o otobusu yikarlar demiyorum YIKARLAR...!!! ahaha bu geldi direk aklma :p cem yilmaz-sperm bankasi
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 http://www.carbonpoker.com/blog/uploaded_images/simpsons-760668.jpg
Joker Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 DynamicK said: topluca paticiksel geleneksel otobuste yiyisme bulusmasi duzenleyin vakit kaybetmeden. paticikçe aramızda düzenliceksek bari elimize pankartlarıda alalım tam olsun.. http://www.basetree.com/thumbs5/We_Love_Our_Gay_Son.jpg
Darqainu Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Beni sasirtan olaydan cok , elemanin bir cok gercegi bu olayla anca farketmis olmasi
fede Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 DynamicK said: topluca paticiksel geleneksel otobuste yiyisme bulusmasi duzenleyin vakit kaybetmeden. çok tehlikeli. paticiğin durumu makina mühlerinin durumundan bile beter
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 fede said: DynamicK said: topluca paticiksel geleneksel otobuste yiyisme bulusmasi duzenleyin vakit kaybetmeden. çok tehlikeli. paticiğin durumu makina mühlerinin durumundan bile beter dylann ortalarda olsa ajansi toplar gelirdi.. kacirdk onu da :p şaka tabi forum temizlendi ferah kokuyor suan iyi böyle :D
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 öle deme simdi seytan doldurur aman aman.
Soimyr Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 senko said: sofor hakli kesin o kizla erkek salya sumuk yiyisiyorlardir bende otobus soforu olsam bende indirirdim onlari assa. Otobüste seks yapmadıkça yada oral çalışmadıkça istediği kadar salya sümük sevişir kimseyide bağlamaz.
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 turkiyede yasadigini unutuyo surekli insanlar. dandik bi 3. dunya ulkesi iste her sey olur cem dinlenmis
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Soimyr said: onu seksin içine almıştım. anal sex oluyor.. oral olmuyor ? ahaha ulan yine güldrdun bak :D bokunu cıkartmadan insanlarin istedgni yapabilcegi bir ülke istemek cok buyuk bir hayal sanirm.. dusundm evet öyle :(
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Admin Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 yiyisme derken yiyin birbirinizi didisin aksirana kadar tartisin anlaminda demistim yanlis anlamissiniz :p
Llama Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 bugün türbanlı kıza bademcik operasyonu yapılırken gördüm gözlerim açıldı
Red Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 o bişi değil.parklarda kucak dansı yapanları var
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 fede said: DynamicK said: topluca paticiksel geleneksel otobuste yiyisme bulusmasi duzenleyin vakit kaybetmeden. çok tehlikeli. paticiğin durumu makina mühlerinin durumundan bile beter Paticiğin yarısı makine mühendisi çıktı zaten geçen gün bi başlıkta. Tehlikenin farkında mısınız?
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Abi amatör bi milletiz. Kimse yapığı işin gerektirdiği şeyleri ve sınırlarını bilmiyor. Eminim o şöför polise haber vermesi gerektiğini bilmiyor.
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 abi herkesin kendi sınır anlayışı var işte. evrensel olanına kim karar verecek anlamadım. biri de gelip size ne var lan boku mu çıkarmış seksin ne güzel namusu iki bacak arasında mı arıyorsunuz deyip deyip anala başlasa siz de olumsuz bakmaz mısınız? tek fark otobüsçünün boku çıkarma çıtasının biraz daha düşük olması mı?
Öne çıkan mesajlar