df Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 kol komutanı ne oluyor. arkadaşa da o çıktı. yedek subay. İnşaat mühendisi olduğu için bugün geyiğini yapıyoduk sana uzun çıkar diye. çıktı. çok şom ağızlıyım ya demiyeydim keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 abov bi makinacı arkadaşa şu çıkmış Kara Kuvvetleri Komutanlığı P.Komando Yedek Subay Komando Kol Komutanı P. OKL. K.LIĞI TUZLA İSTANBUL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Tenekeadam said: zıplayın abi, yangın tüpüyle ezin, çekiçle vurun gerekirse 2 mermi sıkın yok lan mermi sıkmayın ahaushd evet bunu yapmak lazımmış, üzerinden araba geçiren bile varmış arka tarafı iyice kırılsın diye sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Tenekeadam said: abooooo Talat sen ne yaptın abi :( uzun dönem cıktı Allahım bu nasıl bi sanstır ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Noluyo lan böyle generaller tutuklanıyor subay azaldı diye yedek subay sayısını mı arttırmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Tenekeadam said: of yazın iskenderun zaten çekilmiyor, birde askerlik allah yardım etsin bacyo. Abov usta birliğim de orasıymış lan, kendim girmeyi başardım sonunda :/ Kuvveti Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Sınıfı Deniz Statüsü Kısa Dönem Er Branşı - İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 1'İNCİ DZ. ER. EĞT.A.K.LIĞI İSKENDERUN HATAY İlk Katılışını Yapacağı Tarih 12.08.2011 Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği/Görev Yeri 1'İNCİ DZ. ER. EĞT.A.K.LIĞI İSKENDERUN HATAY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Talat sıkma canını kader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Kuvveti Kara Kuvvetleri Komutanlığı Sınıfı Hava Svn. Statüsü Yedek Subay Branşı 40 MM. K/M ÇEKİLİ HV.SVN.TK.K. İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi HV. SVN. OKL. VE EĞT. MRK. K.LIĞI KONYA İlk Katılışını Yapacağı Tarih 12.08.2011 Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği/Görev Yeri - usta birliği yazmıo şimdi ne oluyor bu ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 herkes uzun ya. seneye inş kısaltırlar artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 hakkaten ya amma yedek subay var bu dönem=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 abi projelerim vardı yalan oldu hepsi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojak Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Kuvveti Kara Kuvvetleri Komutanlığı Sınıfı P.Komando Statüsü Yedek Subay Komando Branşı Kol Komutanı lk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi P. OKL. K.LIĞI TUZLA İSTANBUL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 herkes Tuzla lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Ben çok istediydim komando astek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forex Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Beyler asker günlüğü tarzı blogları paylaşırmısınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 sınıfta 5 kişiden 3ü yedek subay çıkmış bizim. kısa yazmalarına rağmen. ne çok yedek subay almışlar la =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 asker lazım herhalde dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 general yapçaklar olm sizi adam kalmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 ulen ben bile gerildim.uzun dönem komando yapmak kötümü oluyor ? istanbul tuzlaya abov diyonuz not: asker değilim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 onay kodu gözükmüyo bende bi türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 gidiceğim yerdeki 337'ler video çekmiş adamlar boş boş gülüp kuş fln tutuyolar, sevdim bu kafayı. artık bol bol güvercin kovalar gülerim. http://www.youtube.com/watch?v=2eaXCp5WQjw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forex Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Hadi ordan kandırma kendini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 şişmanlar kıs kıs gülüyorlar size Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Kojak said: Kuvveti Kara Kuvvetleri Komutanlığı Sınıfı P.Komando Statüsü Yedek Subay Komando Branşı Kol Komutanı lk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi P. OKL. K.LIĞI TUZLA İSTANBUL oha devrem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 internetten otobüs bileti alabileceğimiz sağlam bir tur var mı. saçma sapan siteler çıkıyor google de güvenemiyorum =) hemen kapalım netten yarın patlamayalım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar