df Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 kol komutanı ne oluyor. arkadaşa da o çıktı. yedek subay. İnşaat mühendisi olduğu için bugün geyiğini yapıyoduk sana uzun çıkar diye. çıktı. çok şom ağızlıyım ya demiyeydim keşke.
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 abov bi makinacı arkadaşa şu çıkmış Kara Kuvvetleri Komutanlığı P.Komando Yedek Subay Komando Kol Komutanı P. OKL. K.LIĞI TUZLA İSTANBUL
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Tenekeadam said: zıplayın abi, yangın tüpüyle ezin, çekiçle vurun gerekirse 2 mermi sıkın yok lan mermi sıkmayın ahaushd evet bunu yapmak lazımmış, üzerinden araba geçiren bile varmış arka tarafı iyice kırılsın diye sdf
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Tenekeadam said: abooooo Talat sen ne yaptın abi :( uzun dönem cıktı Allahım bu nasıl bi sanstır ya
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Noluyo lan böyle generaller tutuklanıyor subay azaldı diye yedek subay sayısını mı arttırmışlar
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Tenekeadam said: of yazın iskenderun zaten çekilmiyor, birde askerlik allah yardım etsin bacyo. Abov usta birliğim de orasıymış lan, kendim girmeyi başardım sonunda :/ Kuvveti Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Sınıfı Deniz Statüsü Kısa Dönem Er Branşı - İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 1'İNCİ DZ. ER. EĞT.A.K.LIĞI İSKENDERUN HATAY İlk Katılışını Yapacağı Tarih 12.08.2011 Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği/Görev Yeri 1'İNCİ DZ. ER. EĞT.A.K.LIĞI İSKENDERUN HATAY
bosphorus Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Kuvveti Kara Kuvvetleri Komutanlığı Sınıfı Hava Svn. Statüsü Yedek Subay Branşı 40 MM. K/M ÇEKİLİ HV.SVN.TK.K. İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi HV. SVN. OKL. VE EĞT. MRK. K.LIĞI KONYA İlk Katılışını Yapacağı Tarih 12.08.2011 Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği/Görev Yeri - usta birliği yazmıo şimdi ne oluyor bu ? :D
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 herkes uzun ya. seneye inş kısaltırlar artık
cavanagh Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 hakkaten ya amma yedek subay var bu dönem=)
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 abi projelerim vardı yalan oldu hepsi :(
Kojak Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Kuvveti Kara Kuvvetleri Komutanlığı Sınıfı P.Komando Statüsü Yedek Subay Komando Branşı Kol Komutanı lk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi P. OKL. K.LIĞI TUZLA İSTANBUL
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Ben çok istediydim komando astek
Forex Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Beyler asker günlüğü tarzı blogları paylaşırmısınız
df Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 sınıfta 5 kişiden 3ü yedek subay çıkmış bizim. kısa yazmalarına rağmen. ne çok yedek subay almışlar la =)
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 general yapçaklar olm sizi adam kalmadı
freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 ulen ben bile gerildim.uzun dönem komando yapmak kötümü oluyor ? istanbul tuzlaya abov diyonuz not: asker değilim :D
Vidar Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 onay kodu gözükmüyo bende bi türlü.
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 gidiceğim yerdeki 337'ler video çekmiş adamlar boş boş gülüp kuş fln tutuyolar, sevdim bu kafayı. artık bol bol güvercin kovalar gülerim. http://www.youtube.com/watch?v=2eaXCp5WQjw
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Kojak said: Kuvveti Kara Kuvvetleri Komutanlığı Sınıfı P.Komando Statüsü Yedek Subay Komando Branşı Kol Komutanı lk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi P. OKL. K.LIĞI TUZLA İSTANBUL oha devrem
df Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 internetten otobüs bileti alabileceğimiz sağlam bir tur var mı. saçma sapan siteler çıkıyor google de güvenemiyorum =) hemen kapalım netten yarın patlamayalım =)
Öne çıkan mesajlar