Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray Forması & Futbolcular

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
acikcasi arda resmen gs yi savunmus, adamin gs li oldugunu anliyoruz buradan , ne kadar guzel ana renklerini savunmus ama gelen formalara bak.

hak verdim kullanmis oldugu kelimlerde arkadas ortaminda bir disa vurum amma abartmis trt..
Mesaj tarihi:
adnan sezginin dötunu kovaliyan ok fenaymis ama :D

video'ya gelince: türkiye zaten cok duzgun,kufursuz konusulan bir ülke.. trafikte,aile ortamında,maçlarda,mecliste, flnda filanda hic kufur olmuyor.. bu adamlarin duzgun konusmasi bekleniyor..

daha ilkokul 4. 5. sınıfta cocuklarin kufur ögrenip,tüm gun agzindan dusurmedgi bir ülkede yasıyoruz buna mi takıldık yani simdi ??
Mesaj tarihi:
galatasaray öyle bir yönetiliyor ki futbolcular kulubun büyüklüğünden haberdar bile değil.

herhangi bir fb li futbolcu aziz yıldırıma ya da şekip mosturogluna bu tarz konusabilir mi?
formaya sarılır öper anında valla :D
Mesaj tarihi:
Gs yi cinim kadar sevmem ama trt ayıp etmiş.İsterse kufretsın genede yayınlamaması gerekırdı,birde devlet tv sı olacaklar.Arda kendı kısısel görüşünü belirtmiş ve türkiyede yasayan her vatandasın rahatlıkla soyleyebılecegı,ardanın gs lıgını bence zedelemeyecek bır laf.İlla harcayacaklar cocugu...
Mesaj tarihi:
Yazdıklarınıza katılıyorum, kendi aralarındaki konuşmaları da doğal buluyorum ama Adnan Sezgin mevkiisindeki birine bunu söyleyememesini beklerdim. O adamın hiç mi ağırlığı yokmuş be abi?
Mesaj tarihi:
assdfhsjd arda sonuna kadar haklı formalar bok gibi de o video ne abi o müzik o yorumlar ve adam bok gibi diyor bunlar O....u gibi diye yazıyorlar altta. yazık lan utanır insan böyle haber mi olur be
  • Yeni Oluştur...