TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 barca ele alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 lan ne guzel ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Çok fena olacak. Ya atın intikamı olur, ya da Barça yargılar yine :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 oyyy mourinhonun ne kadar az yesek iyidir düşüncesi pek hoşuma gitmedi pffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 puyol ikidir "yer mi katalan çocuğu" çekiyor ronaldo'ya asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 beyler ntvspor gostermio bizde el klasikoyu kacırıoruz :( takılmayan bisileri öm falan plx :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Messi'nin yakaladığı net pozisyon gol olsaydı eğer yeni bir pas rekoru gelecekti. (Dakika 19) Keyifli bir maç izliyorum kendi adıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 herşeyimi ortaya koyarım barça için hadi bastırın barçalayın katalanlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 c. ronaldo adamım benim ya!! atıcak abi bugün inanıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Harir said: Barcelona satar AHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 bariz penaltıyı vermedi, Türkiye'de olsa hakemi vururlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 hakem satti maci topla oynama barcelona 75% Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Futbol için 22 kişi bir topu kapmak için koşuyor derler ya yalan,ben bir topu kapmak için koşan sadece 11 tane,Real Madrid oyuncusu görüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 yildiz tv den başka link bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 abi barcelona sırf pas. başka hiçbi bok yok yemin ederim!! yemin ederim sıkılıyorum aynı yerde 200 pas olunca. real madrid, adamlar tak tuk gidiyorlar atağa cıkıyorlar gol olursa olur olmazsa dön geri. barcelona oyun taktiği ciddi anlamda sıkıyo beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 escape said: abi barcelona sırf pas. başka hiçbi bok yok yemin ederim!! yemin ederim sıkılıyorum aynı yerde 200 pas olunca. real madrid, adamlar tak tuk gidiyorlar atağa cıkıyorlar gol olursa olur olmazsa dön geri. barcelona oyun taktiği ciddi anlamda sıkıyo beni. rakibi yormak nedir bilirmisin ? işe yaramıyorsa, ondan mı bu adamlar alabileceği tüm kupaları alıyorlar bir sezon içinde hem fiziksel üstünlüğün yanında, psikolojik olarak da rakip çöküyor, topun kendisinde olmadığı her dakika rakibin morali ve motivasyonu iniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 banane lan rakip yoruluyorsa? ben tv bşaında sıkılıyorsam bunların aynı yerde yaptıgı 1200 pastan, banane rakip yoruluyorsa? tiplere bak ya? futbol bi bakıma atak demek, hız demek, heyecan demek... tv başında izliyosunuz şimdi yayıla yayıla "ulan adamlar güzel pas yapıyo. neyse onlar pas yapadursun bende tuvalete gidiyim" hayır abi!!! eğer bir futbol zevk veriyorsa o maçta tuvalete gidemiceksin!! o maçta çayını bile içerken gözün tv de olacak!! bune lan yeter artık barcelona her yerde savunuluyor yeter lan yeter!! her barcelona maçında arkadaşlarımla muhabbetten muhabbete atlamaktan sıkıldım artık. çünkü izlicek bişi yok. sadece pas.. bi de messi cıkıyo arada çeviriyo bişiler yapıyo. gol falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 bu maçlar için linkl vermek yasak değildi sanırım, http://www.ustream.tv/channel/lsh-ro-real-barca ingilizce hem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 yalnız real madrid çok daha kaliteli oynuyor, direk ve hızlı ataklarla golü arıyorlar. %75 %25 bir topla oynama üstünlüğü vardı Barcelona'nın 10 dakika önce ama Real Madrid çok daha fazla yokladı kaleyi, 2-3 net atakta harcadılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 senin zevkine göre futbol oynayacak değiller, adamların işi o.doğal olarak da kazanmak için oynayacaklar. chelsea,inter sıkışınca 10 kişiyle 11 kişiyle defans yaptığı zaman zevk alıyormusun peki merak ediyorum ? bu sorumun cevabına kesin olarak cevap ver. ayrıca barçayı savunmakla ilgisi yok, futbola profesyonel bakan herkes aynısını söyler. barça tabiki savunulacak. ilk yarıdaki barcelona 5-0 real madrid maçını hatırlatırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 yalnız mourinho bir kez daha futbol zekasını konuşturdu. Pepe'den DMC olur mu dedik, adam bildiğin Barcelona'nın ataklarının dörtte üçünü kesti tek başına, üstüne üstlük 2-3 kontra başlattı. Adamı bayağı adapte etmiş oraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 said: chelsea,inter sıkışınca 10 kişiyle 11 kişiyle defans yaptığı zaman zevk alıyormusun peki merak ediyorum ? abi o anlık bişidi. ama barcelona bunu hep yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 oha ya, çizgiden çıkardılar topu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 real madrid tokatladı ilk yarı resmen, hani buradan kaybederlerse maçı cidden yazık olur. Adamlar az ve öz çıktılar, 6 korner kullandılar, 2-3 net kaçırdılar, bir tane çizgiden çıkarıldı topları, Barça'nın verilmeyen bir penaltısı da var gerçi ama onun dışında Messi'nin 2-3 dakika önce girdiği pozisyon hariç ciddi hiçbirşeyi yok. Harika oynuyor Real Madrid, Mourinho galiba ilk maçtan beri dersine pis çalışmış safdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 nerden kaybederlerse, sanki one gecti adamlar gol atip asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar