Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

El Clásico vol 1: R. Madrid - Barcelona 16.04.11 @ 23.00

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

escape said:

abi barcelona sırf pas. başka hiçbi bok yok yemin ederim!! yemin ederim sıkılıyorum aynı yerde 200 pas olunca. real madrid, adamlar tak tuk gidiyorlar atağa cıkıyorlar gol olursa olur olmazsa dön geri. barcelona oyun taktiği ciddi anlamda sıkıyo beni.

rakibi yormak nedir bilirmisin ? işe yaramıyorsa, ondan mı bu adamlar alabileceği tüm kupaları alıyorlar bir sezon içinde

hem fiziksel üstünlüğün yanında, psikolojik olarak da rakip çöküyor, topun kendisinde olmadığı her dakika rakibin morali ve motivasyonu iniyor.
Sosyal ağlarda paylaş

banane lan rakip yoruluyorsa? ben tv bşaında sıkılıyorsam bunların aynı yerde yaptıgı 1200 pastan, banane rakip yoruluyorsa?

tiplere bak ya? futbol bi bakıma atak demek, hız demek, heyecan demek...

tv başında izliyosunuz şimdi yayıla yayıla "ulan adamlar güzel pas yapıyo. neyse onlar pas yapadursun bende tuvalete gidiyim"

hayır abi!!!
eğer bir futbol zevk veriyorsa o maçta tuvalete gidemiceksin!! o maçta çayını bile içerken gözün tv de olacak!!

bune lan yeter artık barcelona her yerde savunuluyor yeter lan yeter!!

her barcelona maçında arkadaşlarımla muhabbetten muhabbete atlamaktan sıkıldım artık. çünkü izlicek bişi yok. sadece pas.. bi de messi cıkıyo arada çeviriyo bişiler yapıyo. gol falan..
Sosyal ağlarda paylaş

senin zevkine göre futbol oynayacak değiller, adamların işi o.doğal olarak da kazanmak için oynayacaklar.

chelsea,inter sıkışınca 10 kişiyle 11 kişiyle defans yaptığı zaman zevk alıyormusun peki merak ediyorum ? bu sorumun cevabına kesin olarak cevap ver.

ayrıca barçayı savunmakla ilgisi yok, futbola profesyonel bakan herkes aynısını söyler. barça tabiki savunulacak.

ilk yarıdaki barcelona 5-0 real madrid maçını hatırlatırım.
Sosyal ağlarda paylaş

real madrid tokatladı ilk yarı resmen, hani buradan kaybederlerse maçı cidden yazık olur.

Adamlar az ve öz çıktılar, 6 korner kullandılar, 2-3 net kaçırdılar, bir tane çizgiden çıkarıldı topları,

Barça'nın verilmeyen bir penaltısı da var gerçi ama onun dışında Messi'nin 2-3 dakika önce girdiği pozisyon hariç ciddi hiçbirşeyi yok.

Harika oynuyor Real Madrid, Mourinho galiba ilk maçtan beri dersine pis çalışmış safdsdf
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...