Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

şerefsiz bir doktor ve onun yancısı eczacı

mokoko

Öne çıkan mesajlar

bu bisi degilki

benim anneannem yeni kalca ameliyati oldu kartal develt hastanesinde, kirildiktan 10 gun sonra anca ameliyat ettiler, kalca kiriklarinda acil mudehale cok onemli ama ne olduysa oldu tabi, kemik yanlis kaynamis gak guk sonuc artik ayaga kalkamiyor ameliyattan sonra, e yas olmus 87 zaten kafa gitmis komple cokda ustunde durup ugrasamadik, kendimi yurumuyor yoksa kemiktemi sorun var tespit edemediler

ama asil mesele sey, hastaneden taburcu oldu ve taburcu olduktan sonra ilaclarini almaya gittigimzide eczaneden girdiler sisteme hala hastanede yatiyro gozukuyordu, kulak yikamadan tutun goz terapisine birsuru sey yazmislar catir catir aldilar parasini aldilar SGK dan tabi, bicak parasi zimba parasi deginmiyorum bile

sikayet ettik haliyle sonuc cikmadi asdfas

deal with it durum direk

beni turk doktorlarina emanet etmeyin diyorum baska bisi demiyorum, neremiz dogruki saglik sistemi dogru olsun, bizden diye yerlestirilmis badem biyikli bashekimler fink atiyor hastanelerde
Sosyal ağlarda paylaş

Abi doktor olayı resmen esnaflığa döndü artık. Tanımadığın doktora gitmeyeceksin.

Misal, genel cerrahi için Bursa'da 2 doktordan başkasına gitmem. Önce gemlik devlet hastansi, olmazsa bursa devlet hastanesinde birer doktor, ismini verip de şimdi kimseyi burdan efendim.

KBB, öyle
Fizik tedavi, öyle.

Ya önceden gidip memnun kaldığın, ya da tanıdığından falan öğrendiğin doktora gideceksin. Onun dışında aman abi.

Bide, performans, ek ücret falan yokken de havada karada öpüyordu doktorlar. O zaman seni dolandırıyorlardı muayenehane diye, şimdi devleti dolandırıyorlar. Sadece okun yönü değişti, avcı aynı kafaya sahip. Kıçıkırık bi anestezi uzmanının geniz eti ameliyetı öncesi hastanede muayene ederken bana resmen kalp yetmezliği hastası gibi muamele edip, muayenehanesine gittikten sonra steteskop ile 1 dk dinleyip "hmm önemli birşey değil basit bi üfürüm sesiymiş" demesi aklımdan çıkmaz misal sdfg
Sosyal ağlarda paylaş

Ardeth said:

başlık yanlış olmuş "şerefsiz bir doktor ve onun yancısı eczacı" olacaktı. nasıl da hemen bir olay sonrası genelleme yapılmış akıl almaz bir durum yani (annem eczacı sdf)

kusura bakmayın o gazla ole açmışım başlığı anlatmak istediğim suydu tam olarak

SeaGle said:

bütün doktorlar şerefsiz dememiş adam, "şerefsiz özelliklerini taşıyan doktorlar" anlamında bi sıfat tamlaması kurmuş eheüheah

şimdilik bi haber yok bakalım bişi çıkıcak mı...
Sosyal ağlarda paylaş

Redeagle said:

Şu anda bile böyleleri var. Bu sınav cevaplarının dağıtılma olayları doktorlara kadar uzanınca çok eğlenceli olacak bence. Yükseklisansı, doktorluk sınavını cemaatçi kopyasıyla ile geçmek zorunda kalan heriflere çocuk falan teslim edicez.

çocuğunuz öldü ama İLK FATİHASINI OKUDUK HİÇ GECİKTİRMEDİK.

ZAMANINDA MÜDAHALE,DOĞRU DUA RUH KURTARIR(tu)
Sosyal ağlarda paylaş

Babam doktor olduğu için az çok biliyoruz durumları, arapsaçına çevirdi AKP sağlık işini.

Şu an kasamayacağın size anlatmaya, pek te anlatasım yok zaten de akıl mantıkla uzaktan yakından alakası olmayan düzenlemeler yapıldı.

Memnun değilseniz doktoru suçlayacağına gidin hükümete birşey yapın.
Sosyal ağlarda paylaş

Aket-Atum said:
Memnun değilseniz doktoru suçlayacağına gidin hükümete birşey yapın.

doktoru açlığa sefalete terkedince, bazı doktorlar da ister istemez gidiyor sistemin açıklarını kullanarak kendini doyurmaya çalışıyor.

bu tip şeyleri yapan herkes hırsızlık olsun ya da titansaadetzinciri gibi zengin olayım maksadıyla yapmıyor.

hani yemin basmış diyoruz da, doktorlar da insan.
Sosyal ağlarda paylaş

Her doktor çok zengin demiyorum
Öyle birşey demişliğim yok konu içinde de, daha önce de.

Muayenehane açmayan, açsa da insaflı olan doktorlar var. Sırf para koparmak için muayenehanesine çağırmayan doktorlar var. Bunları göz ardı etmiyorum.

Ama kalkıp "doktorları açlığa mahkum bırakırsan" demek çok abes değil mi? En kötü kazanan doktor bile "açlık" diye tanımlayabileeğimiz sınırın dışındadır.

Her doktor para basmıyor, onu gözlerimle görüyorum küçük bi ilçede yaşadığım için de, doktorlar açlık çekiyor tribine girmek çok garip. Kaldı ki bu işi yapan doktorlardan daha fena durumda insanlar var ve bunlar dolandırıcılık yollarına sapmıyor. "Bu dolandırıcılığı yapanların" şerefsizliğini bahane kaldırmaz, kaldı ki açlık çekiyorlar falan zaten hiç kaldırmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...