Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 zeper said: (tu) Baggio said: Tapınak Şovalyeleri'nin kökünü kazıdık biz Haşhaşi'ler olarak, dünyayı biz yönetiyoruz. İstanbul'daki lideri de benim. We work in the dark, to serve the light. We are Assassins. biri assassin's creed oynamış captain obvious to the rescue! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Nothing is true; everything is permitted. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Aradıgın zamam bulamazsın ezioyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 illumianti vs charlie sheen fight http://buttonpushingmonkey.files.wordpress.com/2011/03/charlie-sheen-warlock.jpg http://images1.memegenerator.net/ImageMacro/6008218/High-Priest-Vatican-Assassin-Warlock.jpg?imageSize=Medium&generatorName=Charlie-Sheen-Winning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 en son lara croftun babası buraya üyeydi galiba laracroft demişken BONUS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Klapaucius said: illüminati falan hikaye lan kurgu o süpersin.. nasıl aklıma gelmemişti ki bu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 gece gece uyutmadi adam beni. saatlerce sitelerden cikamadim arkadas. cahil ve mutlu olmak iyidir:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 TD)Pentagram said: en son lara croftun babası buraya üyeydi galiba laracroft demişken BONUS ergeg kolu gibi bu damarli damarli iykk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 illüminati mi kaldı? ASSASİNO! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 korkmayın hiç bişey yapamazlar ben varken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Yok falan denilmiş. Beyler şimdi yok zamanında ciddi ciddi varmış uydurma degil bu oyunlar filmler bunları biliyoruz dimi? 1400ler italya degil elbette :D ama ciddi ciddi rockefeller ve rothschild midir nedir onlar amerika başlarken yapmışlar paralara falanda basmışlar sonra onlar ölünce trılyoner cocukları kendını karılara kızlara vermişler bırakmışlar sıf isimde kalmış . Sonra biri agzından kaçırınca vakti zamanında bunlarda hemen dagıtmışlar grubu yok kardeşim kurgu bunlara baglamışlar hatta para basıp filmini oyununu kitabını falanda yaptırmışlar ki daha kurgu dursun. Tabii 1. 2 satırlık paragraf fact iken 2. uzun paragraf tamamen kaynak arka tarafım olarak yazılmıştır bu 3. olanda 2. olanı izah etmek için yazılmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valerius Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 bunları okuyup etkilenen insanlar var mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 tam liseliler topigi olmus bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madjid Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 illuminatinin mına koyyim. assassin creed süper oyundu ama ya. bi trilogy ancak bu kadar hakkını vermiş olabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 İlluminati degil ama bu gizli toplanıp sohbetler maklubeler falan olan bir tarikat vardı neydi o rodos şovalyeleri falan mıydı cıkartamadım o tarikat için işte çok tehlikeli diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 hahah maklube seal var böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Hatta codex pages dediklerini bir açıp okiim dedim ben o adamların hepsi arapça dua çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Bu arada bunlarla dalga gecıyoruz beyler ama gerçekten masonluk var. Bildigim kadarıyla masonlugun amacı belırlı bir miktar para odeyıp zengin oldugunu (tamam sabancı degil işte fakir degilsin) ıspatlayıp sonra senın gıbı ınsanlarla tanısıp beraber iş yaparak daha cok kazanmak (pideci-fırın) tarzı para kazanmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 masonluk scientology gibin birşey en fazla, zengin özentiliği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Zaten illuminati onun bir adım ötesi :D Manav hasan + Fırıncı Ahmet + Restoran sahibi Mehmet= Mason Rockefeller + Rotcshild = İlluminati :D aslında gizli saklı bişi yok aynı seyı yapıyolar ama daha buyukler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 ya da bosver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 illüminati ye gerek yok zaten dünya yönetimi de bir avuç insanın elinde. Bunun için illa gizli saklı olmaya gerek yok netice itibari ile sistem kapitalizm hali ile hüküm sürenlerde şirketler topluluğu oluyor.Sektöründe tekel veya tekele yakın konumda olan şirketler o sektöre göre yönetimleri hatta hükümetleri bile rahatlıkla yönlendirebiliyor.Benzer sektör de ki şirketlerle toplaşıp bir ülkeye dair savaş kararı alabiliyorlar vs.Mesela silah,petrol ve alt yapı vs gibi şirketlerin belirli paradigmalara göre yaptığı anlaşmalar bunun içerisinde yer alabilir. Yani uzun lafın kısası bu şirketlerin de başında meclis yok hali ile tepe nokta da şirket sahipleri yer almakta veya şirketin hissesinin büyük bölümünü bulunduranlar yer almakta hali ile işin özünde aslında çok az bir kişi dünyayı yönetmekte ve bu da kabak gibi orta da.Kısacası müneccim b.ku yemenize gerek yok,dünyayı yönetmek içinde illüminati ye gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Bi zamanlar takip ettigim bu adam, bayaa asmis isi. Genis kitlelere yayilmis, uslubunu degistirmeden:) Oku abicim, sacma da gelse oku. Gercekten fikir sahibi olup butununu anladiginizda, bu olaylarin pekte raslanti olmadigini anliyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 İlluminati benden sorulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 +18 diye başlık vardı liseli olduğum için okumadım 18+ dese okurdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar