Esh Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 tayfur deneme yapiyo abi, boyle berabere kalacaksak iyi yine. sensible oynamiyo en azindan, baggio sakatlaninca maldiniyi forvete cekmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 tayfun hocanın testiri oldu ikinci yarı yazık oldu 4. hademde hata yaptı yanlız umarım sorun olmaz o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Holy said: İsmail, hakan balta ile olan yarışında bir adım öne geçti bugün; bakalım hakan bu hafta nasıl cevap verecek? lulz. asdadasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Boşa uğraşmayın ya, cenabetlik var işte beşiktaşın üstünde, kabullenin geçsin. Biz öyle yaptık sakin sakin izliyoruz maçları işte. Gerçi sizinki daha kötü 2-0 öne geçip ümit falan veriyor başta :) Hatta cenabetliğin sebebi de belli, başka ne olacaktı zaten? LGS gibi bunun da şifresini çözmüşler: [F] errari [E] rnst [N] ecip [E] krem [R] üştü [B] obo [A] lmeida [H] ilbert [C] enk [E] rsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Ben bir şeyi anlamadım maç boyu neden kupayı al Fenerbahçe falan diye bağırdılar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 lig tv küfürleri sansürlüyormuş diğer takımların ettiği ama çarşınınkileri sansürlemiyormuş. ona tepki olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 LucifeL said: Ben bir şeyi anlamadım maç boyu neden kupayı al Fenerbahçe falan diye bağırdılar? kümede kal kümede kal galatasaray die tempo tuttular 2-3dk sonra kupayi al fenerbahce diye (türkiye kupasina itafen) tempo tuttular yine 2-3dk.. özellikle kasimpasa macainda 90dk besiktasa kufur edilmesi ve ligtv'nin sesi kısmamasi.. carsi daha agzini acar acmaz senin kıslmasna tepki olarak.. kufursz tezahürat yaptlar.. ben biliyorum ama staddayken yine bazi yerlerde ses kıslms die msj geldi yandaki arkadasa.. bide sesi kissana sesi kıssana ibre ligtv die tempo tuttular :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Rewendor said: Boşa uğraşmayın ya, cenabetlik var işte beşiktaşın üstünde, kabullenin geçsin. Biz öyle yaptık sakin sakin izliyoruz maçları işte. Gerçi sizinki daha kötü 2-0 öne geçip ümit falan veriyor başta :) Hatta cenabetliğin sebebi de belli, başka ne olacaktı zaten? LGS gibi bunun da şifresini çözmüşler: [F] errari [E] rnst [N] ecip [E] krem [R] üştü [B] obo [A] lmeida [H] ilbert [C] enk [E] rsan Ahah super denk gelmis bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 tövbe ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Rewendor said: [F] errari [E] rnst [N] ecip [E] krem [R] üştü [B] obo [A] lmeida [H] ilbert [C] enk [E] rsan hahahaha ne güşldüm yaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar