Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK - Gençlerbirliği | 15 Nisan 2011- 20:00

Llama

Öne çıkan mesajlar

Boşa uğraşmayın ya, cenabetlik var işte beşiktaşın üstünde, kabullenin geçsin. Biz öyle yaptık sakin sakin izliyoruz maçları işte. Gerçi sizinki daha kötü 2-0 öne geçip ümit falan veriyor başta :)

Hatta cenabetliğin sebebi de belli, başka ne olacaktı zaten? LGS gibi bunun da şifresini çözmüşler:

[F] errari
[E] rnst
[N] ecip
[E] krem
[R] üştü
[B] obo
[A] lmeida
[H] ilbert
[C] enk
[E] rsan
Sosyal ağlarda paylaş

LucifeL said:

Ben bir şeyi anlamadım maç boyu neden kupayı al Fenerbahçe falan diye bağırdılar?

kümede kal kümede kal galatasaray die tempo tuttular 2-3dk sonra kupayi al fenerbahce diye (türkiye kupasina itafen) tempo tuttular yine 2-3dk.. özellikle kasimpasa macainda 90dk besiktasa kufur edilmesi ve ligtv'nin sesi kısmamasi.. carsi daha agzini acar acmaz senin kıslmasna tepki olarak.. kufursz tezahürat yaptlar.. ben biliyorum ama staddayken yine bazi yerlerde ses kıslms die msj geldi yandaki arkadasa.. bide sesi kissana sesi kıssana ibre ligtv die tempo tuttular :)
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Boşa uğraşmayın ya, cenabetlik var işte beşiktaşın üstünde, kabullenin geçsin. Biz öyle yaptık sakin sakin izliyoruz maçları işte. Gerçi sizinki daha kötü 2-0 öne geçip ümit falan veriyor başta :)

Hatta cenabetliğin sebebi de belli, başka ne olacaktı zaten? LGS gibi bunun da şifresini çözmüşler:

[F] errari
[E] rnst
[N] ecip
[E] krem
[R] üştü
[B] obo
[A] lmeida
[H] ilbert
[C] enk
[E] rsan

Ahah super denk gelmis bu.
Sosyal ağlarda paylaş