Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mahmutbey'i kitledim.

jacabo

Öne çıkan mesajlar

ilk kazami yapmis bulunmaktayim, hala garip hissediyorum.
olayi anlatiyim mahmutbey giselerden hadimkoy'e dogru yol almak uzere en sagdaki ogs den gectim.
giselerden sonra 3 seride dusuyor yol.
en sag seride girdim, girmemle beraber aynadan orta seritten yaklasan kamyonu gordum.
Napiyor bu diyene kadar sol kapidan degdirdi. Ben hala cekilir simdi kenara ceker bakariz derken, herif iyice girdi o anda noluyor demeye kalmadan onune aldi beni biraz surukledi sonra beni orta seride atti. orta seride kaydigimi farkedemedim bile o sokla
arabalardan inildi zart zurt.

bugun serin bi hikaye yasamis bulunmaktayim.

ne fena biseymis yahu.

az sonra fotolari da koyucagim

Sosyal ağlarda paylaş

Geçmiş olsun kardeşim. 8 senedir haftada 6 gün mahmutbey gişelerden girip hadımköy gişelerden ve günün ilerleyen saatlerinde çorludan çıkıp akşam tekrar aynı yoldan dönerim. Gişeleri yaparken pek çok yerde olduğu gibi mühendislik hataları var. Muhtemelen mühendisler yapmamış ya da yapmışlarsa saçma sapan plan yapmışlar. Çok büyük tehlike atlatmışsın. Benden sana tavsiye, sadece gişelerde değil, aynı zamanda bütün ana yollarda kamyonlara, otobüslere, minibüslere, taksilere söylediğim sıra ile dikkat et. Kamyon şoförleri genelde hem yorgun ve hem de cahil insanlar oldukları için altlarındaki 15-20 tonluk araçların gazına basınca gittiğini ama frene basınca anında durmayacağını kavrayamıyorlar.
Neyse, ilk kaza insana olayın ciddiyetini daha iyi anlatır. Mevzu sadece senin dikkatli olman değil, karşıdakinin de dikkatli olması. Dolayısıyla öyle tartışmalardaki gibi ben haklıyım, hatam yok demenin bir faydası yok, Allah korusun, hatan olmasa da kaza sonucu sakat kalabilirsin ya da hayatını kaybedebilirsin.

Tekrar geçmiş olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada butun sisteme kufur ettim .

kazadan sonra baktim 1 2 saat icinde kolum bacagim filan agriyor ne olur ne olmaz diye hastaneye gittim.

sordular soyledim kaza olmustu sonra bi agri basladi bi kontrol edebilirmisiniz diye.

doktor sonra birsey cikmasin diye biton rontgen cektirdi.
cikicam veznedeki kadin saglik sigortanizla irtibata gecmemiz lazim kaza tutuanagini ruhsati falan filan herseyi istedi, iyi dedim.

bunlarla ugrasirken telefon caldi, polisti arayan, o da beni azarliyor kardesim niye gidiyorsun hastaneye diye. Alkol testi filan lazim simdi ama ustunden 2 3 saat gecmis onuda yapamayiz.
En sonunda benimde salterler atti bende herife cikistim sustu kapatti telefonu.

Sonra saglik sigortasi alkol testi istedi hastaneden, hastane yapmiyormus. 2 saat filan saglik sigortasindan onay bekledik. Doktor kagida alkollu gozukmuyordu bile yazmiyor basina kalmasin birsey diye. en sonunda kosullu onay verdi saglik sigortasi oyle cikabildim hastaneden.

Polis evraklarla ugrasmak istemiyor, doktor basina birsey kalsin istemiyor, saglik sigortasi parayi odemek istemiyor.

sicarim boyle sisteme
Sosyal ağlarda paylaş

Abi cok gecmis olsun. Buyuk araclarin hemen hepsinde var bu sorun. Adamlar oralarin agasi oldugundan "nasilsa cekilir" kafasiyla bakmiyor sagina soluna.

Hastaneye gelebilecek kadar ayigim yetmez mi deyiverseydin denyoya. Zamaninda gelip yapsaymis testini dingil.
Sosyal ağlarda paylaş

geçmiş olsun ya, sigorta şirketleri hep öyle. kağıt üstünde çok önemlilermiş gibi ama gerçekte nerdeyse hiç işe yaramıyolar özellikle yurt dışı seyahat sağlık sigortası.. aman allahım ben parayı vercek mişim de önce, sonra burdaki belgeleri ingilizceye çevirip onlara aslını göndercekmişim 356 çeşit belgenin, sonra beyfendiler karar vercekmiş de olur derlerse bana parayı gönderceklermiş. ulan ölsem kalsam yoğun bakımda olsam yandık..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...