Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hediye getirdigin cikolatadan yenir mi?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bole bi ortama getirdigin seyden yeniyomuydu yaw?

bi ara bi karitatur gormustum,
istemeye gidiyo oglan elinde cikolata fln, sonra getirdigi cikolatadan yiyodu fln, ev sahibide vay okuz vay fln diyodu,

ogun bugundur piskolojime girdi lanet karikatur,

napiyoduk lan simdi :D
Mesaj tarihi:
ha illa yemek istiyosan çayla birlikte yeriz diye aldım dersin verirken. tabi çok resmi bir durum değilse.

hem böylece ev sahibini zehirlemek gibi bir amacın olmadığını da belli etmiş olursun.
Mesaj tarihi:
sen çikolatayı götürürsün.ev sahibi paketi açıp sana ikram ederse atarsın agzına bi tane

öbür türlü madem sen yiyicen hepsini niye getirdin derler adama :)
Mesaj tarihi:
yenir. hatta getirilen şey ikram edilir misafirlere. o yüzden hani size gelmiş pasta, börek,çörek nasılsa önceden kalma olanlar var. onları veriyim bunlar bana kalsın diyorsanız ayıp ediyorsunuz bilesiniz.

çok canım çekerek aldığım pastadan yiyememiştim bi sefer misafirliğe gittiğimde. ona göre ayağınızı denk alın sdfs
Mesaj tarihi:
mesela tam kalkarken laf olsun diye daha karpuz kesecektik diyen olursa hemen geri oturmamak bi dahaki sefere demek lazım. geri oturursun aslında karpuz felan yoktur çok komik şeyler olur o zaman :D
Mesaj tarihi:
barbu said:

yenir. hatta getirilen şey ikram edilir misafirlere. o yüzden hani size gelmiş pasta, börek,çörek nasılsa önceden kalma olanlar var. onları veriyim bunlar bana kalsın diyorsanız ayıp ediyorsunuz bilesiniz.
/quote]
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
geçen aklıma geldi. mesela baklavasına halı saha maçını kazanınca baklavadan kaybedenlere ikram ediliyor mu? kaybedenler bizede verin diyor mu?
Mesaj tarihi:
Madem kutuyu açıyorsun niye çikolatayı yiyiyorsun
madem çikolatayı yiyiyorsun kutuyu niye açıyorsun

yok kutuyu açmış olmasan

http://www.youtube.com/watch?v=QaHu-77_WNM&feature=related
Mesaj tarihi:
kızı istemeye gittiniz
ayakkabıları çıkardın dışarda, çikolatayı verdin falan tamam güzel
sonra diceksin ki kızı verin yoksa size çikolata falan yok diyip ölüceğini bilsen bile küfredip dalıcaksın, yoksa vermezler kızı silik karakterli adama
çikolata endorfin salgılatır ayrıca en güzeli önceden yiyip gitmek
hayırlı baryamlar
  • Yeni Oluştur...