Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 şimdi farkettim balkona hava almaya çıkınca. uzaktaki benzin istayonu tabelası, sokakta park halindeki araba plakaları falan hafif bulanık görünüyor, hani sanki paintte düşük çözünürlüklü resmi alıp büyütürsün ya, aynen öyle. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 tv izleyince oluo o gecer biraz sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 ben hergün oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 astigmat da olabilir belli olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sahasrara Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 astigmat olanlarla arkadaş bile olmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 =| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Üşütüysende olabiliyor o ilerideki nesneleri bulanık görüyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 astigmatlar daha iyi sevişiyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 bilgisayar başında çok kalırsam oluyor bana da haliyle ekran başında çok durma geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 photographer said: astigmatlar daha iyi sevişiyomuş olaya bakıp "hmm hatun çok güzel" diyemiyorsun da ondan.. gerçi çirkinlerle de yapabilirisn bu durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Aramıza hoşgeldin, Yeni farkettiğin ve görme konusunda seni şimdilik ufak bi sıkıntıya sokacak olan durum, bir süre sonra hayatının ağzına sıçar hale gelecek. Öyle ki, zaman gelecek tuvalete gözlüksüz girdiğin zaman deliği tutturamayacaksın. Karşına babanı koysalar tanıyamayacaksın. Yüzmeye gittiğinde denizin tam olarak hangi noktasında olduğunu bile farkedemeyeceksin. Zaman gelecek, "numaralı deniz gözlüğü mü yaptırsam lan acaba?" diye düşünmeden edemeyeceksin. Çok kötü bişey bu. 4 küsür numaraya ulaşınca hayatındaki en önemli varlık gözlüğün olacak. Emin ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Senelerce televizyonu maksimum 1 metre uzaklıktan izledim. Küçüklüğümden beri bilgisayar başında minimum 3 saat geçirdim. Bozmaya kasıyorum gözlerimi. Sırf gözlük takabilmek için sdfjksd. Bozulmuyo lan. Ailedeki herkesin gözü bozuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 SeaGle said: Aramıza hoşgeldin, Yeni farkettiğin ve görme konusunda seni şimdilik ufak bi sıkıntıya sokacak olan durum, bir süre sonra hayatının ağzına sıçar hale gelecek. Öyle ki, zaman gelecek tuvalete gözlüksüz girdiğin zaman deliği tutturamayacaksın. Karşına babanı koysalar tanıyamayacaksın. Yüzmeye gittiğinde denizin tam olarak hangi noktasında olduğunu bile farkedemeyeceksin. Zaman gelecek, "numaralı deniz gözlüğü mü yaptırsam lan acaba?" diye düşünmeden edemeyeceksin. Çok kötü bişey bu. 4 küsür numaraya ulaşınca hayatındaki en önemli varlık gözlüğün olacak. Emin ol. Yazını okuyunca şööyle refleks olarak camdan uzağa bakma ihtiyacı hissettim :D, bildiğin gözüm için tırstım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 gözlük takmak için gözlerini bozmana gerek yok. normal camlı bir gözlük tak. çok sıkışırsan gözüm bozuk dersin yoruluyo dersin. ama hele bi gözün bozulsun ondan sonra gör dünyanın halini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 hayır 1.5 metreden altyazılı film izlemek bile işkence oluyor gözlüksüz veya lenssiz ondan diyorum. boşa dert. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Meslek icabi gunde 8 saat sonra da evde 4 saat minimum 12 saat bilgisayar başında biri olarak bozulmayan gözlerime.. bu genlerin sahipleri anneme babama sevgiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 SoulCube said: gözlük takmak için gözlerini bozmana gerek yok. normal camlı bir gözlük tak. çok sıkışırsan gözüm bozuk dersin yoruluyo dersin. ama hele bi gözün bozulsun ondan sonra gör dünyanın halini. Ya evet de ne o öyle ezik gibi sdfg. Takmam ben öyle gözlük. Gözümün bozulması şart. Yok şaka yapıyorum ya bozulmasın tabi. Şahin gözü gibin gözlerim var. Ama gözlüğü seviyorum, neyse milyon tane güneş gözlüğüm var zaten onlarla gideriyorum gözlük takma ihtiyacımı sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 benim gözler 12 yıldır falan miyop 1.5 2 civarı ikiside 1-1.5 civarıda astigmat var. gözlük kullanmıyorum. lensde kullanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Selam gözlüğümü çıkarınca 50cm dibime gelmeniz lazım sizi tanıyabilmem için numaran 2.5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Benim gözlerim 1.75 2 miyop astigmat, her şeyi görüyorum ben. Var gözlüğüm canım isteyince takıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 3.25 3.50 miyop 0.50 0.75 astigmatim var gozluk veya lens olmadan bulent ersoyla adriana limayi bile ayirt edemiyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 valla bende ufak numara miyop ve astigmat var(0.75 0.75 iki göz de), sadece araba kullanırken takıyorum gözlük, tabelaları okuyamıyorum yoksa yol ayrımına yaklaşana kadar fdsjh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 selam 0.5 hipermetro+asitgmat var dendi baş ağrılarıma cevap bu dendi. ortaokul boyunca taktım gozluk 4-5 tane kırdım/kaybettim sora nıetakıomolmbenbunu dedim. Çıkardım rahatladım. sorun olmaz umarım ılerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 miyop cok kötü bişi.astigmatta varsa çok bulanıklaştırıyor ameliyat olun hayatı hd kalitesiyle yaşayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 photographer said: astigmatlar daha iyi sevişiyomuş (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar