Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

galiba miyop oldum

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Aramıza hoşgeldin,

Yeni farkettiğin ve görme konusunda seni şimdilik ufak bi sıkıntıya sokacak olan durum, bir süre sonra hayatının ağzına sıçar hale gelecek. Öyle ki, zaman gelecek tuvalete gözlüksüz girdiğin zaman deliği tutturamayacaksın. Karşına babanı koysalar tanıyamayacaksın. Yüzmeye gittiğinde denizin tam olarak hangi noktasında olduğunu bile farkedemeyeceksin. Zaman gelecek, "numaralı deniz gözlüğü mü yaptırsam lan acaba?" diye düşünmeden edemeyeceksin.

Çok kötü bişey bu. 4 küsür numaraya ulaşınca hayatındaki en önemli varlık gözlüğün olacak. Emin ol.
Sosyal ağlarda paylaş

SeaGle said:

Aramıza hoşgeldin,

Yeni farkettiğin ve görme konusunda seni şimdilik ufak bi sıkıntıya sokacak olan durum, bir süre sonra hayatının ağzına sıçar hale gelecek. Öyle ki, zaman gelecek tuvalete gözlüksüz girdiğin zaman deliği tutturamayacaksın. Karşına babanı koysalar tanıyamayacaksın. Yüzmeye gittiğinde denizin tam olarak hangi noktasında olduğunu bile farkedemeyeceksin. Zaman gelecek, "numaralı deniz gözlüğü mü yaptırsam lan acaba?" diye düşünmeden edemeyeceksin.

Çok kötü bişey bu. 4 küsür numaraya ulaşınca hayatındaki en önemli varlık gözlüğün olacak. Emin ol.

Yazını okuyunca şööyle refleks olarak camdan uzağa bakma ihtiyacı hissettim :D, bildiğin gözüm için tırstım.
Sosyal ağlarda paylaş

SoulCube said:

gözlük takmak için gözlerini bozmana gerek yok.
normal camlı bir gözlük tak. çok sıkışırsan gözüm bozuk dersin yoruluyo dersin.

ama hele bi gözün bozulsun ondan sonra gör dünyanın halini.

Ya evet de ne o öyle ezik gibi sdfg. Takmam ben öyle gözlük. Gözümün bozulması şart. Yok şaka yapıyorum ya bozulmasın tabi. Şahin gözü gibin gözlerim var. Ama gözlüğü seviyorum, neyse milyon tane güneş gözlüğüm var zaten onlarla gideriyorum gözlük takma ihtiyacımı sdf.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...