Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fail olmayı bile başaramadım: Episode 2

acilmisti

Öne çıkan mesajlar

kaçıranlar için
Previously on Fail olmayı bile başaramadım

evet, bir önceki konuda topluca gazı vermiştiniz, yaptığım hataları anlamıştım. gururla olayın bir sonuca bağlandığını ve devamında neler olduğunu anlatmaya başlamak istiyorum. spoiler olmasın diye çat diye özet yazmıyorum. biraz daha kısa olsun diyenler sadece son 2 paragrafı okuyabilir.

son olaydan 2 gün sonra gideceğimi söylemiştim tekrar konuşmak için, öyle de yaptım. buradan aldığım gazın yararı oldu mu bilmiyorum fakat yine kendimi şartlandırmıştım. bim'e vardıktan sonra yine üç beş dk ortamı yan camdan gözetleyerek uygun boşluğu bekledim ve içeri daldım. kasanın boş olma durumuna göre atılım yapabileceğim yakınlığa ulaşıp kızla konuşmak için rahat olmaya çabalalıyordum fakat aşırı heyecan oluşmasına engel olamadım tabi. neyse boşluk bu boşluk dedim gittim kasaya. işte aldıklarımı geçirirken çat iki kadın spawn oldu hemen sıraya girdiler. of yine patlar bu iş dedim ama o sırada aklıma mükemmel bir fikir geldi (bim'de telefona kredi yükleniyor). yine göz teması kurarak (hep de temas kuruluyor yalnız, kenara yazın) "eee bir de şey, hmm" yaparken kredi mi yükleyeceksiniz dedi hemen (konuşamıyorum lan harbiden, aşırı mal bi durum oluşuyor karşısındayken). "e ehe, evet" diye karşılık verdim sessizce, hemen diğer kasaya geçti, ardından da ben. hattı ve numarayı sordu, söyledim. onaylamak için ikinci kez sordu, tam söyleyecekken biraz gülümseyip kendisi girdi. bu noktada "ulan yoksa fişe yazma mallığımı gördü mü?" diye ufak bi endişelenme oldu tabi bende. neyse başka bi olay olmadı, zaten kadınlar var diye bi bok yapamadım çıktım. yine bir yandan kadınlara küfrederek aldığım 2 litrelik kolayı çöpe attım, sütü de açtım içiyorum bi köşede. yine kapanma saatleri, yine girsem mi diye düşündüm, sonra kapanışı bekleyeyim bakalım birisi bunu bekliyor mu çıkışta görmüş olurum dedim. yarım saat bekledim ama çıktığını görmedim fakat bim kapanmıştı (wtf).

sonra 1-2 gün gelmedi bu (tatil gibi bişi sanırım), dün gittiğimde oradaydı ama yine kapanış saatine yakın olsun mağaza boşalsın diye bi mekanda takılırken döndüğümde bim'in normalden erken kapanmış olduğunu gördüm (pazar olduğu için sanırım). FFFUUU efektiyle eve döndüm.

Ve bugün. Yine kendimi hayvanlar gibi şartlandırdım, öyle ki kızın kabul etmemesi umrumda değil. Bildiğin görev edindim yani, lan nasıl konuşamam ya falan diyorum kendime, öyle gazlardayım. Diğer yandan da ulan bu kadar söyleniyorum kendi kendime ama yine elim boş dönecem bu gece eve, biliyorum lan kendimi işte falan diyorum. Mekanın önünden geçtim şöyle bir, içeride müşteriler, kız da kasada. Daha erken diye yine bara gittim ama bu sefer 1 tane içtim. Hani o kadar içiyoruz para harcıyoruz, konuşmak için biraz daha yükümlülük olsun üzerimde diye. Neyse yine vakit geldi, çıktım bardan yürümeye başladım. Yine Bim'e yaklaştıkça aynı hisler büyümeye başladı; gazım uçuyor, endişelerim artıyor falan. Düşündükçe de direkt vazgeçmeye doğru gidiyorum (Hani yüksek bi yerden denize atlamayı düşünmek gibi bişi). Düşünme lan dedim. Olmadı. Neyse mağazaya kamyon gelmiş mal indiriyorlardı. Haydaa efektleriyle yürüyordum ve gitmesini bekleyecektim ki bu kapıdan çıktı kamyona bakmaya. E beni gördü, şu noktadan sonra vazgeçilmez diyip girdim. Yine 1-2 şey alıp kasaya gittim. Bu sefer tamamen boştu, mükemmel atmosfer, en iyi fırsat gerçekleşmişti. Ama kasaya yaklaşırken bile konuşamayacağımı biliyordum, ödeyip çıkıcam yine diyordum. Ürünleri geçirdikten sonra fiyatı söyledi. Yine sessizden sessizden "eee" yapmaya başlıyordum ki telefona kredi mi alıcaksın dedi. Bu arada deli gibi gözlerine bakıyorum yalnız, böyle "Kalalım daha bakışalım" dermiş gibi, sonra bozuyorsun tabi bu durumu garip kaçmasın diye. Neyse diğer kasaya geçtik yine, bu sefer telefon numarasında bir tahminde bulundu (GSM kodu için) ama tutturamadı. Eheh diyip söyledim numarayı, yine ikinci kez söylemeye gerek duymadan girdi ve yine 5 lira mı dedi (Herhalde lan zırt pırt kredi yüklüyorum 20 alacak değiliz, bi dünya tl oldu hesapta). Tam o sırada kıza ve yaptıklarına bakıyorum fakat birinin kasaya yaklaştığını da hissediyorum arkadan arkadan. Göz ucuyla baktım ve gelenin henüz duyamayacağı bi uzaklık olduğuna kanaat getirdikten sonra birden (Yemin ediyorum nasıl oldu bilmiyorum, belki biraz samimi davranmasının getirdiği bi gaz olabilir) "Bu arada, bi ara bir şeyler içmeye çıkar mısın?" dedim. Evet dedim bunu sonunda. Kısa bir duraksamadan sonra gelen cevap "Üzgünüm ama şansınızı kaçırdınız" oldu. İşte tam o an slow motion'a geçtik. Aklımda bunun ne anlama gelebileceğine dair senaryolar dönmeye başladı saniseler içerisinde, lan diyorum fişe yazdığım mallığı hakkaten de gördü mü, ya da bu süre zarfında başka biri mi kaptı kızı, ne demek lan bu, nasıl kaçırdım, ne şansı, şans ne demek lan... Sonra açıklama cümlesi geldi, "Benim erkek arkadaşım var".
Birden gerilim boşaldı, rahat bir şekilde diğer kasaya geçtik, bu arada bende "Ohh (Öyle mi)" ifadesi var. sonra kredi kartı şifremi girerken çıkan bir sorun için ufak bir konuşma geçti. Poşete koydum aldıklarımı iyi akşamlar dedim, cevap gelmedi, çoktan diğer müşteriye geçmişti.

Çıktım dışarı, öyle bir rahatladım ki, olup olmayacağı gerçekten de beni yoran şey değildi, üzerimden resmen bi yük kalkmıştı. Sırıta sırıta yürüyodum resmen ve aşırı derece rahattım, konuşmayı başardığım için. Ve cevaptan da (şans kaçırma falan), hani iyisin ama başkası var yorumunu çıkardım. Bilmiyorum siz ne dersiniz. Daha da gitmem oraya, zaten bir sonuca ulaşsın mal mal uğraşmayayım diye kasıyordum. Kız güzel gerçi ama öyle çok hoşlanma ya da sevme durumu olmadığı için sorun değil. Zaten gerçekten de sevgilisi olma durumu nedeniyle hiç bulaşmam bile. Oh. Level aldım lan bildiğin, teşekkür bile edecektim, bana çok iyi davrandın, bu ilk seferimdi diye. Ahah.
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.kolimarket.com.tr/ProductImages/113432/NKT_8690642211203_827.jpg

gidin bi alın, pişman olmazsınız. çok güzel lan.

"roket adam" said:

said:
Hani o kadar içiyoruz para harcıyoruz, konuşmak için biraz daha yükümlülük olsun üzerimde diye

böyle fakirlik görülmedi

yok ya, en ufak bi şeyle bile kendimi gazlamaya çalışıyorum o noktada.
Sosyal ağlarda paylaş

tl;dr
said:
"Bu arada, bi ara bir şeyler içmeye çıkar mısın?" dedim. Evet dedim bunu sonunda. Kısa bir duraksamadan sonra gelen cevap "Üzgünüm ama şansınızı kaçırdınız" oldu. Sonra açıklama cümlesi geldi, "Benim erkek arkadaşım var".
Birden gerilim boşaldı, rahat bir şekilde diğer kasaya geçtik, bu arada bende "Ohh (Öyle mi)" ifadesi var. sonra kredi kartı şifremi girerken çıkan bir sorun için ufak bir konuşma geçti. Poşete koydum aldıklarımı iyi akşamlar dedim, cevap gelmedi, çoktan diğer müşteriye geçmişti.

bim posetini kafana gecirip ciksaydin leen.
len tititi.
huni niyetine yani.
o kadar cile cektin su kiz icin.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
"Bu arada, bi ara bir şeyler içmeye çıkar mısın?" dedim. Evet dedim bunu sonunda. Kısa bir duraksamadan sonra gelen cevap "Üzgünüm ama şansınızı kaçırdınız" oldu. Sonra açıklama cümlesi geldi, "Benim erkek arkadaşım var".

bu kötü olmuş ya
Sosyal ağlarda paylaş

salıncakta bu akşam seks yapalım karikatürü gibi birşey vardı sonra adam bir mimik yapıp birşey diyip kızdan red cevabı alıyordu.

patide görmüştüm galiba.

hikaye ona benziyor.

gatım şehrinde bir stalker boy gösterdi gibi hissediyorum şu an. her köşe başında süt içenden şüpheleneceğim artık.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...