Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Smartphone Tavsiyesi

Loxias

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Ben de çok araştırdım, düşündüm.
Para önemli değildi.Şimdiye kadar çocuklara eşime değeri en az 400 tl bazıları 600 700 tl değerinde nokia telefonlar aldım.Hepsi de hiç kullanılmamış gibi temiz durumdalar.Ama ben Iphone almayı kafaya bayağı taktım.İnternette Galaxy S i farkettim.S2 çıkacak dediler ama hala çıkmadı.2 ay önce Galaxy S aldım.İçine 8 GB lık bir bellek ilave ettim.Çok kaliteli notebook um var(evde 3 PC) ama bu telefon hepsinden iyi çıktı.
Word belgelerini html dosyaları pdf dosyaları programla .epub uzantılı hale getirdim telefona attım.Şimdi telefon il halk kütüphanesi gibi.Android market o kadar çok uygulama sunuyorki insan alt satırlara bakamıyor yılıyor.Yükle kullan hoşlanmadın mı kaldır.Android linux tabanlı ve çok hızlı çalışan bir işletim sistemi.Telefon 2.2 froyo sürümü ile geldi.IPhone işçiliği kaliteli ama yazılım ve donanım güncelleştirmeleri yok gibi.Galakx S o gerçek bir "SmartPhone".Apple I Phone (ABD,) Samsung'a (Kore) çok kötü tosladı bu sefer.Hava atmak için IPhone iş yapmak için (bilgisayar kurduysanız) Galaxy S ya da S2.noktayı koydum.Saygılar...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...