Loxias Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 1250 TL civarlarında tercihen android işletim sistemine sahip telefon arıyorum. Aleti Türkiye'den alıcam. Ne zamandır piyasayı takip etmiyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 yanlış yere açmışım gerçi. mobile taşınırsa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 o fiyata hem performans hem pil ömrü (ki bu telefonlar için bence çok önemli sonuçta tam anlamıyla kullanamadıktan sonra smart olmasının bi esprisi kalmıyor) samsung un Galaxy S i mantıklıdır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 s2 alır o paraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 htc incredible s düşündüm ama mantıklı bir tercih olur mu sizce? http://www.cepworld.com/i/model/buyuk/htc_incredible_s_b.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 htc thunderbolt.ama sanırım gelmedi daha buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 gelmedi. gelincede 1.6k dan aşağı olmaz gibime geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 1-2 ay daha beklenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Telefondan beklentilerin neler vs. bahsetmemişsin ama SGS veya üzeri bir telefon memnun eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Loxias said: htc incredible s düşündüm ama mantıklı bir tercih olur mu sizce? http://www.cepworld.com/i/model/buyuk/htc_incredible_s_b.jpg O fiyata alabilirsen kesinlikle mantıklı bi seçim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 amerika'dan alma ihtimalim var benim de sanırım ne önerirsiniz? 1-2 aydır bakmadım neler çıktı diye de, varmı yenilerden güzel bir şey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larva Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Benim de kontratim bitiyor galaxy s2 yi beklicem sanirim ama cikisi belli degil iphone da bu sene en erken eylul diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 sense3.0 ve çift çekirdekli işlemcisiyle HTC sensation. Düşünmeye gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 şimdi alacaksan galaxy s uzun vadede s2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 nexus s almayı düşünüyodum sonra ertelemiştim biraz, s2'yi sensation'ı falan da beklemicem sanırım. galaxy s almak istemiyorum pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Nexus s soyledigin fiyata aliniyor galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
myxroom Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Ben de çok araştırdım, düşündüm. Para önemli değildi.Şimdiye kadar çocuklara eşime değeri en az 400 tl bazıları 600 700 tl değerinde nokia telefonlar aldım.Hepsi de hiç kullanılmamış gibi temiz durumdalar.Ama ben Iphone almayı kafaya bayağı taktım.İnternette Galaxy S i farkettim.S2 çıkacak dediler ama hala çıkmadı.2 ay önce Galaxy S aldım.İçine 8 GB lık bir bellek ilave ettim.Çok kaliteli notebook um var(evde 3 PC) ama bu telefon hepsinden iyi çıktı. Word belgelerini html dosyaları pdf dosyaları programla .epub uzantılı hale getirdim telefona attım.Şimdi telefon il halk kütüphanesi gibi.Android market o kadar çok uygulama sunuyorki insan alt satırlara bakamıyor yılıyor.Yükle kullan hoşlanmadın mı kaldır.Android linux tabanlı ve çok hızlı çalışan bir işletim sistemi.Telefon 2.2 froyo sürümü ile geldi.IPhone işçiliği kaliteli ama yazılım ve donanım güncelleştirmeleri yok gibi.Galakx S o gerçek bir "SmartPhone".Apple I Phone (ABD,) Samsung'a (Kore) çok kötü tosladı bu sefer.Hava atmak için IPhone iş yapmak için (bilgisayar kurduysanız) Galaxy S ya da S2.noktayı koydum.Saygılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 http://i675.photobucket.com/albums/vv119/mustachio_album/banhammer_2.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 adam noktayı koymuş beyler başlık kitlensin lütfen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wallace75 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Yakında Nokia' nın N900 modeli gelecek. Bu modeli de bir araştır istersen. Biraz kalın bir telefon ama içerik çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mehmetalp Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 biraz daha beklemek lazım bence. markalar yeni ürünlerini piyasaya süreceklerdir. mesela daha iyi bir android sistemle LG nin yeni ürünleri gelecekmiş diye geçen bir yerde okudum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar