roket adam Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 GÖRÜNTÜLÜ VE SESLİ GÖRÜŞME İÇİN SKYPE KULLANIN. bu kadar.
xaty Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 kullanalım da karşıdakinin de kullanması gerekiyor, sorun orda her iş için başka bişey mi kullancaz, yapsınlar hepsini adam gibi bi arada ya da digsby'deki gibi bir çözüm bulsunlar kalitelisinden
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 skype için imkansız gibi bişi. açar davayı kalakalırsın böle.
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 digsbyde dosya yollayamıyorum, çok sevdim ama sinir oldum başka kimse de yaşamıyor sanırım
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 digsby ile ilgili bişe sorayım ona göre kullanabilirim belki. diğer bu tarz programlarda 2 tane msn hesap kullanınca kişileri tek bi pencere altında gösteriyodu. ben iki farklı tab yapsın istiyorum ya da en azından merge etmesin kişileri. digsby nası yapıyo bunu?
stimpak Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 dasaa'ya katılıyor ve digsby diyorum ben de. live messenger kullanırkene bağlantı sorunları yaşadım, iletiler gitmez, bana gönderilenler gelmez oldu. çevrimiçiyken çevrimdışı görünüyordum vs. trillian kurdum önce, onda da birkaç sorun yaşadım, ama digsby canavar gibi.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 ee pidgini birakip digsby mi kuruyoruz simdi? =P
xaty Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 kozalak said: digsby ile ilgili bişe sorayım ona göre kullanabilirim belki. diğer bu tarz programlarda 2 tane msn hesap kullanınca kişileri tek bi pencere altında gösteriyodu. ben iki farklı tab yapsın istiyorum ya da en azından merge etmesin kişileri. digsby nası yapıyo bunu? 2 msn ile denemedim ama aynı kişi farklı hesaplarınızda varsa bunları merge edebiliyorsunuz. msn-gtalk-facebook ayrı ayrı görünmüyor aynı kişi, ama bunu kafasına göre yapmıyor siz yapıyorsunuz. daha sonra bu kişiye tıklayıp chat penceresi açtığınızda da sizin hangi hesabınızdan onun hangi hesabına mesaj atmak istediğinizi seçiyorsunuz, burada tabi msn'den facebook'a mesaj olmuyor ama aynı sağlayıcıdan birden fazla hesabınız varsa aralarında seçim yapabiliyorsunuz. sanırım böyle bir şey soruyordun?
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 ehh benzer bişe sormuştum ama istediğim bu değil. bi kaç yorum okudum sonra salla dedim. wlm ye devam sdf.
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 http://lifehacker.com/#!5336382/digsby-joins-the-dark-side-uses-your-pc-to-make-money
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 eski haber http://uk.lifehacker.com/5361938/digsby-sees-the-light-removes-some-bundled-crapware ikinci kısımda ağladığı yerde ise sadece uncheck yapıyorsunuz o toolbar kısmını. rahatlıkla kullanın. eski haberlerle de gelmeyin olm
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 vaniLLe said: http://www.oldapps.com/msn_messenger.php?old_msn=21?download oh valla yükledim eski versionunu rahatladim. Bu link neden 135 mb ? msn bu kadar buyuk muydu, eski versiyon lazım banada.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 www.oldversion.com da var bu iş için. dsfsdfsg sql hatası veriyomuş site.
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 O son verilen MSN'in içinde muhtemelen writer, mail, photo bilmem nesi, movie maker falan da var, ondan o kadar iri.
Öne çıkan mesajlar