Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni msn ve " bu ne lan " sesleri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hadi ilk açtığımızda tam ekran bişey cıkmasını çözdük, kısa görünüme geç dedik kurtulduk ta, listemdekilerin hepsine çevrim içi görünme+ çevrimdışı görünme olayı ne?

çevrimdısıyken niye illa bu adama cevrimiçi görün diyor.

bir de neden ben birini engellemeyi veya engelini kaldırmayı bulamadım? çözen var mı o işi?
Mesaj tarihi:
msn zorla kendi kendini son sürüme yükselttirdi. sürüm yükseltmeden sonraki tepkilerim:

- bu ne lan
- OHA BU NE LAN :S hayvan kadar ekran
- www.google.com / msn 2011 ekran ufaltma sorunu...
- yuh hiçbiyerde yazmıyo
- aha burdan basınca oluyomuş
- oha bu ne lan engellediklerim hep burda mal mal duruyo
- IYYYYY bu nebiçim smayey
- of lanet olsun resmen aleti kastırdı
- oturumu kapat + bi daha da açma
- bitti..
Mesaj tarihi:
microsoft kadar salak bi firma daha tanımıyorum. arkadaş elinde MSN gibi bişi var ve sen resmen herkesi soğutuyosun. teeee 8,5ten beri her versiyonda daha da rezilleştirdiler. bu son versiyonda artık yeter dedim resmen..

windows 7 yi aynı firmanın yapmış olduuna inanmak çok güç..
Mesaj tarihi:
vaniLLe said:

msnplus kullaniorum da cok karistirmadim, ne gibi opsiyonlari var mesela bu yeni versionunu adam edebilcegi?

ben 2009 sürümünü kullanıyormuşum. msn plus bu uyduruk yeni sürüme yok zaten sanırım.

sade ve temiz bişey ya.
Mesaj tarihi:
ben beğendim yeni msn'i

fotoğraf linki atıyosun direkt fotoğraf çıkıyor
video için de aynı şey geçerli. Direkt video oynuyo msn penceresinde.

bunu 5-6 yıl önce hayal etmiştim ben yalnız anca yaptılar.

Neyse.

Bi de fotoğraftaki renklere göre çerçeve oluyor. Bu plazma tv'ler var ya duvara ışık veren. Tıpkı onun gibi aynı mantıkla. Gereksiz ama hoş aslında.

Fakir bilgisayarları kastırıyor olabilir orasını bilemem.
Mesaj tarihi:
Dragonmax said:

microsoft kadar salak bi firma daha tanımıyorum. arkadaş elinde MSN gibi bişi var ve sen resmen herkesi soğutuyosun. teeee 8,5ten beri her versiyonda daha da rezilleştirdiler. bu son versiyonda artık yeter dedim resmen..

windows 7 yi aynı firmanın yapmış olduuna inanmak çok güç..

farklı div.ler yapıyordur.

diğer yandan msn gibi programların alternatifleri de çok
ie gibi diledikleri kadar batırabilirler. 10000tane muadili var. çoğu da ie'den/msn'den iyi.

ama geçen ay skype açılmadı, çalışmadı bi süre. delirdim!
Mesaj tarihi:
dasaaa said:

http://www.digsby.com/?utm_campaign=vid&utm_source=vid&utm_medium=vid&utm_content=vid

+1

bi sürü chat aplikasyonu kullanmaktan da kurtarıyor üstelik

ayrıca gün geçtikçe msn'de insanların sayıları azalıyor. artık grup isimleri ve boş gruplarda yazan yazılar onlinelardan daha fazla satır kaplıyor sanki..

sanki ben bu anı yaşamıştım. ama msn değildi.. aysikü vardı, bunelan yerine ahuh diyordu. icq özledim de msn özliceğimi hiç sanmam..
Mesaj tarihi:
yav said:

fotoğraf linki atıyosun direkt fotoğraf çıkıyor
video için de aynı şey geçerli. Direkt video oynuyo msn penceresinde.

msn çıktı çıkalı bi şunu takdir ettim ama bazen dosya yollamaya uğraşırken yanda çıkıp sinir bozabiliyor, yanda çıkarmak için farklı bi interface'e yetememişler
Mesaj tarihi:
msn bu tek tek anlatmak lazım derdini, iki işi bi arada yaptırmamak lazım demekki

bi messenger istiyorum, digsby gibi farklı ağları kullanabilsin, skype gibi telefon görüşmesi yapılabilsin, icq gibi realtime chat olsun, oovoo gibi grup video chat olsun, digsby gibi mail box ve sosyal ağlara ulaşabilsin. dosya aktarımı olsun bi de.
  • Yeni Oluştur...