Bone Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 yunusemre said: oyunun insanda yarattığı hissiyat önemli, bırakın deno'da jk3 hissiyatı yarattıysa kullansın. Deno arkandayım senin asfasd bu posttan sonra denonun arkasındayım ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 arkama geçmenizi istemem, bir jedi academy'e sıra oldunuz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 ilkokul yıllarımın unutulmaz anları be. sırf cutsceneleri için oynanır dark forces 2. ben hala açıyorum izliyorum vallaha. sırf bu oyun sayesinde daha luke skywalker darth vader bilmeden kyle katarnı bilirdim. dark forces 1i hiç oynama bence. aç hikayesini falan oku yeter. kyle katarnın gençliğini anlatıo asker olduğu zamanlar fln. dark forces 2 jedilığa geçişini falan anlatıyo süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Dark Forces 2 efsanedir ya, yani kaç defa bitirmişimdir ve hepsinde de Jedi bitirdim, içim el vermedi sith olmaya. Lightning bile atmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 aptal imageshack yüzünden ekleyemyorum resim falan ama şöyle diyim gta 3 aslında gta 4 diyorsun lakin jka jk3 olamaz diyosun rica etsem gugıl a jk3 yazıp bi bakarmısın 10-15 sayfa falan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 gecko said: aptal imageshack yüzünden ekleyemyorum resim falan ama şöyle diyim gta 3 aslında gta 4 diyorsun lakin jka jk3 olamaz diyosun rica etsem gugıl a jk3 yazıp bi bakarmısın 10-15 sayfa falan :D ohoo sen daha imageshack mi kullanıyorsun? imgur felan kullan :) fanların ne yazdığı önemli değil, sonuçta gta4 çıkmadan evvel san andreas'a gta5, gta6 felan diyen de vardı. ancak gta5 olmadığı için gta4 çıktıktan sonra o hadise bitti. jk3 yanlış kullanımına bir örnek: http://www.frmtr.com/online-oyunlar/116143-jk3-jedi-academy-tek-tus-ile-combo-configleri.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Peki Dark Forces 4 desek olur mu :) Aklima bir zamanlar Red Alert'un Turkiye'de C&C 2 diye satilmasi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar