Norak Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 dün izledim değişik bi senaryo olmuş sdf, olmasaymışta olurmuş gerçi sanki hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 http://i3.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/644/009/4a4.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Superman'i sevmememe rağmen ben filmi beğendim ya. Geniş çaplı saçmalıklar/tutarsızlıklar vardı tabi -Zod'un hassiktir lan dedirten ölümü- gibi ama genel manada origine ağırlık verilmesi ve Superman'in insanüstü güçlerinin kazanımının neden/sonuç ilişkisi ile anlatılması falan hoşuma gitti. Superhero türünden ziyade sci-fi filmi olmuş zaten. Soundtrackler falan da bayağı başarılı, görsellik konusuna da değinmiyorum hiç, on numara Benim zaten küçükken izlediğim bi Superman III vardı, o da bok gibi bi filmdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 adamın bı babasını russull crow öbürünü liam nelson yapmıslar anca kotarmıs filmi. evet doğru dc icine etti yıllarca superman gibi sahane bir fikrin konseptin karakterin ama anlamıyorum nasıl beceriyolar bu kadar zorlanmayı güzel superman filmi yapmak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Kevin Costner , Liam değil oynayan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 liam demişim işte sey off anlayın benı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 film güzeldi bence, uzun bir aradan sonra ikinci defa izlerken de keyif alıyorum. müzikleri epik ötesi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=Du-eYiD9OfM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 renkli de olsa kötü olmazdı ama her şekilde en iyi görselliğe sahip süper kahraman filmi filandı, ciddi ciddi krypton'lular dövüşüyor hissini veren tek film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 baya fark ederdi acıkcası, butun filmin bu yüzden tek bir duygusu vardı dümdüz tek tonda okundu gitti koca film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Film reklendirilince taş gibi olmuş, keşke baştan öyle çekilseydi, çok daha güzel olurmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 zaten canlıc anlı cillop cekmişler belliki, post'da bozmuslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 iyimiş renkli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 guardians of the galaxy diye vasat bi film bile baştacı olurken bu film çok araya gitti ya. tekrar izleyesim geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Cuce said: zaten canlıc anlı cillop cekmişler belliki, post'da bozmuslar Sonradan bozdularsa bi tane de canlı renkli post yapıp çıkarsınlar alternatif olarak. Çok net daha başarılıymış yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 guardians a laf söylenmiş hemen söylemeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 imamizer said: guardians of the galaxy diye vasat bi film bile baştacı olurken bu film çok araya gitti ya. tekrar izleyesim geldi. dauhadsuahu iç anadolu kurnazı. öbür filme kafam basmadı demiyor da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forseke Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Her ikisi de iyi filmler;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar