Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Man of Steel (2012)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Superman'i sevmememe rağmen ben filmi beğendim ya. Geniş çaplı saçmalıklar/tutarsızlıklar vardı tabi -Zod'un hassiktir lan dedirten ölümü- gibi ama genel manada origine ağırlık verilmesi ve Superman'in insanüstü güçlerinin kazanımının neden/sonuç ilişkisi ile anlatılması falan hoşuma gitti. Superhero türünden ziyade sci-fi filmi olmuş zaten. Soundtrackler falan da bayağı başarılı, görsellik konusuna da değinmiyorum hiç, on numara

Benim zaten küçükken izlediğim bi Superman III vardı, o da bok gibi bi filmdi :)
Mesaj tarihi:
adamın bı babasını russull crow öbürünü liam nelson yapmıslar anca kotarmıs filmi.

evet doğru dc icine etti yıllarca superman gibi sahane bir fikrin konseptin karakterin ama anlamıyorum nasıl beceriyolar bu kadar zorlanmayı güzel superman filmi yapmak için.
  • 1 ay sonra ...
  • 1 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
renkli de olsa kötü olmazdı ama her şekilde en iyi görselliğe sahip süper kahraman filmi filandı, ciddi ciddi krypton'lular dövüşüyor hissini veren tek film.
Mesaj tarihi:
Cuce said:

zaten canlıc anlı cillop cekmişler belliki, post'da bozmuslar

Sonradan bozdularsa bi tane de canlı renkli post yapıp çıkarsınlar alternatif olarak. Çok net daha başarılıymış yani.
Mesaj tarihi:
imamizer said:

guardians of the galaxy diye vasat bi film bile baştacı olurken bu film çok araya gitti ya.

tekrar izleyesim geldi.

dauhadsuahu iç anadolu kurnazı. öbür filme kafam basmadı demiyor da...
  • Yeni Oluştur...