Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Man of Steel (2012)

Laorx

Öne çıkan mesajlar

sonuçta eldeki malzeme superman. en iyi şekilde kullanmış ve bugüne uyarlamış. aksiyon sahneleri de olması gerektiği gibiydi, sıradan insanların yanında titan/semigod gibi kalan üstün bir ırk sonuçta. hem dragonball havası vardı işte ne güzel.

ayrıca dövüşü çöle taşısa bu sefer mantığa sığar ama izleyecek şey çıkmazdı :)
Sosyal ağlarda paylaş

Film bence bayağı başarısızdı.

Aslında alien origin kısmı güzel işlenmiş, belki işin içinde bir Superman konma gerekliliği olmasa oradan alıp çok güzel film senaryosu çıkabilirmiş, ama tüm o güzel görselliğe rağmen tırtlıktan kurtulamamış film.

Superman kadar odun bir karakter ve dünyasının çok incelikle uyarlaması zaten pek mümkün değil, ama bu kadarından fazlasını bekliyordu insan.

Çizgiromanda mantık aranmaz, biliyorum. Ama gerçel dünyaya göre mantık olmasa da kendi içerisindeki bilgilere göre kurduğu bir mantık, veya bir "tutarlılık" aranır. Çok saçma şeyler vardı filmde. Ucuz "cheesy" sahneler bol bol mevcuttu.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi filmin en iyi yanı dövüş sahneleriydi, siz ona mı takıldınız ?

Superman dünyanın en kabzıman adamı gibi konuşuyordu, sahneler arası geçiş saçma sapandı. İnanılmaz kötüydü ya, louis ile clark 2 kere konuştular sonra birbirleri için hayatlarını tehlikeye atmaya başladılar.

Dialoglar rezalet..
Sosyal ağlarda paylaş

Yaw neyine haklı Zod..

Spoyler - hem de 80 km/s de kendisi kalkanından

Elinde terraforming cihazı var, illa dünyayı chukertecem diye uğraşmanın anlamı ne, yoksa film olmazdı evet ama yer mi yok biladel

Suark said:

demigod

Hah ağzına sağlık hocam, bir oldu iki oldu semigod denilip duruyor semizotu gibi, düzeltecektim sen yetiştin.
Sosyal ağlarda paylaş

Dünya olmasının nedeni Kal-El'in dünyada olması.

Ama harbiden ne bilim başka gezegene terraform'u basıp üstüne kal-el'e iki dakka gel bi alalım şu çocukları hücrelerinden sora gidersin diyebilirlerdi. Yada hiç olmadı sevişe sevişe çoğalırlardı işte. Faora zaten hafiften bi niyetliydi Zod'a.

Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Warhero said:

Irkını geri getirmek için soykırım yapıyor adam?

E tamam, eğer gerekirse sen yapmaz mısın?

Niye yapayım?
Soykırımdan bahsediyoruz burda. Sadece soykırım da değil, varolan tüm canlı hayatı yokediyorsun. Eğer Terraforming ile kendi ırkını yaratabilecek bir teknolojin varsa, sentient canlıların olmadığı bir gezegene de uygulayabilirsin bunu. Adam hem cani, hem low path'ı tercih ediyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi karakter de, adam ne diyor, ben Kripton'u savunmak için programlandım / üretildim / doğdum, nasıl ele alırsan, adamın varoluş amacı bu. Elindeki alet, istediği gezegeni yaşanabilir hale sokabilecek bir alet ve Kriptonluların soylarının devam şansını maksimize etmenin tek yolu, canla başla savunulmayan bir gezegeni hedef seçmek kendine. O yüzden, adamın Erol Taş'lığı prime directive i ile çelişiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

bence film hiç fena değildi ama hikaye namına clark kent dışında herşeyi anlatmışlar, onun hikayesi 5dk'ye filan sığdırılmaya çalışılmış. diğer herkes çok güzel işlenmişti, general zod'u ve faora-ul'u çok güzel yapmışlar mesela ki eski hallerini çok sevmeme rağmen yadırgayamadım. superman'i oynayan çocuk gene biraz zayıf kalmış ama.

nolan yazmış hikayeyi gördüğüm, tam böyle yeni batman filmleri gibi olmuş. çizgi-romanlıktan ve mizahtan çok uzak, ciddi ve karanlık. hem olmuş, hem olmamış. kripton'un sonu, seyahate kadar olan yerin detaylı anlatılması iyi olmuş ama baştaki o iç savaşı belki de o kadar uzatmaya gerek yoktu.

filmin ilk yarısı zayıf geldi ama zack snyder gene görselliği konuşturmuş ikinci yarıda, efekt namına diğer süper kahraman filmlerinden pek farkı olmadığı halde çekimler ve kareler o kadar iyi ki, sanırım izlediğim en iyi süper kahraman dövüş sahneleriydi. diğer bütün benzer filmler artistik olarak yavan ve düz kalır yanında muhtemelen. özellikle smallville'deki kapışma çok iyiydi, gerçekten o dövüşün şiddetini ve ciddiyetini hissettirdi bana. tahmin ettiğim kadar iyi olmuş, etkilendim cidden.

süpermen hikayesini değil de daha ziyade kripton hikayesini anlatan bir film olmuş, clark kent karakterini de açık ara en zayıf anlatan film herhalde. ama sırf o görsellik ve dövüş sahnelerini hatırına filmi beğenmeden edemedim ne yalan söyleyeyim. süpermen hastası abim beğenmedi ama mesela, "karizmasını çizmişler" dedi. :p

ha bir de matrix 3 demişsiniz de onu böyle süpermen'in zod'u çevirip çevirip dövmesi gibi döver buradaki dövüşler heh. rezaletti o.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...