progamer Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Superman filmi matrix çakması nasıl oluyor. Uçmasa mıydı adam asfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 zack snyder gibi bi embesili savunmayın bana ya @progamer matrixin en son filmini hatırla, dövüş sahneleri tırttı ordada. aynı tırtlık burdada devam ediyor. aynı şeyi 20 kere yaptı adamlar ardarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Matrix'te kötüydü tabii o sahneler de. Hani Superman yapınca rahatsız etmediydi beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 sonuçta eldeki malzeme superman. en iyi şekilde kullanmış ve bugüne uyarlamış. aksiyon sahneleri de olması gerektiği gibiydi, sıradan insanların yanında titan/semigod gibi kalan üstün bir ırk sonuçta. hem dragonball havası vardı işte ne güzel. ayrıca dövüşü çöle taşısa bu sefer mantığa sığar ama izleyecek şey çıkmazdı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 bana verseler ben çok daha güzel kurgulardım kavga sahnelerini. illa demigod kapışması arıosan, hancock vardı milas çok rahatsız etmeden yapılan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Film bence bayağı başarısızdı. Aslında alien origin kısmı güzel işlenmiş, belki işin içinde bir Superman konma gerekliliği olmasa oradan alıp çok güzel film senaryosu çıkabilirmiş, ama tüm o güzel görselliğe rağmen tırtlıktan kurtulamamış film. Superman kadar odun bir karakter ve dünyasının çok incelikle uyarlaması zaten pek mümkün değil, ama bu kadarından fazlasını bekliyordu insan. Çizgiromanda mantık aranmaz, biliyorum. Ama gerçel dünyaya göre mantık olmasa da kendi içerisindeki bilgilere göre kurduğu bir mantık, veya bir "tutarlılık" aranır. Çok saçma şeyler vardı filmde. Ucuz "cheesy" sahneler bol bol mevcuttu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Dovus sahnelerini de dragonball'dan (Z serisinden) cakmislar bolca. O yuzden tekrar diyeyim, aslinda superman degil o eleman, superman kiyafeti giymis Goku. Tembihlemisler bi de boyle aman kuyrugu gosterme, super saiyan acma diye, tam olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Sparkcaster said: kadın casti çok kötü filmin faora-ul hanım iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Abi filmin en iyi yanı dövüş sahneleriydi, siz ona mı takıldınız ? Superman dünyanın en kabzıman adamı gibi konuşuyordu, sahneler arası geçiş saçma sapandı. İnanılmaz kötüydü ya, louis ile clark 2 kere konuştular sonra birbirleri için hayatlarını tehlikeye atmaya başladılar. Dialoglar rezalet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 O değil de Zod gayet sonuna kadar haklı ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Irkını geri getirmek için soykırım yapıyor adam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Yaw neyine haklı Zod.. Spoyler - hem de 80 km/s de kendisi kalkanından Elinde terraforming cihazı var, illa dünyayı chukertecem diye uğraşmanın anlamı ne, yoksa film olmazdı evet ama yer mi yok biladel Suark said: demigod Hah ağzına sağlık hocam, bir oldu iki oldu semigod denilip duruyor semizotu gibi, düzeltecektim sen yetiştin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 dunya yasamaya cok musait, bi de zaten ordalar, eski scout ship orda falan filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Abi prequel comic i okuduysan o scout ship ten binlerce gönderiyorlar, sadece bir tanesi Dünya'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 filmde digerlerine gidiyolar, hepsi darmadagin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Dünya olmasının nedeni Kal-El'in dünyada olması. Ama harbiden ne bilim başka gezegene terraform'u basıp üstüne kal-el'e iki dakka gel bi alalım şu çocukları hücrelerinden sora gidersin diyebilirlerdi. Yada hiç olmadı sevişe sevişe çoğalırlardı işte. Faora zaten hafiften bi niyetliydi Zod'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Warhero said: Irkını geri getirmek için soykırım yapıyor adam? E tamam, eğer gerekirse sen yapmaz mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 e gerekmioki alsın gemiyi başka yere gitsin bisürü gezegen var sol da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 [spo]o zamazingo her gezegende çalışıyor mu ki? bunlara göre uygun olması gerekmiyor mu?[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 terraform demek zati uymayan gezegeni uyana çevirmek değil mi. O world enginelerle işte öbür dünyaları da kolonileştirmişler zaten. sora bi kolonide öle bi tane bulunca yanlarına alıp dünyaya getiriyorlar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Rewendor said: Warhero said: Irkını geri getirmek için soykırım yapıyor adam? E tamam, eğer gerekirse sen yapmaz mısın? Niye yapayım? Soykırımdan bahsediyoruz burda. Sadece soykırım da değil, varolan tüm canlı hayatı yokediyorsun. Eğer Terraforming ile kendi ırkını yaratabilecek bir teknolojin varsa, sentient canlıların olmadığı bir gezegene de uygulayabilirsin bunu. Adam hem cani, hem low path'ı tercih ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 iyi de adamin karakteri o. supermane gidip ne ugrasiyon haci insanlar icin bu kadar, sal gitsin demekten farki yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Karakteri o, ona bir şey dediğimiz yok, "sonuna kadar haklı" olayını eleştiriyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Abi karakter de, adam ne diyor, ben Kripton'u savunmak için programlandım / üretildim / doğdum, nasıl ele alırsan, adamın varoluş amacı bu. Elindeki alet, istediği gezegeni yaşanabilir hale sokabilecek bir alet ve Kriptonluların soylarının devam şansını maksimize etmenin tek yolu, canla başla savunulmayan bir gezegeni hedef seçmek kendine. O yüzden, adamın Erol Taş'lığı prime directive i ile çelişiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 bence film hiç fena değildi ama hikaye namına clark kent dışında herşeyi anlatmışlar, onun hikayesi 5dk'ye filan sığdırılmaya çalışılmış. diğer herkes çok güzel işlenmişti, general zod'u ve faora-ul'u çok güzel yapmışlar mesela ki eski hallerini çok sevmeme rağmen yadırgayamadım. superman'i oynayan çocuk gene biraz zayıf kalmış ama. nolan yazmış hikayeyi gördüğüm, tam böyle yeni batman filmleri gibi olmuş. çizgi-romanlıktan ve mizahtan çok uzak, ciddi ve karanlık. hem olmuş, hem olmamış. kripton'un sonu, seyahate kadar olan yerin detaylı anlatılması iyi olmuş ama baştaki o iç savaşı belki de o kadar uzatmaya gerek yoktu. filmin ilk yarısı zayıf geldi ama zack snyder gene görselliği konuşturmuş ikinci yarıda, efekt namına diğer süper kahraman filmlerinden pek farkı olmadığı halde çekimler ve kareler o kadar iyi ki, sanırım izlediğim en iyi süper kahraman dövüş sahneleriydi. diğer bütün benzer filmler artistik olarak yavan ve düz kalır yanında muhtemelen. özellikle smallville'deki kapışma çok iyiydi, gerçekten o dövüşün şiddetini ve ciddiyetini hissettirdi bana. tahmin ettiğim kadar iyi olmuş, etkilendim cidden. süpermen hikayesini değil de daha ziyade kripton hikayesini anlatan bir film olmuş, clark kent karakterini de açık ara en zayıf anlatan film herhalde. ama sırf o görsellik ve dövüş sahnelerini hatırına filmi beğenmeden edemedim ne yalan söyleyeyim. süpermen hastası abim beğenmedi ama mesela, "karizmasını çizmişler" dedi. :p ha bir de matrix 3 demişsiniz de onu böyle süpermen'in zod'u çevirip çevirip dövmesi gibi döver buradaki dövüşler heh. rezaletti o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar